Съпруги, чиито мъже пътуват 15

• 37 117
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • Varna
Eййй, във една друга тема за истината, пак са ни заяли моряшките жени и то от тая Бебе Фактор която познавала и Американски Морски пехотинци. освен нейния алкохолик-съученик.  Явно много сме я засегнали, че и там ни е изпляскала мъжете , като възможно най кофтито мъже на света. Не миряса да доказва на хората колко гадни са моряците.

# 151
  • на морето
Здравейте, морячки!!!!!!

Така сте се развихрили в писането, че и аз не мога да ви изчета.....
Арго, разполагам се удобно в уютното канапенце, а линковете, които си сложила за Киарчето и Дездемонка са супер. Извинете ме, момичета, но и аз надникнах, и като ми остане време ще попрочета повечко. Арго, ти с рейки занимаваш ли се????
Момичета, тази тема, в която сте се включите и обсъждате нямам време да я чета, а и не искам да си напрягам съзнанието с някакви си безмислени спорове с хора, с които явно не можете да се разберете. Ние си знаем най-добре какво ни е, докато сме сами, а само момчетата ни си знаят всъщност какво изпитват без нас през тези океани..... Важното е да си имаме взаимно доверие, уважение и т.н, да си ги посрещаме по живо по здраво, пък другите каквото искат да си мислят.
Благородно завиждам на момичетата с такива верни приятелки, естествено пак моряшки, то иначе нямаше да са такива истински приятелки, с които боядисват и спретват изненадки Simple Smile
Лилиян, малкият Дани е голям чаровник, да расте голям и здрав юнак!!!! Кака Габи сигурно ще ти помага след време в отглеждането:)
Цвети86, добре че си качила и снимка в профил, че иначе никой нямаше да повярва, че скоро ще раждаш....В много добра форма си, Бравос!!!!! Simple Smile Само така!!!! лека и безпроблемна бременост и на финал едно здраво моряче!!!!!
Хайде, лек следобед от мен, и когато имам пак временце ще се включа отново!!!
 Hug за всички ви!!!!

# 152
Делти,как е крачето,душа? Остави ги тези патки в другата тема да си чукат дебелите глави.Ние нали си знаем как е при нас.И аз съм възмутена от тях,но като им е толкова пипката - да пасат.
Лилянчо,щом имаш кърма и то иска да си цока детето,давай му,по-добре го отбий през есента.Ако не те задтруднява,нека си цока ,добре е за него.
А по въпроса с приятелите,добре е да ги имаш,но правилно-истинските приятели са само няколко.

# 153
  • Varna
Ами Маме, то крака не може да се излекува веднагимески след инжекцията. Все си е така, по нататъка ще се види. Правилно си и казала на Лилчето, да кърми до есента. Има ли кърма нека да кърми.
Маме, стана ми неприятно, че от такива пикли като оная, която не знае а се пеняви излизат грозни думи, за нашите момчета.  Бяхме казали, че боклуци има и тука и във морето. Обаче тя като гледам всичките ги турга във един кюп. Ако е някой човек който е вътре във нещата ОК. А тя ще ми говори там за истина, ега ти лицемерката. И това млад човек.Много злоба във нея. Чакам сега и във други теми да ги изтипоса момчетата. Незнам защо толкова много я нервят  newsm78Или това, че си ги защитаваме ли newsm78

# 154
kelson благодаря за комплиментите, и ще те черпя че гледам си ме подмладила  Flutter
и аз съм на мнението на mamaR, да си гледат работата онез пачаври в другата тема, те като не могат да си държат гащите вързани кво изказват компетентни мения за другите, пък и като не са ни в положението много им знаят устите амаааааахаааааа...  #2gunfire
Еее, момичета възхищавам ви се как се организирате и почвате с ремонтите, браво.. един ден живот и здраве като си имаме собствено жилище, тогава ще се вихря и аз Wink
Сега само напъвам на приказки, то да имаше едно лесно аз щях да си свърша всичкото, ама в туй положение, ни тежко мога да вдигна, ни пък ми дават да се меся, то в чужда къща дето багашлъка не е мой аз работа нямам да казвам кое за казана кое не, и ся малко наготово чакам..
desdemona много се радвам за теб, че скоро милото ще си дойде у дома, очакват те прекрасни моменти...  luvbed
DELTA_DELTA стига се ядосва душко, то като е празно и си знае своето и с фуния да наливаш пак ще се намери дупка да изтече...

