Съпруги, чиито мъже пътуват 15

• 37 108
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Е това имах предвид де, що се ядосвате на разни

# 121
бе кои ли я знае и нея кукумявка кък убаво ги знае тия хамериканци  то освен така ........вие ссе досещате нали Joy

# 122
  • Varna
Е тъкмо разбрахме, че освен она льолЮ познава и Хамерикански пехотинци smile3503
ЛИЛЯНЧО Hug
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Недей тъй брЯ само моряшките жени сЪ такива палавници Joy

# 123
  • София
Къде ги пък намери, хайде засмейте се моля ви се. То ние ако си нямаме доверие в нашите семейства сме за никъде-всичко останало са празни приказки.

# 124
  • Шоколандия
Ще си позволя да направя нещо като извод - обобщение....
'Начи аз работя като сервитьорка, значи съм свръхпроста, глупава, ограничена и НЕставаща за нищо друго; Слушам и чалга ooooh! значи може и да ме отпишете, покрай мен поже да пропаднете най - вероятно, нали чалгарите са тъпата част от нацията;  Tired Също така представете си слушам и метал и рок - нещата загрубяват- не се къпя, мириша, ходя с мазна коса  newsm78 и не на последно място, половинката ми е моряк (айде не точно, готвач на кораб е), освен че от главата ми "СИГУРНО" има рога като на благороден елен, а аз 'щот видиш ли се къпя в пари (заплатата на милото) по цял ден вися на маникюр - педикюр и фризьор, а между процедурите съм по кафетата....... Ех....  Flutter Живот си живеем ние моряшките Wink

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 00:21 от puphi

# 125
ама КАКЕЕЕНЦЕИИИИ  аз съм тъи само с мъжо  Embarassed еле кат си доди пуу има 3 месеца и 3 седмици нали така излиза пуу има броя пак тоо календар -с...а в къщата ще е мирАж Joy Joy

# 126
Ще си позволя да направя нещо като извод - обощение....
'Начи аз работя като сервитьорка, значи съм свръхпроста, глупава, ограничена и НЕставаща за нищо друго; Слушам и чалга ooooh! значи може и да ме отпишете, покрай мен поже да пропаднете най - вероятно, нали чалгарите са тъпата част от нацията;  Tired Също така представете си слушам и метал и рок - нещата загрубяват- не се къпя, мириша, ходя с мазна коса  newsm78 и ненапоследно място, половинката ми е моряк (айде не точно, готвач на кораб е), освен че от главата ми "СИГУРНО" има рога като на благороден елен, а аз 'щот видиш ли се къпя в пари (заплатата на милото) по цял ден вися на маникюр - педикюр и фризьор, а между процедурите съм по кафетата....... Ех....  Flutter Живот си живеем ние моряшките Wink
ТИ МЕ РАЗБИ БЕ ......... Hug ВИЖТЕ СЕГА АЗ КО МИСЛЯ  ПЪК .НИЕ В ТАЯ ТЕМИЧКА СМЕ СИ ДРУЖИНКА ДРУГИТЕ ДА СЕ СПАСЯВАТ КАК МОГАТ .ДА СА НИ ДОБРЕ МОМЧЕТАТА И НИЕ ДА СИ ПОМАГАМЕ ПЪК КОИТО НЯМА АКЪЛ ГОРЕ ДА МУ МИСЛИ  Hug

# 127
  • Varna
ПУХИ Hug
Аз се смях на голотията която пусна Лилянчо, ама това което ти си писала направо във момента еле ме виж как се превивам от смях.
Душе точно като ученичка, си изкарвах и аз пари като сервитУрка. Че и след това за малко, докато почна по специалността. Ама Бате пак мЪ взе.
ПриемЪм тЪ и със чалгията, щото обичаш рок Hug А на кораб като се кача, първо отивам при готвача. Той ми е верен приятел.
И да, и мойтУ БаткУ така вика- че има рога на Благороден елен и не може да влезе у кЪщИ нормално, ами требЕ да вЪри на една страна като влиза през вратитИ Joy
ПУХИ Hug
Кога щЪ видя, харесвам го това твое чувство за хумор. Обожавам да се хиля, обожавааааам Joy

