Съпруги, чиито мъже пътуват 15

• 37 133
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • Brokenpromiseland
И докато лежите на възглавничките обшити със златни нишки може под секрет да попрочетете това:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=430804.0;topicseen  Whistling Laughing
Историята говори сама за себе си...ето за каква "проекция" (от психологическата теория) говореше един познат ни герой...ама иди продавай на краставичар краставици.
..Аз предпочитам да си изчакам "капитана"

P.S. И моля ви не пренасяйте битката на друго бойно поле.Отминете ги с усмивка и със знанието "за истината". Нека не се задълбочаваме повече.
Лилян - най вече към теб  Laughing Знам, че си по-емоционална, но нека избягваме излишни драми... Praynig

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 02:47 от Angel^wings

# 287
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУуу newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

АНГЕЛСКИ КРИЛЦА Hug
Тя Лилчето е спряла да се дърля със тях. Напълно я разбирам, аз съм също много емоционална,  а и когато това което се говори е пълна лъжа, знам какво става във душицата и. Но тя още няма опит да превъзмогне себе си и да отмине със горда и иронична усмивка подебни гадости.  Помня го този разговор който си цитирала тука,  и аз  и му се чудя на момичето със какъв акъл иска да иде и да каже на жената за голямото геройство което е направила. Пак май ми излиза предположението вярно, че такива личности като нея обичат да причиняват болка на околните и със това се хранят. Във първия момент просто не повярвах, че е истина това което е писала, не ми се вярва, че хората така се разголват и искат едва ли не и да ги погалим по главичките, че не са сътворили нищо лошо. Какво успокоение ли искаше, незнам. После си викам, чак пък толкова цинизъм може ли да има и отминах- като си мислех поредната тема за пуканки. Просто мацката иска да се направи отново интересна. Ама хубаво и е казала една от съфорумките, че другата жена със сигурност би и пожелала да и се върне, а аз да добавя и със лихвите.  Е чакам да плясне темата, че мъжът и е мръднал със някаква млада госпожица, която обича женени мъже Wink Пак повтарям, такива все някога си намират майстора. А те самите не могат да се примирят, че около тях има и щастливи семейства.
Ангелски крилца, колко плащаш на гувернантката бе душата,? Wink
Видях от една друга многознайница, че Капитаните можели да плащат на гувернантка. Могат ама като станат Капитани вече и децата им са големи. А ако рече да си вземе млада булка, той вече ще е имал брак и друго дете, така, че няма да има много на стиф, че да плаща и гувернантка, щото трябва наново да печели за нов дом. Боже как може да мислят тия хора така и да се бият във гърдите, че знаели какво е да живееш със моряк. Направо от Морското излизат Капитани и мангите им като вестници. А останалите момчета и те не могат да си изчетат паритИ.  Такива които си чешат езиците по тоя начин и се правят компетентни за всичко ги виждам ако са на борда само при една лека буря какво ще представляват. Защато ми се е случвало и после такива са ми казвали- Плюехме моряците, но не виждахме какво е наистина на борда- на кораб няма да се кача отново Тогава само ги поглеждах тъжно и без упрек дори. Чест им правеше все пак, че признаваха, колко не са били прави и как са съдели момчетата.

# 288
 ooooh! ooooh! ooooh! добро утро момичета .нямам време много сега ,но прочетох набързо ко пише ТАМ -е тоя път ще го отмина това .станаха ми ясни и на мен .ужас .какви жени има божеееи .приятен ден на всички  Hug

# 289
Да ви пожелая хубави събота и неделя...   bouquet

# 290
  • София
Добър ден милички, не бях ровила толкова из темите, ама тая дето сте предложили направо смърди...няма да коментирам повече. Надявам се да изкарате добре днес на събирането и да не завали при вас. Тук е мрачно, но засега не вали.

# 291
Благодаря , Нали Мъжете Не Плачат подобно  newsm10 Момичета  Hug не им се хващайте ,нали видяхте -едната е изневеряваща моряшка булка с ипотека  Peace а другата компетенция -"разкаяна " любовница , все стока и двете .Язък за мъжете им  Peace Затова не си заслужават внимание . Да послушаме нашия кавалер и си пожелаем страхотни почивни дни  newsm44  love001 и ако правите среща  пуснете снимков материал  Peace моля ! ДЕЛТИ  Hug ЗА закуската мила !

# 292
  • Brokenpromiseland
Добро утро, момичета!
Не съм искала да ви развалям сутринта, а просто да ви покажа що за хора размахваха пръст и коментираха верността, несигурността и отношенията в нашите семейства.
То се накъсало да ходи, а после ще раздава морал.  Naughty
Делтичка, моя мъж е капитан само на семейството и сърцето ми   Crazy...така че гувернантката ще почака  Laughing
За мое съжаление ще трябва да си върша сама и домакинската работа. Sunglasses
Аз също отпадам за срещата защото утре ще  ходя към Младост. Не ми се иска в това време да разкарвам дечко навън (със сополите). Ще изчакам утре слънчицето.   bouquet

# 293
Ангелче ,ти не си виновна за нищо .И да не го беше показвала това ние си знаем ,че има такива жени .споко мила.  Hug

# 294
Момичета Hug Hug Hug
Благодаря за поздравите newsm51 newsm51 newsm51
Весело изкарване на срещата/за тези които ще ходят/ Hug

# 295
ДЕЗДИ дали посрещна милото вече или  newsm78

# 296
Здравейте и от мен!
Някой може ли да ми каже до тази пицария"Маестро" има ли подходящ паркинг?Аз много не познавам квартала.

# 297
 helinci  Hug, съмнявам се newsm78;нали вчера всички полети от Европа бяха оменени и днес също Peace

# 298
МАМЕ  Hug има паркинг .КИАРА  Hug да де ама има и автобуси ,а наща фирма си прибира хората по най -добрия начин до града от където са ,но знам ли сега  newsm78

# 299
  • Варна
МамаР, има паркинг под заведението т.е. под парка и от 2-те страни на парка може да се спре.

Ангелски крилца, дечко да оздравява бързо и да не те тревожи.

Хели, честито ти къщичка. С много любов и уют да си живеете в нея. Пусни една снимка, да видим къде потънаха на морския кинтити. Grinning
Добре, че ме подсети за фотоапарат.

Хайде, размърдайте се и елате да се видим. Носи ни се славата на какви ли не, че миткаме и не се спираме, а ние за едно кафе трудно се събираме.  Laughing
Чакам Ви в два.

Общи условия

Активация на акаунт