Съпруги, чиито мъже пътуват 15

• 37 116
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
да ви кажа и с моя мъж са се опитвали 1вия му реис да го бъзикат така беше на зодиашки кораб.ама той не се дава на такива простотии .аз дори преди да го изпратя му говорих доста по тоя въпрос .и не се е вързал.ама аз много тежко изкарах тогава тия 7 месеца или 8 бяха не се сещам .докат ги свалят станаха почти 8 .и оттогава аз имам здравословни проблеми.аз каталясах и психически от това ,че за 1ви път се разделяме за толкоз дълго време.свекърва ми веднъж говорехме по тел.с нея и аз й казах ,че повече няма да го пусна -а тя ми каза не му разбивай бъдещето и живота. #Crazy е пощурях тогава .аз й казах тогава ,че бъдещето му сме аз и Габи .тогава бе само тя родена.и нямаше 2 годинки като тръгна той.та досега на 5 ши стане детето.та имах доста ядове аз тука.а той тогава слезе 100 кг от кораба.добре му подеиствал корабчо. Grinning мацки ще си пусна още едно кафенце .абе да ви питам аз  нещо.вярно ли е ,че ако отбивам детето от кърма тряа го направя или сега пролетта или наесен ,но не и лятото .каза ми го вчера една съседка.то цока само през ноща вече.другите са му заместени хранения вече. марине трафик ли беше за корабите -е не намирам смолянчо там.де отиде тръгнали бяха за арабските някъде си.че да видим дали аденския ши минават ooooh!

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 09:07 от liliqn

# 136
сеа ши ме хокате ама аз паК прескочих на оная тема че вагабонт писала.камо ли не ние сме ровили били в стари теми дет писала,че е изневерила на мъжо си.и ТОВА не било причина за техните проблеми  .....прочетете я бе .  ooooh! Thinking щура рабутъъъ .аз ши са врътна с някои па после мъжо ми еди си къв бил...ми ши бъде .въиииии въиииии

# 137
Успях да прочета всичко назад,че  и оная тъпа тема.И нали и аз се паля лесно,не се стърпях да подредя всичке кухи лейки.Те Делти и Лилянчо са се справили по-добре,аз съм по-умерена.Ама страшно ме доядя.А ако снощи бях чела,не знам.сигурно щеше да ми се прииска да набия някои лигли.Но ние тук сме си добре.Аз неведнъж съм се възхищавала   bouquet
Фло,ти си като манекенче,то последния месец се слагат малко повече килца,но като се роди мъника и покрай него,като си дойде милото ти,вече ще си ОК.
Келсон,добре дошла отново при нас.
Делти,виждам че снощи си била особено активна,но ти си нашата будна съвест. smile3525
Лилиян,браво за смелостта.А за бебето - то другите са го казали.Да ти е жив и здрав и каката - също.На мен нали ми е време за внуци и все в бебета се заглеждам.А кораба на мъжа ти го мярнах някъде към Червено море,довечера ще видя пак.
Пухи,поздравления за оптимизма.То май и аз съм непоправим оптимист,но това понякога помага.
Арго,как ти идват на ум такива щуротии.С тях се смея от сърце.
Мисля,че успях да наваксам за снощното си отсъствие.
хелинци,шаника,дезди(дано не пропуснах някого) newsm78
За всички морячки Hug

# 138
мама р благодаря ти и ще чакам довечера нещо повече да кажеш за Смолянчо .мама арго е огън ама кака делтичка де е  newsm78

# 139
ЗРАВЕЙТЕ МИЛИЧКИ  Hug снощи ми изчезна нета ,та май изтарвах края на купона  Joy Joy МАМЕ  Hug БЛАГОДАРЯ мила за закуската и кафенцето . ЛИЛ   love001 на бебока Аз ще бягам ,че предавам последните парцалки днес и после малко почивка  newsm44 после пак ще мина да ви видя .УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ   bouquet

# 140

Сега ще ви попрочета    -   по внимателно .  Hug newsm68    

Който има време моля да се разположи удобно и да се чувства като на почивка...

Anqel^wings  Hug Нали Мъжете Не Плачат Hug KIARA Hug mamaR  Hug DELTA  Hug argo  Hug helinci  Hug shanika  Hug GALI-GALI  Hug kelson  Hug marka74  Hug scorpita  Hug desdemona  Hug tutune  Hug Илиева  Hug reni niki  Hug trinidat  Hug iv4i  Hug mim d  Hug Danu-Ani  Hug mi6ence 75  Hug yohaved  Hug АНИТООО  Hug siseto84  Hug streq  Hug Nataliiii  Hug flower84  Hug desy  Hug liliqn  Hug пасхаля  Hug Julyy Hug  Vania 84   Hug    Hug:.....пропуснатите да се обадят        