# 128
ААААААА АМА КАКААА стига толкоз па съвпадения с теб бе  Joy newsm12 newsm03  и аз търчах сервитьорка че и барман ама не да уча а да издържам мен и баба си  newsm53 .ам а си беше забавно.и за чаЛгатааа аз си умирам пък за ихууу ахуууу аиде наще . а за рогитеее  -ъъъ  newsm78 на гошето му не е идвало на акъла да се бъзика или поне ме знае че съм щура и ши се ядосам

# 129
  • Шоколандия
Делти, не искам да давам обещания, защото ако не ги спазя се чувствам зле. Следя темата кажи- речи постоянно, така че ще знам кога имате среща, ако не съм по милион и една задачи с удоволствие ще прекарам един следобед с вас Wink Hug  bouquet

# 130
Liliqn страхотно хлапенце имаш, пу пу пу да не му уруки!!!
puphi нямах идея че водиш такъв живот... възхищавам ти се  Joy Joy Joy
Моят моряк на първия си рейс много го бъзикаха че приятелката му това, приятелката му онова, че няма да го чака че не знам си какво правила.. и той наистина се беше попритеснил по едно време, ама това са пълни глупости, все пак за да сме избрали този живот си имаме доверие, уважаваме се и се обичаме...
А онези коментари в онази другата темичка въобще не ме интересуват, кой каквото иска да говори и пише, да се спасяват  Stop

# 131
argo  Hug,
Момичета Hug, някоя от вас да знае как се отпушват чакри... Embarassed

KIARA.....ето мила нещо за теб......Появявам се като .....   Joy Joy Joy   newsm68  http://zashto-kak.hit.bg/chakri.htm  Това е  линк за  зареждане с енергия и хармонизиране . Аз си го ползвам с благодарност към този , който го е създал . Подарявам  го на всички  Hug smile3521, които обичат такива четива.  Освен нумерология и астрология това е още едно  нещо, което ми е интересно и ровя и търся из Нета .  В този линк има много полезни неща :          Two Hearts  http://zashto-kak.hit.bg/glavnaraze.htm 
  desdemona.....  Hug  тези линкове погледни и ти мисля , че могат да са полезни  и на теб newsm68
 Прочетох ви малко по диагонал   - утре ще се опитам по внимателно   Hug newsm68
    Лека нощ на всички !!! Обичам ви мили Русалчици... Hug Hug

# 132
Доброоо утроооо  мацета .

# 133

Снощи имах проблеми с нета и не можах да намина при вас,затова сега ви каня на кафе и закуска.по-късно ще прочета назад,виждам,че сте се вихрили нощес.
Хубав ден!
С Лилянчи сме писали едновременно,но нали според Мечо Пух "Колкото повече,толкова повече"

# 134
  • Varna

Еййй, страОтни закускиииий, страОтнУ нящУУУ еййййй, ЛИЛЯНЧО, МАМЕ Р Hug Hug
ПУХИ Hug
Аз както гледам срещите не стават регулярно, така,че ми се обади на лични когато си фрее и ти е кеф да си почешем езиците. Обаче която друга от нас иска същото я забираме със нас. Колкото повече, толкова повече, нали Peace
А там при нашите винаги има някой зевзек който се закача със младите моряци, стига да не прекали, щото е много кофти ако момчето е със по слаба психика, но както знаете на кораба няма място за хора със такава психика. В първия момент новака може и да се постресне, но точно тази силната психика му помага да влезе във релси и да мисли нормално. Иначе има такива заради такива майтапи да напускат дори- аз познавам Joy Много хубаво и добро момче, радист беше. Само не ми е ясно що така се е хванал, като знаех неговата кукумявка колко злобно младо същество беше. Все злобееше, все плюеше и хората за нея бяха второ качество. Незнам какво стана по нататъка със тях. Дано не го е тормозила много. Беше двойничка на мис Пиги, а пък се подиграваше на другите хора. Дано някой да и го и е казал, че да се е кротнала Wink Ама то стара работа.

Общи условия

Активация на акаунт