Ама дано той не е като мене
.аз съм на рожден ден утре с децата та няма да мога да съм на срещата .към обяд ще сме на пазара за храни на бебчо.ще ходя със свекърва си и децата както казах по рано.и така -хади де пишете само влизам гледам няма въ .мим д щуро ли съм хахахха .ми на такова съм .пуу и днес с роднини се тровя и разни теми тука и така
,
не разбирам каква е тая злоба и ненавист към моряците и семействата им...
взимали били моряците много пари-да,ама тия пари излизат прекалено скъпо на семейството...жената голяма част от времето е и мъжа и жената в семейството, морякът изпуска толкова важни моменти в израстването на децата си и още много примери,които само могат да докажат колко много ни коства всичко това, за да някви мухли да ни обясняват какви са мъжете ни-ами гадно ми е... 
, голяма изненада ще е 
,liliqn
, достойно сте защитили гилдията 
, честит ни празник/ден на юриста/, мацка и не се коси за глупости 
Но аз си забраних да влизам там,защото ми се иска

и до утре.
тъпата глава. ЗабраЙх да честитя на нашите юристки
похапвам си хайвер и си говоря със вас мУмичИтааааа
По някое времИ да взема да си изпратя и шИфИорИтИ да вЪ вземЪт и да дойдИтИ у моя двУрец на купон- Ко шЪ кажИтИ???? Много скучно сама да го лочЪ тУва шампанску беееей.....
КИАРЧЕ
на кого го обясняваш душе
ние знаем какво е и с мъж и без мъж до нас ама криворазбрана ни е циливилизацията
та за туй ни завиждат мила
ЛИЛ и АНГЕЛЧЕ добре са им го рекли ама кой да чуе
А на в ас с ДЕЗДИ честит ви празник
ДЕЗДИ МИЛА
ДИШАЙ ,че първото посрещане е незабравимо ,а за после
Киара, Дезди хаи ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК .Ама и вие не свиркате бре .и аз нз за празника .Каке стегам ги дечурята хеи сиа и сми у фасс .дупреди си шифиоритие да отивът тука да мъ земът ши ги чекъм.
еихххх цен дел мълчат за празнико бее бързо по едно да почерпите
Ама то у "наШту вкъШти" новините идват последни
Та така... аз ви пожелавам лека нощ! Препоръчани теми