Big Brother Family - тема 4 (12.04 - 18.04) ГледайтИ, завиждайтИ....

• 115 214
  • 3 595
  •   1
Отговори
# 3 510

Да, бетон, който се държи като парцал спрямо този конкретен мъж, на нея една добра дума ( то дори не е дума, а примерно усмивка)  от него  я зарежда с идиотска търпимост към  дълги периоди на унижения, пренебрегване, грубиянщини и тук таме някой си 'търсен' шамар. Голям бетон е. Мария е всичко това, което една жена, която има грам 'цена' , (но  реална личностна цена, а не " аз не вързвам приказкъ и ни пускам"), не бива да бъде.

# 3 511
  • при моите деца .....

Да, бетон, който се държи като парцал спрямо този конкретен мъж, на нея една добра дума ( то дори не е дума, а примерно усмивка)  от него  я зарежда с идиотска търпимост за дълги периоди на унижения, пренебрегване, грубиянщини и тук таме някой си 'търсен' шамар. Голям бетон е.
Аз я разбирам - тя е жертва на силните си чувства към неподходящ мъж...

# 3 512
тя е била същия ''бетон'' и с предния - прилепчива,несигурна,комплексирана
и с тия приказки за Квазимодото и колко голяма красавица е, го доказват...

# 3 513
  • София

Да, бетон, който се държи като парцал спрямо този конкретен мъж, на нея една добра дума ( то дори не е дума, а примерно усмивка)  от него  я зарежда с идиотска търпимост към  дълги периоди на унижения, пренебрегване, грубиянщини и тук таме някой си 'търсен' шамар. Голям бетон е. Мария е всичко това, което една жена, която има грам 'цена' , (но  реална личностна цена, а не " аз не вързвам приказкъ и ни пускам"), не бива да бъде.
Пак е под влиянието на магия!

# 3 514
Познавам аз една Мария. За да съм сигурна, попитах децата на кой им напомня въпросната героиня - отговорът им потвърди подозренията ми. Тъжна история.
Без да ме питате си казвам, че децата ми са големи и използваме ББ за нравоучителни беседи за това, какви са хората и защо са такива.

А тази Мария, която сега е на екрана, не я възприемам като бетон (или като силна жена, което може би имате предвид). Напротив. Това, че не би продала тялото си за пари, не е достатъчно, за да погледна на нея с уважение или респект. Трябва много, много повече.

# 3 515

Да, бетон, който се държи като парцал спрямо този конкретен мъж, на нея една добра дума ( то дори не е дума, а примерно усмивка)  от него  я зарежда с идиотска търпимост към  дълги периоди на унижения, пренебрегване, грубиянщини и тук таме някой си 'търсен' шамар. Голям бетон е. Мария е всичко това, което една жена, която има грам 'цена' , (но  реална личностна цена, а не " аз не вързвам приказкъ и ни пускам"), не бива да бъде.

И аз съм на това мнение!

# 3 516
Колко взеха тия и къде е счупеният зъб!?  Crossing Arms

# 3 517
  • при моите деца .....
Познавам аз една Мария. За да съм сигурна, попитах децата на кой им напомня въпросната героиня - отговорът им потвърди подозренията ми. Тъжна история.
Без да ме питате си казвам, че децата ми са големи и използваме ББ за нравоучителни беседи за това, какви са хората и защо са такива.

А тази Мария, която сега е на екрана, не я възприемам като бетон (или като силна жена, което може би имате предвид). Напротив.
Благодаря ти.
Това беше моето мнение, че ББФ трябва да ни послужи да пример, то дори и какви не трябва да сме, да ни накара да се замислим, но се бях отчаяла след мнение на една съфорумка - учителка, която споделяше, че се учениците се възхищавали на псевдо героите...

# 3 518
  • София
10 000..няма счупен зъб

# 3 519
10 000, а НК  ни излъга  Outta Joint

# 3 520
"Не са пръй на голямата кръводарителка..."  hahaha

# 3 521

По отношения на чувства  и вярност е!Стоян не я обича и тя прави грешка,че го търпи.

# 3 522
У Мария има тотално разминаване на ... представата й за нейната 'вътрешност' ( ли беше) и реалната й  такава.
Тя е комплексирана, потисната жена с почти никакъв опит и с тонове непокрито самочувствие. Има някакви базови морални тухлички, в/у които е стъпила ( което не е лошо), но нагоре няма нищо изградено., нищо. Нейната мечта е да е 'телевизионна водеща' ...
Това значи, че това момиче няма никаква идея как говори, колко й е оскъден речника, колко е отвратителен той , съчетан със селташкия й акцент акцент ...

# 3 523
"Не са пръй на голямата кръводарителка..."  hahaha
hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 3 524
"Оная подметка умряла.."  hahaha

еее т'ва беше върха
малката: Тати къде отива?
Мар: На майната си, остаяй го!

Общи условия

Активация на акаунт