Съпруги, чиито мъже пътуват 15

• 37 124
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
  • Varna
ЛИЛЯНЧО Hug
Стига мила, остави ги, има таива като тия двете със които не може да се спори. Едно си баба знае, едно си баба бае. За всичко компетентни, всичко знаят, раздават съвети наред и не търпят някой да им противоречи.
Те точно такива за себе си не може да се грижат, камо ли за деца, хеле за по 3 като Илиевчето и още някои булки тука.

# 196
Едно голямо Hugза всички бойни моряшки момичета.Радвам се,че ви намерих и мога да общувам с такива жени.Да сте живи и здлави вие,морските ви момчета и децата.То с деца - винаги нещо се случва.Но добре,че досега(откакто съм с вас) стават само дребни сакатлъци.Да няма сериозни болести.
Илиевче,тя колата ти може да е загряла от задръстването.Следи и температурата и като видиш,че се качва,гаси двигателя на кръстовищата.Провери и нивото на антифриза и ако трябва-долей.Не е трудно проверяваш разширителния съд и ако е празен - доливаш.
А в събота кога е срещата и мами без деца поканени ли са?
Добър апетит!голяма картинка-да има за всички.

# 197
  • Varna
МАМЕ Р Hug
Много ти благодаря за тази манджица- аз много обичам да си я готвя. А иначе аз ти писах за съботата. Така, че се организирай със останалите Русалки и действайте Hug

За вас момичета да се похилитеhttp://www.youtube.com/watch?v=XKLuHfdsihY&feature=player_embedded#!

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 12:43 от DELTA_DELTA

# 198
  • Варна
Благодаря Ви, милички, за подкрепата. Хиляди  Hug за Вас! Радвам се, че ви има!

То после стана една...Майката на момченцето ми се обади по друг повод. Познаваме се от както децата бяха бебета. Доста мислих, дали да й кажа за инцидента. Спокойно и обясних, какво се е случило, просто сметнах, че трябва да знае, да поговори с детето си.
Момичето има бебе и го кърми да не направим друга беля. Тя като се притесни, като ревна, не мога да я успокоя. После се видяхме като взимахме децата от у-ще и пак ревна, гушнахме се. Успокоихме се, че всичко ще бъде наред и децата да бъдат по внимателни едни към други.
Моите са много щури и постоянно говоря да пазят себе си и другите. Дано да влиза нещо в главите им.

МамаР, разбира се, че на срещата са поканени и мами без деца. Тя ще бъде на 17.04. събота от 14 ч. в Пицария "Маестро" в Петлешев. Намира се зад Мебелна палата, в парка до бл.101
Мислех си да я гася, но то постоянно се пълзи и спира. Като спрях видях, че вдясно е олята в жълтеникави чучурки. Преди няколко дни и на мъжът ми направи такава мизерия, избила е капачката на резервоара. Сега отивам да я видя, че после имам пак ходене с нея.
На фона на другото, тя е бял кахър.
Ако имаш време, погледни как се движи Стойко Пеев. Пътуват в Червено море към Аденския залив. Благодаря ти предварително.
Не се притеснявам толкова от Аденския, колкото от това, че го скалъпиха някак си да го закарат в Карачи. Година и половина-две седя в езерото и доста пакости е сътворил студа/замръзнали тръби/ и това, че не е поглеждан до сега. Дано стигнат благополучно.

# 199
Илиевче,благодаря за поканата.Пиши ме в списъка,ще дойда.Но трябва да изуча снимките,че да ви позная.
Но за съжаление са си спестили някои неща и тези кораби,които отиват за скрап,не могат да се следят.Пък  и още преди да тръгнат им съкратиха груповия.Глупостите на БМФ нямат край.Те и моя го викаха,защото е бил на три от корабите,но бяха минали само няколко дни от връщането му и отказа. Ще стигнат,мила,тези кораби са здрави,пък и нали ги оживяваха преди това.Стискаме палци на момчетата,някои вече стигнаха.
Делти,много свеж поздрав.  bouquetНие с тебе нали си мечтаем за внуци.
Русалки,чао за сега.Нали днес съм дошла в тъмни зори,шефът каза да си тръгвам.Ще използвам времето да ида на маникюр.Пък вкъщи не знам дали ще имам Интернет,дали синът ми е успял да го оправи.Обеща ми,че ще отиде у нас,но кой знае,нали ми е ергенче,умът му другаде.
 Hug

# 200
mamaR ,и аз съм без деца на срещата,така че идвай.Моето магаре вече е голямо.Само гледа къде да ме изпрати и да събере тайфата в къщи.Ама всичко с времето си.

# 201
  • Шоколандия
Ух, момичета, огромно благодарско. Днес цял ден обикалям от едно тур. бюро на друго. Милото ме засипало със задачи. Кой к'вот му даде като идея и той им вярва и ми звъни да проверявам, че било такова, онакова....  ooooh! ooooh! Щяхме да го приберем със самолет от Марсилия - София, имаше и такива - ОТПАДНА. Тъй като на отиване пътуваше от Букурещ, че от там имаше билет за 80Евро, то сега пък от там я няма тая дестинация. После "съкилийникът" му казал за автобус от Испания през Марсилия, което според мен беше адски глупав вариант, като мога да намеря направо от Марсилия (Испания в случая не ни интересува). Ма то сега на принцесата не й се пътувало 30 часа с автобус. (Цитирам "ценя си времето"). Последно му щукнала великата идея да се предвижи Марсилия - Милано някакси, а от Милано със самолет до Варна. И цялата тая работа ми излиза през носа. Ако трябваше да доведа принца на Монако сигурно по - малко ядове щях да имам.
Сега чакам да излезе в почивка да му кажа какво съм открила по отделните въпроси, и току виж получи ново прозрение, ама нали си го обичам, ще слушам и изпълнявам.... (па накрая 'ку мъ идоса, ще отида да го 'зема, че да мълчи Crossing Armsааамаха!) Tired

Много  Hug за всички за съдействието, че аз с тес' моите Варненски корени, знам за път само влака Варна  -  София, и с тея самолети, автобуси  #Crazy #Crazy съм малко в чужди води.

Делти, пеещият бебок ме разби!

# 202
  • Varna
ПУФИЧ Hug
Аз, затуй го пуснаФ УнУва бебИ да ви зарадва малкУ Joy Ама той твоя хем го боли, хем хо сърби, ама хааа яяя и принцесааа. Накарая пак ще дойде той със ресО, така ми сЪ чини на менЯ Joy и да ФнимаФа дЪн'тЪ ИдосФЪ тъй bash Joy
МАМЕ Р Hug
Сори Душо, моЖ тИ прозвУчи грознУ, ама нИ мИчтая ФъФ мУмунтЪ за никакви внуци. Ако дойде някое изненадващУ добрЯ дУшло, обаче да съм сЪ замИчталЪЪЪ, сакъъъън. Двамата си братя изгледах, детство нямах. Детенце също сама изгледааааах- хаДи ощИ малкУ да похайманосФЪм със БаткУ, кО шЪ кайш, а smile3503

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 20:43 от DELTA_DELTA

# 203
каке ма то никои няма те пита теб  Joy ,ама да права си нека поживеете още спокойно без дичурлига , ама знам аз че доде ли унуче пак ши му се радваш   newsm32 smile3541  
  [/pre]  					

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 15:42 от liliqn

# 204
Привет, момичета Hug Hug Hug
Илиева Hug, хич не ти е лесно, наистина кофти ситуация, но ти си майка героиня smile3525
 puphi  Hug, мъжът ти не носи ли пари в себе си? Питам, защото човек понякога намира най-добрия вариант в последния момент и дадените преди това пари може да ''изгорят''...
Момичета Hug, /ще ви кажа нещо, ама няма да палите от четвърт/оная бейби фактор пак ни захапа, но в друга тема-за истината,казва че ни заболяла истината дето я казала... момичето явно е решило да предизвиква съдбата...

# 205
ааааааааааа не киарче къде да вляза и да търся моля те кажи  есеа пак няма да моа да изгладя дрехите на детето  .  НАМРИХ ЯЯЯ  ихааааааа ха сега отнеиде да ме видите къ се кефя .кукошкиии има ама много беиии ама аз нали паля няма кък да я подмина  newsm53  newsm03

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 16:17 от liliqn

# 206
  • Шоколандия
Общо взето парите, които ще са в него са бакшишите за 2 седмици, но за тях не се знае колко ще са и т.н. Засега тея автобуси са най - добрият възможен вариант. То така или иначе не бързаме, само проверяваме варианти.
Абе общо взето висшият мениджмънт на кораба прецака нещата. Още като се качиха март им казаха дати за отпуските, но не били сигурни. Влачиха ги, мотаха ги до вчера, като промяна в тея дати нямаше, ама ако беше март, самолетният билет беше 200 Е (двупосочният), а сега ...  ooooh!

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 16:08 от puphi

# 207
 puphi  Hug, неизвестността е гадно нещо Peace Ние също чакаме дата на слизане, но засега няма,а края на месеца/когато е и края на контракта/наближава...

# 208
Лили Hug миличка, не си заслужава да се занимаваш с оная ограничена жена...интересното в случая е -тя дали знае какво прави мъжът и докато е на работа?

# 209
  • Шоколандия
Абе оставете я нея! Тя като нищо накрая ще си 'фане някой разюзден, да се чуди тогава.... Благодарение на такива дет' ми завиждат сме толкова време с Милото! К'вото й обърнахте внимание, съвсем й се вдигна самочувствието, не знам как ще я приземим после #Crazy Thinking Пък и кой знае какъв късмет с мъжете е имала, горката, че тъй да говори.... (то май проблема не е в мъжете, а в самата нея Thinking newsm78)

PS Какво ще правим без хора, които фотосинтезаират на злоба и завист  ooooh!

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 17:09 от puphi

Общи условия

Активация на акаунт