Жалко ,че си далече ,щяхме да се видим ама наистина километрите са много.Нищо нас нали ни чувстваш близки тук от форума.

, не се ядосвай за работата-тя е като брака-като не вървят нещата по-добре да се разделите по взаимно съгласие...но ти най-добре си знаеш
Аз за себе си знам, че не бих позволила някай да издевателства по този начин с мен, животът е твърде кратък , за да го пропилявам за толкова незначителни неща...
, винаги е гадно, когато заминават...когато майто моряче тръгна плаках няколко нощи,просто щом си легнех и усетех миризмата му и изпадах в едни хлипания/направо не е за разправяне/ и така по цяла нощ, на сутринта изглеждах просто ужасяващо...Но пък ти не си сама имаш двама малчугана да те разсейват, така че ГОРЕ ГЛАВАТА, МОМИЧЕ 
, ЧЕСТИТА ПРИДОБИВКА, ЖЕЛАЯ ВИ КЪЩИЧКАТА ВИ ВИНАГИ ДА Е ПЪЛНА С ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ И МНОГО,МНОГО ЗДРАВЕ!
....Форума е пълен.
и
луда ставам
пак да се похилите ,аз нали все едни ги пускам .тука на улицата ми викат ураган ахаха щура жина беи.мин година бременна с тумбака напред играх разни игри навън ,че кат тупнах на земята
ама на ко да праиш не седи ми се мирна.помин година пак на улицата играхме народна топка -ми чупих огледалото на един съсед на буса
пак един смех яко.момчето вика 'въии туи да не тии у дома ' .и мъжо му вика 'ти мен питаш ли ме "и почна му разправя как съм изкъртила зимата бравата на вратата .ама аз ко да направя пък беше заледено и замръзнало всичко тогава и тряаше да ходя на работа .немоа си остана у нас щот вратата се не отваря.къ дръпнах и ...нямахме брава
,много точно казано!
то и аз съм казала на моя,че ако ще имаме отворен брак все пак и аз трябва да знам,нали?
Желая бързо оздравяване на малката
ама то и времето е едно студено, дъждовно и подтискащо, но пък е време само за любов
А относно хамалството , преди не съм знаела колко може да тежи една чанта, но вече знам, че може да е ужаснооо тежка и винаги след пазар си имам мускулна треска поне седмица...

Незнам как е при вас, но при мене е така, наистина. Така, че не ми тежи шерпството, никак, ама никаааааак 

Препоръчани теми