Съпруги, чиито мъже пътуват 15

• 37 132
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Много мил жест от твоя страна, обаче трябваше да си мълчиш май докато си дойде защото например аз ако съм на негово място щях да се пукна от любопитство каква е изненадата.
Ама дано той не е като мене  Embarassed

# 271
ихх Хелинцее де да можех и аз такава изненада да спретна .много ти се кефя и се радвам браво .а за онези мацк -да виждаш някоя от тях на хоризонта по това време .не няма ги .те сега шетат слагат вдигат маси слугуват както така се изразиха .а пък ние нали сме морячки -така де сме си свободни и пак казвам сме леж пром вир крак . Joy Joy .аз съм на рожден ден утре с децата та няма да мога да съм на срещата .към обяд ще сме на пазара за храни на бебчо.ще ходя със свекърва си и децата както казах по рано.и така -хади де  пишете само влизам гледам няма въ .мим д щуро ли съм хахахха .ми на такова съм .пуу и днес с роднини се тровя и разни теми тука и така

# 272
Момичета Hug,
мнго прост народ има на тоя свят... newsm78 не разбирам каква е тая злоба и ненавист към моряците и семействата им... Cry взимали били моряците много пари-да,ама тия пари излизат прекалено скъпо на семейството...жената голяма част от времето е и мъжа и жената в семейството, морякът изпуска толкова важни моменти в израстването на децата си и още много примери,които само могат да докажат колко много ни коства всичко това, за да някви мухли да ни обясняват какви са мъжете ни-ами гадно ми е... Cry
helinci  Hug, голяма изненада ще е Crazy
Angel^wings  Hug,liliqn Hug, достойно сте защитили гилдията Hug
desdemona Hug, честит ни празник/ден на юриста/, мацка и не се коси за глупости Hug

# 273
Ей,аз съм тук.Днес,след много перипетии,най-после имам интернет.Те дошли от Виваком,сменили модема и толкова.Момчето ми си игра два часа да го дооправя,но сега вече мога да си пиша с вас.Като гледам Лилянчо как е набрала на онези кухи лейки #2gunfireНо аз си забраних да влизам там,защото ми се иска fight fight
Сега съм си пуснала любимата гръцка музика,наляла съм си едно винце и релаксирам.
Лека нощ smile3524 и до утре.

# 274
  • Varna
Да си таковам smile3538 тъпата глава. ЗабраЙх да честитя на нашите юристки
ДЕЗДИ, КИАРЧЕ- ДА ВИ Е ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК!!!МНОГО УСПЕХИ И СВЕСТНИ КОЛЕГИ ОКОЛО ВАС!!!Мдаааааам- сега съм УставилЪ дИцата във другия край на  дворецЪ да ги гледЪ, гувернанткЪтЪ, а аз съм си наляла шампанскУ, Wine Glass похапвам си хайвер и си говоря със вас мУмичИтааааа newsm44 По някое времИ да взема да си изпратя и шИфИорИтИ да вЪ вземЪт и да дойдИтИ у моя двУрец на купон- Ко шЪ кажИтИ???? Много скучно сама да го лочЪ тУва шампанску беееей..... Drunk newsm19 smile3539

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 22:32 от DELTA_DELTA

# 275
киарче душка аз затва така защитавам ,щот знам за ко става дума .ама явно само ние тук си знаем зора .бе нека мислят това ,което биха направили те.аз имах една позната ми викаше 'ах лиле как искам такъв мъж моряк да го няма до мен и да праща пари'само я гледах и то ко да му каеш  newsm12  bash

# 276
  • София
Честито и от мен-нека, който влезе в темата да види че не само се оправяме сами, ами сме и учени бре...имаме с какво да се гордеем.
Лиле, ама те хората мислят че  е лесно, като е толкова лесно аз лично предлагам на всички да опитат.

# 277
То милото ми е свикнало аз всеки рейс така посрещам ,е не с къщи де ,но за сребирна сватба се полага голема изненада  Peace КИАРЧЕ  Hug на кого го обясняваш душе  Simple Smileние знаем какво е и с мъж и без мъж до нас ама криворазбрана ни е циливилизацията  Joy та за туй ни завиждат  мила  Peace ЛИЛ и АНГЕЛЧЕ добре са им го рекли ама кой да чуе  newsm78 А на в ас с ДЕЗДИ честит ви празник   bouquet ДЕЗДИ МИЛА  Hug ДИШАЙ ,че първото посрещане е незабравимо ,а за после  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 278
  • Varna
ЛИЛЧЕ Hug
И ти шЪ додИш със дечурлигитИ, и тях шЪ ги гледа гувернантката Joy

# 279
# 280
кат сми почнали се блъскаме по чутурите айде и аз -пак  smile3538 smile3538 Киара, Дезди хаи ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК .Ама и вие не свиркате бре .и аз нз  за празника .Каке стегам ги дечурята хеи сиа и сми у фасс .дупреди си шифиоритие  да отивът тука да мъ земът ши ги чекъм. Joy Joy smile3521 smile3534 еихххх цен дел мълчат за празнико бее бързо по едно да почерпите  Joy

# 281
 Joy Joy пък после с лимузината в лятната ми резиденция да докупонясаме  Joy

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 23:01 от helinci

# 282
ДО УТРЕ   Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 23:03 от liliqn

# 283
  • Varna
И аз отивам да зяпам - От местопрестъплението-
Моя все ми се смееше като си беше тука, че гледам все криминалнУ Joy

# 284
  • Шоколандия
О, честит празник на юристките! То емен - емен празникът мина, докат' аз се усетя ooooh! Ама то у  "наШту вкъШти" новините идват последни  Embarassed
Хели, късметлия е твоят мъж с такава жена до себе си.

Аз днес.... имах адски неползотворен ден. Звънна ми алармето в 8, а аз с най - чиста съвест я изключих с мисълта, че след 5 минути пак ще звънне. И така до 11. Отспах си цяла година. И то едно мрачно, цял ден ми е сънливо.  Слава богу, че нямах важни задачи за вършене! Оправих си маникюра, маски си правих, абе с две думи разкрасителен и релаксиращ ден Rolling Eyes Ама наближава Големият ден, няма да плашим Милуту, я!  С тез вкусни манджи, които слагате тука, ми разказахте играта на диетата, само при вида им качвам килограми Naughty Та така... аз  ви пожелавам лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт