Big Brother Family - тема 4 (12.04 - 18.04) ГледайтИ, завиждайтИ....

• 115 213
  • 3 595
  •   1
Отговори
# 3 540
Изгледах ЦИ. Такова предаване не трябва да съществува.
Гаврят се с хора, на които са извили ръцете с договор. Това за мен си е чиста форма на насилие. Или както се изрази Кънчев - изнасилие.

А и този Витомир ми е толкова измислен водещ - ако му сложат една червена пола, спокойно могат да го наричат 'мадам Искрено и Лично'.

# 3 541
   След утре вечер ,къщата нямало да бъде същата!Дали ще вкарат нови хора?
move da naprawqt otkrito nominiraneto, ili da im  pusnat da gledat koj kogo e nominiral

Май е точно това  Peace
Няма за какво Анжелика да се разплаче в изповедалнята все пак при номиниране

# 3 542
  • някъде там
абсолютно , тя все за това Квазимодо говори , а той и е изневерявал с над 5 жени ...
Сигурно са просто изневери , а това с Магдалена е връзка, различно е и вроятно затова повече я боли...

# 3 543
трябваше да ни запознаят и с 'Квазимодуту"", след Златко , това щеше да е другата изненада ...

Тя да не е толкова тъпа да се излага с тия двамата, за колкоото и пари да е  ooooh!

# 3 544
  • София
На мен все повече започва да ми е жал за повечето жени в къщата. Ама, и те един късмет имат... Хванали са се с мъже, които пет пари не струват, които ги тормозят с простотия, изневери, агресия, хазарт, мързел и всичко, каквото се сетите! Те се побъркват, тези жени! Не разбирам как изобщо ще се спрат, освен ако някой не ги затвори насила някъде, пък ако ще в лудницата да е, или в някое пусто място, че малко да се откъснат от целия си кошмар и да поразсъдят на спокойствие!

# 3 545
Гаврят се с хора, на които са извили ръцете с договор. Това за мен си е чиста форма на насилие. Или както се изрази Кънчев - изнасилие.

А и този Витомир ми е толкова измислен водещ - ако му сложат една червена пола, спокойно могат да го наричат 'мадам Искрено и Лично'.

А тези разкрития няма от къде другаде да ги знаят освен от тях двамата, така че няма защо да се изненадват. Няма кой да им каже,че Стоян е правил тройка, освен самият той  Peace Това със Златко си беше пълна излагация. Единственото положително /поне за тях/ в ЦИ е,че спечелиха 10 хил

# 3 546
Днес записваха ли номинациите?

# 3 547
  • София
Днес записваха ли номинациите?
Сигурно, защото доста време показваха само една картина на всички камери.А и щом дават и реакциите след това, значи вече са минали.

# 3 548
Някой няма ли да намери Магдалена, да видим какво е "квазимодо" според представите на Мария ?

# 3 549
Газката скачаше ли върху някого, или просто си подскачаше върху леглото?

# 3 550
  • при моите деца .....

Съгласна съм....
абсолютно , тя все за това Квазимодо говори , а той и е изневерявал с над 5 жени ...
Сигурно са просто изневери , а това с Магдалена е връзка, различно е и вроятно затова повече я боли...

Да, това е разликата - другите са еднократни, а с Магдалена е връзка....

# 3 551
Dream Team, няма нищо положително в такова предаване.
Преди, след излизането от Къщата участниците участваха в ''Стани богат'', в онова предаване, което го водеше Румен Луканов - изобщо в продукции със съвсем друга концепция.
Извратено е да пращат семейни двойки в Цената на истинита. Все едно ми навират главата в мръсните гащи на Давид, а след това /за разкош/ под мишницата му.

Да ме пита и мен човек за чий се залепих да го гледам.
Ама вие сте виновни, да знаете. Как да коментирам после с вас, ако не съм гледала. Mr. Green

# 3 552
е , еднократни,еднократни , кой знае колко са еднократни , а са си изневери , и то за малък период от време ...той просто няма чувства към нея вече , ако не е ''Квазимодото'' , то ще е някоя друга , Мария това не може да разбере ....

# 3 553
На мене пък Мария ми стана симпатична...колко жени няма да правят секс за 10000 лв., как мислите? Whistling
Настрани от интелектуалния и багаж и всичко останало - нали не очаквате да е преизпълнена с топли чувства към съперницата си? Вярно, че беше крайна, пожелавайки и смъртта, но да кажем, че просто си е естествена и няма задни мисли...

# 3 554
  • Ænima/Albuquerque

Все едно ми навират главата в мръсните гащи на Давид, а след това /за разкош/ под мишницата му.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт