Съпруги, чиито мъже пътуват 15

• 37 125
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
  • Varna
КИАРЧЕ Hug
Аз, още вчера го прочетох това във темата за истината, но нарочно не ви казах, де не я подпукате пак Joy Явно много се е ядосала и е продължило да злобее. Днеска видях пък другото което се ерчеше, във друга тема се драчеше за друго нещо. Значи правилно съм ви писала, че са от тия -едно си баба знае, едно си баба бае.  Абе нещастнички,  да сЪ спасяват. Язък, че са толкова млади, а вече толкова злобни.
ЛИЛЯНЧО Hug
Прочети ФниматилнУ какво съм писала за внучетата, ама вниматИлнУУУ, чу лииии Peace

# 211
Здравейте мацки! и аз съм моряшка съпруга вече 15 години...... Може ли  да стана една от вас? Гледам среща сте си определили......иска ми се и аз да дойда ноооооооооо Варна ми е много далече. Приятна вечер на всички

# 212
  • Varna
ЛУННО КАМЪЧЕЕЕЕ wavey
Добре си ни дошлаааааааааааа welcome
Чакай сега да ти избере Пантофено-терличковата Фея, някои терлички newsm78
Хайде скачай във тях и се нареждай на мИндерчитУ. Та кажи от къде си де???    И почерпка разбира се smile3503

# 213
lunen kamyk  Hug welcome

# 214
  • Варна

Наздраве, тази вечер съм на такова - за успокоение на нервите.
Добре дошла на лунен какмък!

# 215
ЛУННО КАМЪЧЕ ДОБРЕ ДОШЛА ПРИ НАС.ЗА ОНИЯ НЯМА ГОВОРЯ.какааа де си писала бе какенцее да чета  newsm78  smile3538 smile3538  Embarassed КАКЕ ЯСНООО  .... Embarassed ПАК ДУКЪТ СХВАНААА  Joy БЕ НА МЕН КОГА СА МИ ПИСАЛИ  ГОРЕ ,ЧЕ СЪМ ЕНТУСИАСТ  Joy

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 21:28 от liliqn

# 216
  • Varna
Много си писала бе Лилянчо и за това вече имаш звездичка. Писала си там, където има голяма отчетност. Аз пиша много на места където не се отчита. Та затова твоя милУст вече е Ентусиаст. Да ти е честито
СКОРПИ, Hug
Душе, кО стана бе, що се ядосана?

# 217
  • Варна
Делти, на работа ме ядосват, ирландската шефка се върна от майчински, у къщи не спирам да се тревожа за Милото.. Тройно-критична седмица ми е. Айде и другата да се изтъркаля, пък на 26-ти си чакам момчето да си дойде живо и здраво, на другото - майната му.
И на тази Babe Factor, ли как й беше името, и на нея майната й. Хелинчи е права, че не си заслужава да й се връзваме. С прост и злобен народ какво да се занимаваш...

Руслаки, не се включвам често, ама ви чета най-редовно и се радвам, че ви има!  Hug

# 218
[/s  Благодаря ви за милото отношение а пантофките са много хубави и удобни..... От Пловдив сме .Имаме си една дъщеря на 14 години.Делта и тя е зодия овен като теб и някои други тук. А там за другата тема ---- не се ядосваите. Устите на хората няма как да затвориш.Да си говорят каквото си искат- майната им. Лека нощ и сладки сънища.Утре пак ще пиша че сега компа е зает..........

# 219
  • Varna
СКОРПИ Hug
Каква ирландска шефка беееее #Crazy
ЛУНЕН КАМЪК Hug
Е аз затова не споменах на момичетата вчера, че са се заяли отново със нас, за да не се ядосват. Достатъчно притеснения си имат. Както виждаш Скорпи и не семо Скорпи се притеснява за момчето си. Със работата същУ.  И кой  знае за какво още се притеснява, защото и тя сама като всички ни, и за всичко трябва да мисли.  И да знаЙш вашия край много го тача. Незнам защо, обаче ми лежи на сърце, много. Нямала съм гадже от там да знаЙш. Laughing И виж там намери още един компютър. Ще имаш нужда, щото вече ни намери и трябва да си на линия smile3521

# 220
  • Варна
Фирмата, в която работя е оригинално ирландска, както и всички големи шефове в нея, естествено.    И тук си имат регистрирана фирма, над 300 служители и прочие, но се управлява от Ирландия. Та оттам ирландската шефка. Те ни стягат по телефон и емейл, с лични посещения по-рядко, ние тука вършим всичката работа, те обират позитивите накрая. Стандартно. Simple Smile

От мен лека нощ, момичета!

# 221
скорпи ко искат от тебе бе .ееее .
лунно камъче по често те искаме тук  иначи ...кака  Делта праща у в ъгъло наказана   Joy
  Абе КАКЕ ДЕ СЪМ ПИСАЛА ,ЧЕ ТАКА МЕ ПОВИШИХА Я .

# 222
 scorpita  Hug, споко...знам,че ще им докажете на тия ирландци, че ние българите сме кадърен народ Peace и само да вметна/надявам се да не е много нахално,но../ Embarassed оправи си лентичката долу-до 26 остават по-малко от 21 дни-и аз на тая дата чакам Crazy

# 223
  • Варна
А те, ирландците много добре знаят, че сме кадърни. И хубаво се възползват от това.

Киарче, лентичката я слагах, когато още не знаех точната дата, а сега не смея да я сменя - някакво суеверие ме е хванало... Simple Smile Като си дойде Милото, направо я махам!

Айде пак лека нощ, тоз път наистина.  Hug

# 224
Добро утро мили русалки. Няколко дни не можах да се добера до компютъра, два дни моето моряче беше в къщи newsm44 , а два дни след това не можех да  гледам от главоболие   newsm45едва, едва се справях с децата. Сега ще трябва да наваксам ще се върна да ви прочета да видя всички добре ли са и ако Гого не се събуди ще пиша пак! На всички много Hug

Общи условия

Активация на акаунт