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 12:24 от argo

# 141
    виж какви сме ангилчета

# 142
  • Varna
ЛИЛЯНЧО Hug
Тука съм бе, от сутринта, нали писах пост, не чете ли. Ей, сЯ  бях и при ония лигли които си чела и пак им изпрасках един пост, че една кокошка писала, че сме несигурни във мъжете си и затова сме се дразнели на темата. Е няма такива тъпи хора. Хем не ти познават живота, хем ти размахват пръст. Че даже писала, да спрем да спамим темата и да отиваме във моряшката тема и там да сме си споделяли недоверието и несигурността относно нашите мъже. Големи философки беееее, големи умнициии

# 143
чеки и аз да ги посетъъъ  Grinning да го оспамя аз бе ко да ви кажа мацки -хората някои път пишат па не мислят .кажете ми нещо за Смолянчу де хич го невиждам туи кораб

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 12:34 от liliqn

# 144
  • Varna
ЛИЛЯНЧО Hug
Видах какво си написала, благодаря ти. Но както виждаш има такива които искат да имат последна дума и пак обиждат , че сме били ощипани моми.  Няма смисъл да се бориш със такива хора при положение, че обясняваш как е, що е а те ти измислят това ощипаното Joy Нали трябва да се направят на интересни и много знаещи.

# 145
  • Варна
Привет, девойки!

Видях снимките, които сте пуснали. МамаР е една много симпатична дама, Данчо е страшен сладурко, да е жив и здрав.
А Цвети направо ме разби с тези струговани крака, супер мацка с коремче. Как успяват хората да бременеят прилично? Аз станах 2 пъти по 100 кила.

Относно оная тема, много хубаво сте ги насвяткали. Браво! И аз смятах да пиша, но Вие сте се справили блестящо, точно така.
Та да разкажа какво правих днес аз, една моряшка съпруга без мъж. Сутринта пуснах момчетата на училище, облякох работните дрехи, взех един валяк и ваничка и отидох при приятелка, друга моряшка съпруга без мъж да боядисвахме апартамента й. Жената се е заела да освежи къщата, докато го няма моряка, да го изненада с нов интериор. Утре пак съм там да довършваме.
Та мацките от оная тема могат да дойдат да видят как върви работния процес. Има валяци за всички!

Хайде, лек след обяд, аз отивам да се къпя, че цялата съм в латекс.

# 146
Илиева  браво на вас.и аз така го изненадвах моя мъж .тои запушил едната стая имало врата човека я затворил с гипсокартон аз обаче мислих мислих ,че кат го сринах тоо картон и един як ремонт с една дружка.че отбивахме стени с тиксо ,че 2 цвята го правихме хола и кухнята .морячко кат си доде се шашна.

# 147
Леле Shocked пак много сте изписали бе мацки Simple Smile Не мога ви изчета даже . #Crazy.. незнам как ама ще пробвам от вкъщи и снимчица да сложа тук да ме видите поне Peace
Лилиянт супер си с малкият сладурчо Hug, видях и Илиевчето и онова маце с коремчето Simple Smile) Страхотни сте мацки Simple Smile) Арго маце разполагам се удобно на това красиво местенце и си вземам веднага от тия сладости които си ни спретнала. за теб огромен   bouquet
Така така и аз да си кажа че съм в очакване на моето момче ... трябва да е тия дни, но още нищо не се знае де, но поне има надежда, че кошмарът ще свърши ... така изплюх камъчето ... чакам си момченцето ..ух ах ..така сега отивам на комисия и пак ще гледам да се включа при вас по някое време  Peace

# 148
  • Varna
ХаДи, дойдох си и аз от физиотерапията и пак при вас Hug
ИЛИЕВЧЕ Hug
СтраОтни сте със приятелката ти, добре че я имаш и тя има тебе newsm10
ЛИЛЯНЧО Hug
И ти късметлийка със аверка. newsm10
А аз като ги позагубих по пътО, сама взимам валяка, ама за по малките рЮмонти, че моя не, че не харесва какво правя, но да ми спестял труда.Със валяците обаче виждам всички се справяме. Чакат ме тамън две тераси за това bowuu Лилче, за отбиването не знам кога е правилно да се отбива. Аз нали бях сам самичка като се ражда бебето, то много ревеше, аз от това реване не можех не да спя ами да си почина поне. Всичко на моите ръце, което е нужно за да се грижиш за бебенце освен другите неща по дома. И кърмата ми секна, та на 11 му ден го захраних със кисело мляко. И те така!!!

# 149
аз незнам как го издържах тва кърмене сега. с  габи имах мноо ядове и явно тогава работата се прецака с кърменето,но сеа се заинатих и казах -ще кърмя та ко ще светъ да се обърне.мен ми не пречи и наесен да го отбия ,но исках дазнам .пък и то милото цока вечер само.имам 1 или 2 аверки дет стават т.е да ми помогнат другото нестава.останалите са сеирджиики иначе ядем и пием

Общи условия

Активация на акаунт