Съпруги, чиито мъже пътуват 15

• 37 123
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Пухи, най-напред от Испания или от Марсилия?
Ивкони пътуваха до Испания, имаше и Варненска фирма, ама не се сещам, а до Франция не знам

# 181
  • Шоколандия
Автобусът тръгвал от Испания (не знам кой град), минава през Марсилия и после пристигал в България... много невъзможно ми се струва... На Юнион Ивкони намерих по лесния според мен вариант Марсилия - София, ама чакам одобрение!

# 182
  • София
Провери и варненските фирми-имаше такава дето пътува, обаче не се сещам коя.
Не е невъзможно да тръгва от Испания и да минава през Марсилия-на път е.
Ивкони тръгват от Мадрид мисля
Видях, че имат и от други градове в Испания-не е лошо да се обадиш и да питаш кои минават през Марсилия, че на разписанието не пише

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 23:49 от shanika

# 183
  • Варна
Пуфи, сериозна задачка имаш.
Мъжът ти в кой град в Испания ще бъдат? Знаеш ли датата? Ако не можеш да уредиш автобус, пробвай със самолет. Малко по-скъпи излиза, но ще бъде по-бързо тук. С автобус са 2 дни път. Ще го платиш тук, билета ще го чака там.

http://www.posoka.com/avtobusi_za_evropa/ за автобуси

http://www.sofia-airport.bg/pages/arrivals.aspx?lm01=103&lm02=51&lm03=51    за самолети

# 184
  • Varna
ТайФтЪЪЪ, ДобрЮутрУУУУУУУУУУУУУ Hug

ПУХИ Hug
Наскоро моя позната пътува за Испания, ще чакам ва влезе във Нета и нея ще я разпитам подробно за пътуването Hug

# 185

Делти,богата закуска,ще има за всички.Пооправи ми се настроението.
Направо бях и май още съм бясна.Вчера е спирал вкъщи тока за профилактика(не че някой е предупредил за това -Еон #2gunfire)
Прецакал ми се е модема и нямам интернет.Днес сина ми ще се опита да го оправи.Така се бях настроила да чета и пиша,нали сега съм сама,но CryЛегнах си рано,защото тази сутрин трябваше да стана в5.30,за да дойда по-рано на работа.
По-късно ще чета какво сте писали снощи.
Хубав ден на всички!

# 186
Добро утрооо ,аз съм с яко настроение .деня ми започна добре .получих смс от моето момченце .при арабите били после алжир след около 10 дни.бреииии лошо обаче се получило.капитана които слязъл не оставил никви денги на този нашия на смолянчо и сеа момчетата нямат парички на ръчички.на кораба нямат парички .мъжо вика иначе си имали ядене и дано ме не лъже .щот знае че много се тревожа.дано си имат всичко  Praynig
каке мерси за закуската вземам си веднага  Hug

# 187
  • Varna
ЛИЛЧЕ Hug
Много неприятно това със паричките. Моя винаги прави струва но за момчетата има парички. Винаги носи!

# 188
  • Варна
Денят ми започна кошмарно. Вчера моят синковец да вземе да падне от катерушката в час по физическо. Едно момченце да му дръпне ръцете и той пада по лице. Няма рани по лицето. И това ми го казва снощи в 6 часа. Погледнах зъбчето, не се клати. Тази сутрин става и реве, не може да си стисне зъбите, боли го. Поглеждам, зъбчето се клати леко. Полудях!!! И хукнахме веднага на зъболекар. Направиха снимка, доктора каза, че няма нищо обезпокоително, да не отхапва нищо с предните зъби ден-два, да не го пипа, да си почине. В процес на израстване е и ще се оправи. Намаза го с лекарство. Още не мога да се успокоя, чак ми се реве.
Ще ме уморят тези мои деца. Ако не е едното ще е другото, ако не е то, ще е третото. Как ще ги опазя, не знам. Абе луда робота.
Да бях си седяла мома....Едни реват за деца, други реват от деца....
И както винаги аз пак съм сама, без мъж.
На връщане по Владислав, опашката от коли на светофара на Кулите започваше от Мол Варна. Колата ми загря, взе да пуши. Един шофьор на автобус маха като регулировчик да ми покаже какво става. Няма измъкване, накрая свих в една пресечка и се изнесох. Добре, че бях на 1-2 километра от нас, иначе трябваше да спирам и да вдигам капака, ами като не разбирам. Като изстине колата, ще викна някой да я види. То едно зло не идвало само, винаги трябва да са накуп. Mr. Green
Вече взех да идвам на себе си, ама няма пълно спокойствие. От години съм на стенбай и до кога ще издържа, не знам.
Ох, оплаках Ви се! Добре, че сте Вие да споделя!

Лек и спокоен ден и много  Hug за всички! И само хубави неща да се случват!

# 189
  • София
Илиевче,  Hug
не се тормози душо, те децата така израстват за съжаление. Ще отмине и тази беда-само горе главата.

# 190
Привет и от мене.То интересни писания тука последно време.Влязох и четох прословутите" бисери"относно мъжете кур...ри,и жените които ги чакат" вярно" .А бе тия в тоя форум са голям майтап.Смяла съм се със сълзи.
Готини,вярни и силни моряшки дружки,това беше просто чесане на езици.Първо ме хвана яд ,после си викам "абе девойките като си нямат работа си създават темички".Пълна и тъпа простотийка .
Славата за жените на моряците е от древни времена ,за моряците също.Върви им разправяй на простите е задръстени как си и мъж и жена ,как се живее без гръб ,без топлина ,без помощ, толкова месеци наред.Как изкарваш празниците като гледаш по улиците хванати и прегърнати двойки,на гости семейни двойки, а ти самичка . На всичко това издържат само силните и уравновесени хора .Винаги съм казвала ,че свалям шапка на всички двойки които дълги години живеят така и имат разкошни семейства .Ама и вие добре сте ги наредили.С това стига.Не си заслужава.

Кеф ми става като отворя нашия форум .Пишете толкова много ,че човек не може да ви изчете.Раздвижиха се нещата тук .

Една почерпка от мен.Извинение за дългото отсъствие и несериозния подход към форумджийките.

На срещата в събота ще ходя.Елате да се наприказваме . HugВремето ще е страхотно/ако е вярна прогнозата/.С кола съм мога някой който не знае къде е да го взема с мен,само пишете на лични.

# 191
  • Sofia
 Ммммммм любимите ми палачинки,вкуснооо...
 Много се натоварих с тези глупости от другата тема,ама няма смисъл да се товаря,то си има предистория...
 Илиева,така сме многодетните не скучаем,все някое ни сервира нещо.Съжалявам че толкова рано са започнали неприятностите. Hug
 flower,много си елегантна  pregnant

# 192
Илиевче,познавам те душко.Ти си толкова силна жена ,че нямам думи.Яко дупе се иска за три деца от които двама палави мълчугани /да са ти живи и здрави/.Случват се и такива неща.Ти си знаеш.За колата ако няма кой -свиркай ,брат ми с това се занимава.Поне няма да ти одере кожата.

# 193
  • Varna
ЕЕЕЕ, Илиевчееее Hug
Изтръпнах като чух за зъба на малкия, че ние имахме проблеми 18 години проблеми точн със предни зъби. Ама щом докторката те е успокоила и аз се поуспокоих. А още по спокойно ми стана като чух Дарева Hug Да ти предлага помоща си за колата.  newsm44
ПУХИ Hug
Мила моята позната е пътувала със тия нискотарифните самолети и във двете посоки. Така, че не може да даде информация за рейс, но спомена Ивкони

# 194
Илиева недеи бе душа така .трудно ти е повече от ясно е  Hug дай едно гуш ,хубаво е ,че споделяш с нас ,но не падай духом .всичко ще се оправи със 3 дечица ли си  Embarassed аз малко да не объркам затова питам .така са децата и много правилно си го писала едни реват за деца а други от деца ,но мисля ,че е подобре да си ги имаме и да си ги гледаме .па кът пораснат има да им разправямеее .децата вървят ръка за ръка с хубаво и лошо ,радост и тревоги.е сега нашито носи още надуто  леко от "катастрофата "в градината .госпожата викала на Габито"добре ,че не било синьо и по надуто"ами ко беше нали тряаше да ги мачкам там.туи друга тема.успокои се душо па и колата ши се оправи . е сеа да вляза аз на оная тема и да им кажа на 2те тъпачки дет им знаят устите ,да видят как се оправя жена сама без мъжа си .надали знаят  валяка къ се хваща и ко се прави с него .било за  smile3510 сами сме било за  Ill болно дете -сами сме .е затова и мъжете ни ни обичат щот сме оправни жени майки .а за онея там у темътъ  fight .
 Какее ами сега от тука тряа да им пратят нали така .не съм наясно много със тая работа досега не се е случвало .явно другото каптеинче харчило ногу   Grinning
шегичка е това ,но сериозно ,ако им свърши храна кога и как ши си "пазарят "  ooooh!

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 11:06 от liliqn

Общи условия

Активация на акаунт