# 155
Опа компанията пак ли с кухи лейки си трошите нервата  Peace че те не са от наща порода бря ИЛИЕВА  валяк им предлага да работят  Joy че те такиви моми само с вирнати кълки работят а после моряците били виновни ръираш ли  Joy ИЛИЕВА  Hug тъй душе бравус за ремонта и дружката  Peace АРГО   love001 и благодарско за холчето и почерпката .ДЕЛТИ  Hug верно как си след инжекцията ,нищо не каза  Rolling Eyes

# 156
  • Varna
 Joy Момичета шЪ мЪ уморИтИ със лафовете си Hug
Тя оная, ако знае как я наричате във всяка тема шЪ ни турга Joy
За крака нищо не мога да ви кажа утешително, защото 5 месеца имам болки и не може веднага да мине

# 157
за мене там в оная темичка се намеси мноо прост човек и за да е така свирепо настроена към моряците явно го е яла някъв от моряк  hahaha hahaha и аз спирам се занимавам с мърли.че писала нещо от рода на как имало неграмотни и пишели по сайтове и форуми- АЛУУУ КУКУМЯФКЕЕ ТАКА ИСКАМЕ ТАКА И ША ПРАИМИ. та така де яко чесане на езици.то нали в нет пустранствуту всички сме чок уторени ..бе да му е.. и простотия.а пък в допълнение ,ко не я ощастливил моряк нея или някоя кат нея мислещи така кокошкииии та дано й се случи да видят кък обичът нащи морячета  след месеци наред на "сухо",то си личи дал е ходил ....пууууу мизерници такива

# 158
ЛИЛ  Hug много си подпалила душко  Joy и моля те недей тъй да им пожелаваш моряк -язък за момчето с такава фуста ако се хване  Joy Joy

# 159
  • Varna
ЛИЛЧЕ Hug
Майната им на такива джуфки, ти си стигнала сама то извода какви са такива хора като онова момиче. Прочела си, че обижда, че има неграмотни във темата, а аз преди малко четох, как тя интелигентната пита какво означава, чеиз. След това гледам на всяка манджа мерудия, все компетентна и все знаеща. По добре да не се пада на моряк такава като нея, шЪ го загроби момчето. Успокой топката, моля те. Тя нещастница, една щастлива жена така ли ще говори Wink
И после точно такива като нея които се изхвърлят, които все много знаят и от всичко разбират, а  и се подиграват със хората остават самотни. Ама хак им е!!!

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 18:04 от DELTA_DELTA

# 160
хели хич няма ги говоря даже то си незаслужава  а пък и моряк или не едва ли би седял много с такива гъби какаа я дай тука темата дет е писала да я скивам  Praynig моляяя

# 161
  • Varna
Темата е имате ли чеиз. Ама тя само и питала- какво означава чеиз
Мани я, не си струва да се занимаваш със нея. Само ми направи впечатление, че е на всяка манджа мерудия Стига толкова, не заслужава внимание бе

# 162
явно са ме прочели от нашата тема тук .разбрали ,че съм искала мъжо до мен ма нямало къ да стане щот ...моряк.ама то явно има що да си го искам щот е мъж и си ме обича.да се спасяват ние сме си добре.пък да им го кажем и така .не шетаме на мъж пари ни пращат а нии у форума ха сеа  Joy къ има една дума леж пром вир крак  Joy Joy  Hug за всички .какеее оказа се че са 2 там маймуните на клона дет разбират от моряци  Joy БЕЙБИТО И ФЛИП .мисля така бяха не се и старая да ги помняя .такааа аз наготвих покъсно децата си да измия и ще си почиваме

# 163
  • Varna
ЛИЛЯНЧО Hug
Можем да им пожелаем да са живи и здрави. Тука мацките не са злобарки.  Нека са умници, нека знаят много и да разбират от всичко!!!
Браво мацка, знам те, че си фурийка. Само не каза какво сготви бе Душата??? Към колко чеса чипаш децата. Аз моето го къпех към 20 часа, че във 20.30 ми казваше- нани, нани- тогава не можеше още да говори. Ама през ноща започваше големия рев със тия пусти зъби, а докато изкараме и коликите. Но със зъбките си ме мори до 2 годинки и половина rotfImao Направо ме беше побъркал. Че и сутрин най-късно ставаше във 6 часа, не по късно. До 9 бях омААла всичко у дома и след това беж на разходка със бебо.

# 164
ами каке аз нарончуу не казах кво съм направила понеже си имаме у темата  preggo та да не ми се карат после  Joy оня ден напусках едни манджи  и ме мъмриха  Grinning а иначе децата ги шетам към 20.00 ч.ама то са легла да оправя  ,че и аз дебна момента да вляза в банята и така забравих и доде вечеряме  пък да се прибере маса чинии ....бля бля бля  smile3507 и на финала съм етака

Общи условия

Активация на акаунт