значи може и да ме отпишете, покрай мен поже да пропаднете най - вероятно, нали чалгарите са тъпата част от нацията;
Също така представете си слушам и метал и рок - нещата загрубяват- не се къпя, мириша, ходя с мазна коса
и не на последно място, половинката ми е моряк (айде не точно, готвач на кораб е), освен че от главата ми "СИГУРНО" има рога като на благороден елен, а аз 'щот видиш ли се къпя в пари (заплатата на милото) по цял ден вися на маникюр - педикюр и фризьор, а между процедурите съм по кафетата....... Ех....
Живот си живеем ние моряшките
значи може и да ме отпишете, покрай мен поже да пропаднете най - вероятно, нали чалгарите са тъпата част от нацията;
Също така представете си слушам и метал и рок - нещата загрубяват- не се къпя, мириша, ходя с мазна коса
и ненапоследно място, половинката ми е моряк (айде не точно, готвач на кораб е), освен че от главата ми "СИГУРНО" има рога като на благороден елен, а аз 'щот видиш ли се къпя в пари (заплатата на милото) по цял ден вися на маникюр - педикюр и фризьор, а между процедурите съм по кафетата....... Ех....
Живот си живеем ние моряшките 
ВИЖТЕ СЕГА АЗ КО МИСЛЯ ПЪК .НИЕ В ТАЯ ТЕМИЧКА СМЕ СИ ДРУЖИНКА ДРУГИТЕ ДА СЕ СПАСЯВАТ КАК МОГАТ .ДА СА НИ ДОБРЕ МОМЧЕТАТА И НИЕ ДА СИ ПОМАГАМЕ ПЪК КОИТО НЯМА АКЪЛ ГОРЕ ДА МУ МИСЛИ

А на кораб като се кача, първо отивам при готвача. Той ми е верен приятел. 

и аз търчах сервитьорка че и барман ама не да уча а да издържам мен и баба си
.ам а си беше забавно.и за чаЛгатааа аз си умирам пък за ихууу ахуууу аиде наще . а за рогитеее -ъъъ
на гошето му не е идвало на акъла да се бъзика или поне ме знае че съм щура и ши се ядосам

http://zashto-kak.hit.bg/chakri.htm Това е линк за зареждане с енергия и хармонизиране . Аз си го ползвам с благодарност към този , който го е създал . Подарявам го на всички
, които обичат такива четива. Освен нумерология и астрология това е още едно нещо, което ми е интересно и ровя и търся из Нета . В този линк има много полезни неща :
http://zashto-kak.hit.bg/glavnaraze.htm
тези линкове погледни и ти мисля , че могат да са полезни и на теб
- утре ще се опитам по внимателно

Много хубаво и добро момче, радист беше. Само не ми е ясно що така се е хванал, като знаех неговата кукумявка колко злобно младо същество беше. Все злобееше, все плюеше и хората за нея бяха второ качество. Незнам какво стана по нататъка със тях. Дано не го е тормозила много. Беше двойничка на мис Пиги, а пък се подиграваше на другите хора. Дано някой да и го и е казал, че да се е кротнала
Ама то стара работа. Препоръчани теми