Съпруги, чиито мъже пътуват 15

• 37 127
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
хелинцеии брависимооо и честита ви къщичка .много семейно щастие радости и каквото си пожелаете още да цари у вашето ново къщенце   Hug

# 241
  • София
Хели, простено ти е заради хубавия повод- много щастие и късмет в новото къще. Ама мъжът ти хич ли няма представа за придобивката?
Маме Р и аз не съм чак толкова дръчна, ама се закачам бе Laughing
Обаче сега ще претропам хладилника, че ми се дояде от блюдото на Хели

# 242
Добре дошла сред нас на  Лунно камъче bouquetЖалко ,че си далече  ,щяхме да се видим ама наистина километрите са много.Нищо нас нали ни чувстваш близки тук от форума.
Мама Р ще има среща независимо от времето .Можем да се настаним вътре ,много е уютно ще видиш.

helinci
,честито .В новата къща само такива трапези да има ,много любов и да я стъкмиш така както ти е по сърце!
А за работата мацки и при мен е така.Това наистина е много изнервящо да работиш на педали.Понякога ми и идва да си заровя главата в пясъка не в бумагите.А отпуска от 20 пълни дни от кога не съм ползвала не си спомням.Все по 1,2 дни тук таме в годината щото все не може .Ама и без работа и пари не се стои.Винаги едното е за сметка на другото.А защо трябва да е така?.

Е продължавам да работя Laughingвсе пак мене чака.

Hug Hug Hug

# 243
Привет,момичета! Hug Hug Hug
 desdemona  Hug, не се ядосвай за работата-тя е като брака-като не вървят нещата по-добре да се разделите по взаимно съгласие...но ти най-добре си знаеш Peace Аз за себе си знам, че не бих позволила някай да издевателства по този начин с мен, животът е твърде кратък , за да го пропилявам за толкова незначителни неща...
desy Hug, винаги е гадно, когато заминават...когато майто моряче тръгна плаках няколко нощи,просто щом си легнех и усетех миризмата му и изпадах в едни хлипания/направо не е за разправяне/ и така по цяла нощ, на сутринта изглеждах просто ужасяващо...Но пък ти не си сама имаш двама малчугана да те разсейват, така че ГОРЕ ГЛАВАТА, МОМИЧЕ Hug
helinci Hug, ЧЕСТИТА ПРИДОБИВКА, ЖЕЛАЯ ВИ КЪЩИЧКАТА ВИ ВИНАГИ ДА Е ПЪЛНА С ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ И МНОГО,МНОГО ЗДРАВЕ! newsm51

# 244
  • Brokenpromiseland
Здравейте момичета!
Много сте писали.Няма изчитане  Laughing...и едни емоции и сериали се завихрили тук...
Не знам защо се опитвате да обясните нещо, което може да се научи само от практиката. Twisted Evil
На който му се пие - пие и на брега и на кораба;Който го сърби - се чеши и на брега и на кораба.
Това което искам аз да кажа е, че много по-простимо е мъжа се почеши, когато жена му я няма, отколкото при налична жена да ходиш по чуждо.Така, че когато многознайките стоят 4-5-6-8-10 месеца на сухо, тогава да вземат да хвърлят камъни по "развратниците". Не смятам, че аз съм човека който може да съди.
Още повече, че чисто физическата изневяра не е кой знае какъв проблем (поне за мен). Дори и да има хойкащи моряци то поне "ч....т" и бягат  Laughing.Обаче колко такива на брега познавам дето повтарят, потретват, че се влюбват, че сериали  Crazy....Форума е пълен.
Аз на моя мъж съм му казала. Ако тръгнеш поне ми кажи, да знам че и аз мога спокойно да ходя, а не са се стискам и да се напразно да съм вярна. Така казано да си имаме равни права. Mr. Green
Дали ходи или не иначе мен не ме вълнува - Важното за мен е да знам, че съм единствена в сърцето му, че мога на 100% да разчитам на него за всичко в живота си и като си е тук да се разбираме и справяме с трудностите.
Другото са излишни тревоги.
Иначе ние сме болнички.То болни е силно казано, но се мъдри един сопол и една лека кашлица,заради които не вземат малката в градината, та се налага да си я гледам в къщи.
Вчера ходих да понапазаря...ама направо прекалих...и нали нямам книжка се наложи да нося всички торби на ръка по баира от магазина към нас..с  4 пикадилски чанти + детето с мен - разката ми се фамилията  Laughing...а сега ужасно ме болят раменете...
та ако някой има нужда от хамалин - насреща съм  Mr. Green
И без това хубавата ми прическа и "лъскавият" моряшки маникюр ги няма  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хелинце, честито за новата къщичка.Супер се радвам!
Лунен камък - Добре дошла! Надявам се да ти е уютно и приятно с нас!
А на всички останали - МНОГО и

# 245
ангелче и аз съм хамалче и то големо .ама днес си викам тряаше да напазаря за бебо каши и бисквити и др неща ама и аз нямам книжка та викам си няма стане така.в събота с децата с колата  на свеки та на пазара аа не ми се мъкне у количка всичко и да бутам нз си колко кила от пазара до нас .досеа навън бяхме даже дани спи у количката навън аз си чопля семки и така .дано сополчо спре ,че аман бе от болести .от цялата работа е те тва е най кофтито болни деца а ти сама  #Crazy луда ставам

# 246
  • София
Какво е времето при вас та спите навънка-тука е отврат, не спря да вали и е студено. Лилянчо що си смени картинката, старата повече ми харесваше.

# 247
шани ти отде си бе душа.при нас е мрачно малко но е тихо поне не духа и не вали беше похладно ама гледам подобре е сега .а смених ч картинката щот проумях ,чи съм огнина булка  Joy пак да се похилите ,аз нали все едни ги пускам .тука на улицата ми викат ураган ахаха щура жина беи.мин година бременна с тумбака напред играх разни игри навън ,че кат тупнах на земята  #Crazy ама на ко да праиш не седи ми се мирна.помин година пак на улицата играхме народна топка -ми чупих огледалото на един съсед на буса  Joy пак един смех яко.момчето вика 'въии туи да не тии у дома ' .и мъжо му вика 'ти мен питаш ли ме "и почна му разправя как съм изкъртила зимата бравата на вратата .ама аз ко да направя пък беше заледено и замръзнало всичко тогава и тряаше да ходя на работа .немоа си остана у нас щот вратата се не отваря.къ дръпнах и ...нямахме брава  Joy Joy

# 248
  • София
Ми аз съм написала, ма ти не си видяла, от София. С тая подпалена пола сигурно ти отива...
Имам и малко варненски корен, та поназнайвам някой работи.

# 249
Angel^wings  Hug,много точно казано! Peace то и аз съм казала на моя,че ако ще имаме отворен брак все пак и аз трябва да знам,нали? WinkЖелая бързо оздравяване на малката Heart Eyes ама то и времето е едно студено, дъждовно и подтискащо, но пък е време само за любов Crazy  А относно хамалството , преди не съм знаела колко може да тежи една чанта, но вече знам, че може да е ужаснооо тежка и винаги след пазар си имам мускулна треска поне седмица... #Crazy

# 250
Лили  Hug,ама ти си направо фурия, бе жена Joy Joy Joy

# 251
  • Varna
МАЦУРАНКИТЕ Hug
Всички до една във темата сме си не хамалчета, ами сме си шерпи, от където и да го погледнете. Но после кЪт сЪ завЪрнИ БаткУ миии, е тогава съм си истинска Принцеса.  newsm03 Незнам как е при вас, но при мене е така, наистина. Така, че не ми тежи шерпството, никак, ама никаааааак bowuu
АНГЕЛСКИ КРИЛЦА Hug
Хубаво си го написала, Душоооо, бравос, ама къде беше ония дни, че да го напишеш и там. Ама карай майната му.
ХЕЛИНЧИИИИ, ЧЕСТИТА ПРИДИБИВКА, МАЦКАААА. ДА Я НАПЪЛНИТЕ СЪС МНОГО, МНОГО ЛиБОффф, МНОГО РАДОСТИ, МНОГО И ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ!!!Хайде да му ударим по едно шампанско по случая

# 252
На всички огън момичета Hug Hug Hug
Да не се чудите къде ще съм,предупреждавам,че ако днес не ми оправят интернета,ще се чуем чак в понеделник.
А с някои може утре да се видим.

# 253
  • Varna
Момичета, кога ще ви е срещата, че ако свърша там моята работа по рано, да се метна и при вас. Към колко часа и пак локейшъна на мястото дайте а и номера на автобуса който трябва да взема и къде да сляза.

# 254
В 14ч. в пицария "Маестро" в Младост,зад мебелната палата,но за автобус - не знам,мисля,че тролея ходи там.

Общи условия

Активация на акаунт