*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 715
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 240
Бу, ще те обадя на мода заради чата  Mr. Green За да не го направя, кажи какви са тия цветоулавящи кърпички  Sunglasses

И аз съм любопитна....., моля за информация....... Praynig

# 241
Веднага си признайте кои от вас вчера групово вечеряха в пицария "Дон Домат" на ул. "Цар Асен"!  Mr. Green

# 242
  • Бургас
Ще ви  следя...

# 243
Веднага си признайте кои от вас вчера групово вечеряха в пицария "Дон Домат" на ул. "Цар Асен"!  Mr. Green

Аз...  Blush А ти беше с двама мъже и едно момченце?  Thinking

# 244
Бу, ще те обадя на мода заради чата  Mr. Green За да не го направя, кажи какви са тия цветоулавящи кърпички  Sunglasses

И аз съм любопитна....., моля за информация....... Praynig

Продават се при перилните препарати, препаратите за петна и т.н. Има ги във всеки супермаркет, Метро, дрогериите DM. Поемат боята от дрехи, които пускат и не позволява да се поеме от другото пране. Вършат много добра работа.

# 245
ама верно на спам го ударихте  Mr. Green Довечера надявам се да успея да ви дам малка материал за размисъл.

# 246
  • Пловдив
И аз чакам да прочета някоя оферта, а вие на раздумка го обърнахте Joy

# 247

Аз...  Blush А ти беше с двама мъже и едно момченце?  Thinking

Мдам! Grinning Ти ли беше в "Денонощния млечен бар"?

# 248
Търся мат'риЯла за размисъл, а то само спам.  Naughty  Heart Eyes
Шаманче,
 Hug

# 249

Аз...  Blush А ти беше с двама мъже и едно момченце?  Thinking

Мдам! Grinning Ти ли беше в "Денонощния млечен бар"?

Аз, аз.  Laughing извинявам се за спама

# 250
Между другото, моят мъж не спира да си носи фланелката с надпис "Татко на кърмаче", много си я харесва  Grinning а тя не е мръднала, материята е наистина страхотна, супер мекичка. Ако има блузки с такъв надпис и този сезон бих му взела още една Peace

# 251
Минавам да видя Бу, какво е изровила този уикенд  Grinning ( ако не е забравила де  Sunglasses ) ! Аз се натисках за синьо чадърче !

# 252
Пускам малко зарибявка  Mr. Green Това са проектите на кърмаческите блузи, цветовете както се вижда не са реални, промени ще има, а скоро надявам се ще мога да ви покажа и реалните ушити модели  Peace По късно ще доработя и забавните надписи  Wink

# 253
Шаманче,много са фешън блузките  Hug
С удоволствие бих си взела и от двата модела  Peace

# 254
Шаманич, от колекция на колекция все по-хубави неща правиш... Hug
Прекрасни са и двата модела... нямам търпение да започнат поръчките.

До 22 май дали ще стане време за поръчки? Че поне да поръчам и преведа парите от София, пък после ще мисля схеми за взимането на нещата пак. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт