Съпруги, чиито мъже пътуват 15

• 37 131
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
  • Brokenpromiseland
Тролея 82, автобус 14, 118

# 256
не не и не направо са кухи някой жени бее .кухо яйце ебаси маиката пак в оная тема не схващат бе .аууууу тъпо и упорито е така го виждам аз . и приятно изкарване утре мацки много ви обичам бе.колкото повече чета в други теми толкоз повече се убеждавам ,че са малко свестните и разбрани жени  Hug

# 257
  • Brokenpromiseland
Лилян, не им се вързвай много на приказките. Аз и преди го казах. Не може да се обясни подобно нещо на човек. Истината се изпитва на гърбинката. А то хората са го казали "На чужд гръб и сто тояги са малко".
А тези са ми стари познайнички от форума. Трудно ще клекнат. От камъка вода ще изцедят само и само да е на тяхното.
Не им се вързвай!

за успокоение  Wink

# 258
Ангелче да правят квото знаят ,но жалко за темата на момичето .съвет иска пък виж ко стана

# 259
  • Brokenpromiseland
А съвет?
Тя си го знае какъв хулиган е, каква е майка му.Знае и какво иска...за какъв съвет говорим. Просто е имала нужда да сподели - дали от реална нужда, дали от мъка, или просто необходимост  да го оплюе и всички да и съчувстват.

# 260
  • Varna
Още веднъж се убеждавем, че съм била права за ония персони. Щом и Ангелски крилца каза, че  със тях няма диалог. Не искат да приемат нищо освен тяхно мнение, без да са живяли такъв живот или да имат такива познати. Със изклучение на мацуранката със алкохолика съученик и със ХамериканскитИ морски пехотинци smile3521 Голям опит има, голямУ нЯщу. Бая ще сЪ похилим за тяхна сметка Wink
Аз писах, че ги засякох  и във други теми и там се драчат и искат да докажат нещо което те си фантазират. .Малиииий добре, че нямам нито такива приятелки, нито такива познати като тях.  Жална им мамата на мъжете им ако са омъжени Joy
Що тъй злобни бе newsm78 Има причина за това, имааааааа smile3521
Някой даде ли и в края на крайщата на мацката съвет бря??? Или още си чешат клавиатурите.

# 261
абе то не е за смях такива са за оплакване  горките ми те .аз не искам да се заяждам ама ме подтикват.ела бутай количка и пиши ма овца тъпа -една от онея там .не за вас милички.ама и днес от друго съм напушена и ши избухна сериозно .дано не се изкуша пак да гледам там.те наистина са смешни и за оплакване .уххх защо сега тряаше да ми усещате и тая страна на характера .аз като се ядосам много та пушек се дига .спираммм не не и не спирам .стига с тея глупачки я .кажете сега за утре .коя от вас ши ходи на срещата да ви позавидя мъничко  Embarassed,но благородно .не кът ония със злоба ....олеее пак за тях се сещам  smile3538. главичке спри да мислиш за тях  Joy ето върнах си предишната картинка  Joy щото огъня ми идва в повече .нека съм секси само  Joy хехехх

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 18:58 от liliqn

# 262
мисля КАКЕ ,че всичко е до чесането .явно им е малко в леглото та тука в бг мама  Joy
къде сти бряя  
сига асс ли да въ хокъм .вижти сиа ,чи нимоа пиша мноо дани се буди пак.по оная тема ,ако намен ми изневерят ши ми е мноо тежко - да така е .ама не го е правил вярвам си му и го обичам .а както излиза мацката там авторката  го е сторила -изневерила е .да и тя си имала причините ,но значи вече не са един за друг .аз поне не бих го преглътнала

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 19:26 от liliqn

# 263
  • София
 smile3513 в ъгъла Joy

# 264
  • Varna
Да бе те да не са като вас като ви се скарам да се срамувате във ъгъла Joy
ЛИЛЯНЧО Hug
Стига душата, не сЪ кахъри. Ми ще дрънкат, ще дрънкат, накрая накой така шЪ гИ ошамари, че ще се чудат от къде им е дошло. А не им се хващай. Нали ти казах, че те живеят за да нараняват. Я ги прати на майната им. Wink

# 265
  • София
Това за нас беше бе Делти-щото Лилянчо ни се кара, че ни няма.

# 266
  • Brokenpromiseland
Ако нещо не се обърка утре може и аз да дойда. И без това ходим на свиждане на свеки, направо ще взема да й оставя малката и да дофтасам и аз. Колко човека ще ходят?

# 267
  • Varna
Мацуранките, около вас вали ли? При мене пере як дъжд и казаха за утрЯ пак шЪ вали. ВзимайтИ чадъритИИИ за срещата. Но ако си свърша по рано срещата , но пък вали, няма да дойда, защото сигурно ще се приберете на сушинка, а там ще е затворено и ще се пафка. Хич не искам да мЪ опафчат, още повече, че срядата и събота правя маски на кратуната и мия коси. Тъкмо по лесно поемет тУтУна Joy
А бе де отиде Тутун, де отиде Леночка- най вече Леночка, че Тутунчето се обажда
ШЪ мЪ намразитИ ама аз мразя тУтУна

# 268
Привет момичета!!!
Писали, писали... браво на вас!Чета, смея се на бисерите на liliqn Joy, радвам ви се !
Добре дошла, лунен камък, честита нова къщичка на Хели, много щастливи мигове да имате в нея!!!
През седмицата не мога да пиша много, че пусто време все не ми стига.Влизам, прочитам ви на бързо и вече е станало време  за лягане.
Делти и около нас вали, това време няма оправяне - дано утре да е хубаво, да пеке и слънчице, че да може срещичката да е навън. Няма да се настройвам за нея, че все нещо ми се случва  и се разминава, ако имам дупка по обед - ще дойда.

# 269
Здравейте русалки  Hug БЛАГОДАРЯ за пожеланията ! Шани , милото нищо не знае това ще му е подаръка за годишнината  Joy казах му само ,че го чака изненада и сега място неноже да си намери от любопитство и само ме подпитва  Joy Момиченца милички вие докога ще се занимавате с кухи лейки ,той живота е колело скоро те ще пускат теми и ще ревът за съвет  smile3521 Гледайте си кефот бря  Peace

Общи условия

Активация на акаунт