Съпруги, чиито мъже пътуват 15

• 37 118
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • Varna
Верно бе Лилче, че си имаме бременно майче тука, ама и аз съм една отвеянаааа.  smile3538 Ама сериозно ли ти се скараха за манджурляците бе Shocked

# 166
ами то и аз кат се сещам ква бях ламя такива манджи да гледах ши ми се прияжда .мъжо се хващаше за главата горкия.   Joy

# 167
  • София
Ами така е като беше натуряла едни пържоли, едни салати, десерти, човек ич да не му се яде лигите му почват да текат

# 168
аз да ви кажа иначе докът бях бременна доста си угаждах ,че и не спирах да меля .доядеше ли ми се нещо търча купувам и си правя ама всичко без значение и за час  Embarassed.и доста наедрях  Grinning Embarassed

# 169
  • Varna
Ще ме умориш от смях Лилянчо Joy

# 170
Момичета Hug, чувствам се безкрайно нещастна и ми идва да ''посипя главата си с пепел'', за това че ви дадох линк към онази тема Cry просто не си заслужат кучките там да им обясняваме, че професията няма никакво значение-ако даден мъж е курвар и президент да е пак ще си остане такъв, но какво можеш да обясниш на плиткоумни мадами дето вярват на всяка глупост, която чуят и не вярват, че има жени, които не мислят единствено с п/та си и могата да бъдат верни 6,7,8 и повече месеца...
Момичета Hug, радвам се че ви има и много си ви обичкам  bouquet
liliqn Hug, супер си мацка, да си ти живи и здрави децата, а бебока е голям симпатяга/не знам как ще го опазиш от гаджетата/ Wink
DELTA_DELTA  Hug, за крака не ти ли препоръчаха някакви масажи? Навремето мен ме ''спаси'' един кинезитерапевт-хем беше готин,хем кадърен Crazy
argo Hug, Благодаря за линка, сега ще го разгледам  bouquet И аз да попитам-занимаваш ли се с рейки?

# 171
  • Varna
КИАРЧЕ Hug
Не сЪ коси Душе, ако не беше ти аз от време на време се разхождам из ДИС и щях да го видя.  Ама като те чета и тебеееее, как си набрала, и какви лафове използваш, напраУ стана като нас Joy Hug Софиянката ми, тя Морячкатааа, 
А за крака Душко, никой не ми дава адрес на добър кинезитерапевт. Казват ми, че не познават такъв, а аз от месеци търся. Казват ми, че ако попадна на кофти кинезитерапевт, може да стане и по кофти. Освен да дойда във София по някое време да те видя и да остана за някой и друг ден там и да ме заведеш при тоя вълшебник. Пофантазирах си малко, ама ако реша само ще ми кажеш за хотелче близо до твоят дом, че да не ми се налага да търся таксита и да можем да се наговорим на спокойствие.  Hug

# 172
киара я не се тормози с нлт-а . майната им на такива.аиди вземи кака там да се оправи  да не я боли краче  Hug.аз да ви кажа къкто щях да си почивам та пак се развихрих тука у нас.свеки ми се обади на заведение отишли та да не я чакам за вечеря.и сеа купата със салатата многуу ши меля дано я изям.и децата доде оправих ревът крещят ужас и такаааа и туи го пиша 5 мин,щото дани не заспивааааа и го люлям на ръце  #Crazy

# 173
  • Varna
ЛИЛЯНЧО Hug
И аз се развихрих и метнах едната стая, че казаха все още да не се движа много заради Юнжекцията Laughing И коридора омААх обаче.
Трябваше да удариш по един тИлИфон да дойдем да помагаме за салатата, ти за свеки я пазиш. Видя ли как те остави самичка да и се мъчиш сега на тая салата Joy  Аз ако си имам такава снахичка като тебе, големи аверки ще сме си. И големи салатки ще си правим.

# 174
DELTA_DELTA  Hug, с най-голямо удоволствие бих ти помогнала,НО...когато се лекувах бях последен курс в гимназията, а оттогава мина доста време и аз нямам телефона му и вече не поддържаме връзка. Спомням си че след прегледа,като ми сложиха диагнозта ми предписаха курс на лечение физиотерапия и аз докато ходех жените,които извършваха манипулациите ми казаха,че в поликлиниката има кинезитерапевт и то добър...В началото започнах с лечебна гимнастика, но след преглед от специалист от горна баня ми се наложиха и серия масажи,кото ми помогнаха страшно много, оттогава не съм припадала от болки в кръста, но за жалост от радостната новина, че вече съм здрава не поисках никакви координати, не исках да си спомням за този период от живота ми... Но пък се надявам да ти помогна с друга информация-знам и са ми препоръчвали Павел баня, имало добри специалисти,а и май от здравната каса влизали тези лечебни курсове...

# 175
ама КАКЕЕ ти казали ти да не се движиш ти метна да чистиш еееее кви ги вършиш . а за другото за снахи и свекърви а и не само в това отношение  хората оценяват нещо когато го загубят .е тя моита няма ме загуби  Joy до гроб сме заедно нали съм със синчето й бе.оттърване от мене немаа

# 176
  • Varna
КИАРЧЕ Hug
Благодаря ти мила  bouquet Добре, че си се отървала от тези болки и съжалявам, че те върнах толкова назад и явно нещо съм ти напомнила, щом казваш, че не искаш да се сещаш за онова време. А за Павел Баня не ми говори, върнах се по болна от там. Една от най добрите им масажистки се мъчеше да ми помогне, много добро момиче, но не ми помогна въобще. Плащах си на частно дори, че аз не съм по здравна каса. Преди няколко дена моят Ортопед ми спомена, че нямало да има по здравна каса лачения, не го попитах дали за Девин е искал да ми каже или въобще за останалите места.
Важното, че на тебе са помогнали smile3503 newsm10 А аз колкото, толкова. Дано имам късмет да науча за някой добър кинезитерапевт.
ЛИЛЯНЧО Hug
Не я плаши жИната бе. Тя млада, може да си намери другарче. Стига се натиска да си все със нея. Ама си и ти въздух не и даваш да си вземеееее bash

# 177
дай божеее либоффф всекимуу  Joy

# 178
# 179
  • Шоколандия
Момичетаа  Hug имам нужда от малко акъл... Можете ли да ми дадете варианти за автобуси от Испания - Марсилия - България (без значение града), че сега Душата ми го сервира като задачка и аз съм  Shocked Shocked пред Гугъла и не знам къде да  търся ...  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт