Съпруги, чиито мъже пътуват 15

• 37 126
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
Добpо утpо!
Lunen kamyk, welcome
Надявам се да ти е уютно с нас.

Хайде на закуска,добър апетит.
Да си оплача,изгорял е модема и днес трябва да дойдат техници,но дали ще го оправят или сменят,не знам.Но все още не мога да си общувам с вас от вкъщи.
Делти,аз като си мечтая за внуци,не съм казала че ще ги гледам.Нали ще си имат родители.Само ще ми гостуват.Пък и ние с моя бати още не сме за изхвърляне,както казваш ти жЮвее ни се още.
Абе,мацки,ако е такова времето утре,ще има ли среща?
Виждам,че пак сте яли някого снощи и с право.Аз такива бих ги #2gunfireНо нека не им правим удоволствието да им отговаряме.Да се пукат от яд,че на нас тук ни е добре.Лек и успешен ден! Hug

# 226
Добро утро сладурки!!!!Аз съм от ранобудните но не мога да се оправям с картинките още та да ви сложа по едно ароматно кафенце.....  но и тая ще стане.
Благодаря ви за милото посрещане ама то няма и как да е друго--нали тва ни е орисията да посрещаме и да изпращаме! Та искам да кажа че знаем как.И моя мъж е на рейс и съм самичка та често ще ви посещавам и ще се спася от наказване Wink
Делта и аз не съм имала гадже от Варна но съм ходила 20 години подред на море с родителите си при тяхни познати.Откакто взех моряка обаче ходим на южното черноморие че по близичко.........че тия 6 часа  път ме съсипват.Но знае ли човек-живота е шарен.
Лили малкия е голям сладур ама и ти си мн готина то детето на кой да прилича?Да са ти живи и здрави!!!
Абе къде е мама арго? Чак на мен ми липсват шарените и постове.....
Леле че дълго стана
приятен ден момичета

# 227
Здравейте на всички Simple Smile) Ама пак много сте изписали бре  Thinking не мога да смогна ви изчета! Лунен камък добре дошла при нас, тук  весело   Partyи забавно  Stop, пък и ако имаш проблеми  Crossing Armsтук ги сподели при нас, не сме насреща - в това число и аз!
Милички аз все по-рядко намирам време да се включа при вас, но сега ще ви и кажа защо Outta Joint
Чакам си момчето, тия дни, то беше за днеска ама newsm78 няма да е днеска, да се надяваме, да  еутре вечерта полета поне, та в събота вечерта да е при мен, ако не отиде неделята или ... абе ...трябва да си идва вече. Та, аз съм метнала къщата, чистете подреждане ..то аз, не че през тия месеци  Rolling Eyesне съм чистила  Embarassed, ама сега нали по-така да се представя, щото на нас тая раздяла ние за пръв път, нали знаете, аз ви казах ..пък колко ревах ..то само вие знаете Blush
А отделно и аз, като Скорпи и другите си имам бая проблеми на работа, гледат цялата ми работа под лупа #Crazy, направо дет се вика Outta Joint ми дишат във врата Tired! Много неприятно #Crazy незнам, с ко, заслужих си тая чест ooooh!!!! И все като подам молба за отпуска и се почва ..привикват ме, първо единият шеф, после другият шеф  иса почва ..колко време, ма наложително лие, да я ползваш, ма всеки път ли, мъжа ти кат са връща ще си везамш ден, а аз, как да им кажа, че ние в Плевен ще ходим, че за процедури се стягаме ..Отделно от това на цял детектив се превърнах, да търся преписки и дела, из канцеларии и деловодства, не че за целта си няма цяло деловодство и еедин куп секретакри и деловодителки, ама те са много заети, да си чоплят в носа - с извинение за израза, ама много съм набрала #2gunfire Даже вече се замислям, за кардинално разрешение на моят проблем, ми тъй де, кат съм трън в очите, за ко да стоя там, да ги бода - непрекъснато.
И тъй аз са оплаках!
Снощи бях почнала да ви пиша, ма ми се скапа компа  ине можах! исках да ви кажа, да не обръщате такова внимание на тези велики умове, дето се изказват неподготвени непрекъснато по разни наболели ги проблеми! Ами не си струва мили мои, да си вдигаме нервите и без това опънати ... и да се занимаваме с глупости и бръщолевения някакви!
Благодаря за чудната закуска на мама Р, извинете ме, че  ина тази среща няма да дойда, но си чакам милото  иако утре пътува ..ще съм на тръни цял ден, щот нали си ме знаете, ква съм паника и определено няма да ставам за компания, най-много да разрева и децата  Joy
Хайде мичилки хубав ден от мен Прегръщам ви всички и много ви обичам ..тъй да знаете  Hug

# 228
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУУУУу newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
МАМА Р Hug
Много богата закуска бе. Във градината на коя от нас я поднесохтИ? Да не е във новата къщичка на Хелинчи, или пък Маме вие си имате също такава? Аз понеже не искам вила, все пожелавам на познатите си те да имат  Joyи там да се събираме. А те искат де, не се дърпат Wink Ама със събирането нЯщУ не става newsm78
МАМА Р- аз пък, ако ми дават децата ще си ги гледам. Защото пак повтарям, аз не можех да се облегна на НИКОЙ, и знам какъв зор е. Така, че аз съм насреща. Само, че във момента, Диването няма приятелка. Не виждам да се оформя ФнУчИ наскорУ, или да дойде някое друго на готово. ШЪ рапортувам кЪт сЪ заФорми такава случкЪ smile3503
ЛУНЕН КАМЪК Hug
АРГО-наскоро посрещтна съпругът си и затова не влиза. Да и имам търпението да слага тия картинки. Нямам търпение аз да ги търся, че и надписите да им избирам цветовете, размера а след това да се връщам да пиша и паролата им на латиница за да ги прехвърля за темата. ПустУ Овен, все бързам за някъде smile3538
ДЕСИ Hug
Как е главоболието, мина ли? Разбра ли от какво е?

# 229
.вземам си от закуски от всичко и благодаря .да ви се оплача .будна съм от 3 и 30 сабаалена  ooooh! моя Данчо сладуранчо голям рев .спи и пищи .полежах до към 6 и нещо  па станах и кафе пих и Габи за градина приготвих та я заведох аз днес ,че баба й имаше работа при чичо доктор.и снощи звънях на едната дружка да доде да гледа  малкия докът съм с Габи на градината .въиии и децата лоши са бе .влизаме вътре и едното й вика "пък Габи дъвка дадох на Живко ама на тебе няма да дам"че кът ревна моита  излезе госпожата еле дадоха й дъвка.та бягах на магазина да им купя да се черпят всички деца със солети .сега варя зеленчуци за малкия за обяд да има пюре искам и да изляза ама да не завали  newsm78 чудя се .доста работа имам днес .после пак ши вляза да ви видя  Hug за всички Каке много се смея с това дет се блъскаш по главата  Joy

# 230
  • София
Ха добър ден и от мен. А пък аз днес се успах, какво беше това спане, какво беше това чудо не знам.Вземам си от закуската, че дошло обяд след малко и Мамчето ще метне обяда, пък аз не закусила. Добре дошла на Лунен камък, дано и е интересно с нас.
Дездемонке, дръж се, сега идва най-хубавото-посрещане, сълзи на радост, подаръци и прочие и после надявам се всичко да е наред в Плевен.

# 231
Dezdiii аз като се сетя за 1вия път на моето момче т.е.за слизането и направо  newsm44 .бях толкова развълнувана .имах чувство ,че стрелките на чисовника съ спрели  Joy еи време не минаваше.седях на автогарата със свеки с мъжа й (бившия) вече и с Габи.а то едно студено беше зимно време.аз не испитвах нищо друго освен вълнение и нещо в корема ми играеше  Joy .радвам се много  за теб  Hug а за работата -споко ши се наредят нещата то всичко се оправя .и не ни забравяй кат си доде милутуу

# 232
Еее най после успях да ви изчета.
 Делта  Hug премина главоболието,то ми е периодично обикновено от натрупано напрежение и умора, успявам да го потуша с лекарства ама сега кърмя и няма как, а и няма как да съм на тихо и тъмно. А и момчето ми си беше тук и сега мие още по-мъчно,и ще ми трябва време да спра да плача почти постоянно и те фактори много.
 Добре дошла на Лунен камък при нас е супер да знаеш.
 Лилиян страхотни сте и ти и момченцето ти.
 А за другата тема не я прочетох като прочетох началото и се отказах не гледат че себе си не могат да оправят само знаят да се оплакват, ами с нашите момчета си чешат езиците. То всяко стадо си има черна овца, ама те изключенията потвърждават правилата, а те са че имаме силни , отговорни и обичливи мъже, които са и много обичани. Нека се пукнат от завист.
 Дездемонка супер пожелавам ти да запазите еуфорията и щастието от посрещането до изпращането!(най-малко).А за работат ще се справиш сигурна съм и ще взмеш най-доброто за теб решение.
Сега ще изведа мъника на разходка!
ох забравих да се похваля, че най после големия ми син реши какво иска да спортува и от вчера ходи на плуване, аз съм доволна, защото много искам да спортуват децата, но все не исках да го насилвам и ето стана.
Чао засега май стана дълго извинявам се!

# 233
desi на колко е бебето .и какво е аз нали знаете съм малко забраванка  Embarassed то едно ли е да помниш я .и няма да плачеш за мъжо предаваш това страдание и на мъника със кърмата .успокояваш се и толкоз.а мъжа ти за колко време ще е отсъстващ.аз щях да излизам ама то навън е хладно няма да стане пак ще готвя  Laughing аз ви казвам ,че съм куку -деси видях на колко е бебо имаш лентички  smile3538 и аз да се тупна  Joy

# 234
  • София
Е много ти хареса тоя чук Laughing

# 235
Е много ти хареса тоя чук Laughing
  самонаказвам се  Joy ,че съм такоз отнесено  Grinning

# 236
  • Varna
Малейййй, Дезди, такъв пост си написала, а аз от бързане как съм го прескочила бееейй, я пак да сЪ лУпна по тъпата кратунЪ smile3538 Ей, да ти кажа, много се ядосах на вашите секретарки и деловодителки. Бе тия кукумяФки не виждат ли, че има криза и може да изхвърчат на улицата. Но явно не се страхуват, защото така действат хора които имат як гръб. Ядосах се и затова, че са те питали, когато идва мъжът ти винаги ли ще взимаш свободен ден. Ами той мъжът ти си идва 2 пъти във годината, някой път и един даже ако е на голям рейс. Толкова ли много им се вижда на тия тапунгери, мамка им fight. Нали ги знам как постоянно си взимат свободни дни, ама ти ще им си трън във очите. И при мене беше така, а как съм хвърчала от работа, ако знаеш. Хората си чоплеха във носа както ти казваш, аз вършех и тяхната работа, мене гледаха под лупа както тебе и накрая дузпата. Ама аз като не мога да си бъркам във носа и като все трябваше да правя нащо и бях трън във очите им. Ейй, много набрах заради тебе #Cussing outСтой засега там, а дай Боже да си намериш накрая свестни началници. Аз като си намерих такива, те пък загубиха хотела си  и аз пак у дома, та до сега. От сърце ти пожелавам, да си намериш човечни началници. Защото ти като моряшка жена даже ще работиш повече от останалите. Това го знам  по себе си. Щото за празници мене натоварваха, заради това, че съм сама. И вместо да са ти благодарни, твоите ще се възмущават, че  два пъти във годината ще си посрещаш мъжа и ти трябват 1или 2 свободни дни #2gunfire Приготвяй къщата за милото и не се притеснявай. И за да не си много притеснена, ще ти кажа, че той къщата едва ли ще я види, той тебе ще си гледа, така, че карай по easy. Весело посрещане и си вземи едно успокоително, че и аз като посрещах така във началото направо нямах въздух от вълнение, имах чувствато, че ще се пръсна от напрежение. После се научава човек да се успокояв преди посрещане, не че много е спокоен де, ама поне не чувства сакаш ще експлоадира и няма възвуш да диша.
ЛИЛЯНЧООО Hug
Кофти със онова детенце. Дано даскалицата да каже на родителите им за това "прекрасното" им отроче. Но то има от кого да вижда. Дано се лъжа ама то се е научило от някъде и не е от мене. А ти много благородно си постъпила, много Hug Hug

ДЕСИ- Hug
Радвам се, че ти е отминала болката. Браво на детенце, избрало си е страОтен спорт newsm10
Аз сега бягам на физиотерапия и след това идвам да ви видя отново Hug

# 237

Русалки почерпете се за новото ми къще да ви е сладко  Hug сори ,неможах да смаля пустите картинки ,но е първи опит ще ме извините  Laughing

# 238

След обилната закуска-лек обяд.Но картинката е много голяма и реших,че е опасно за бременните булки,че не са и от Варна,за да им занесем,ако им се прияде.Вече ще внимавам с картинките.Аз като съм била бременна,хич не ми се прияждаше и много ме беше яд като кажат-Хапни,бебето може да иска,ама аз като не искам.(Не че не си хапвах добре).Ама знам ли с нашите булки как е?Да не направим някоя беля.
Лилянчо,голям образ си,разсмях се от сърце  rotfImbo.Леко с чука,и на двете с Делти ще ви трябват главите(нали сте временно глави на семейство).
Делти,то и на мене не ми се заформя внуче,но аз така си мечтая.И нарочно не се настройвам да гледам,защото като чета по форумите как някои снахи  дават внучетата на свекървите от време на време и т.н.Че да съм психически подготвена де...Макар че ще съм от полза,особено когато момчето ми е на път.
Хелинци,( и Делти),аз докато се мотам да намалявам картинката,вие сте ме изпреварили.Хелинци, имаш добър повод.В новото къще да има само любов!

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 13:02 от mamaR

# 239
ЛУННО КАМЪЧЕ  Hug welcome ДОБРЕ СИ НИ ДОШЛА НА МИНДЕРЧЕТО ! Бременните булки да ме прощават ,но съм много радостна днес сега вече изненадата за милото е факт  Peace а аз докато се мотам с картинките ДЕЛТИ И МАМЕТО  изказали моите мисли тъй ,че няма да повтарям .МАМЕ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт