*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 715
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
И аз се записвам да чакам. А как може да си ги вземем, на срещите ли се дават или....? newsm78

# 46
Запис и от мен да следя.Шаманке ще чакам с нетърпение. Peace
В Разлог не знам заведение да не се пуши. newsm78

# 47
  • Варна
И аз се записвам!!! Peace

# 48
  • Варна
Да се запише и моя милост, че съм почнала да тренирам таткото за трето  Mr. Green
А на красотите кърмачески не може да се устои току-така  Grinning

ladysunny много готини идейки в сайта  Peace

Бу явно сте замислили пак нещо готино в подкрепа на кърменето  Peace
Но не мога да не споделя как в нашия квартал не само, че се пушеше в детското заведение - поне залата за децата беше затворена отделно, а в градината детските съоръжения бяха достатъчно далеч от масите. За съжаление, въпреки това заведението вече е превърнато в бистро и децата там не са добре дошли от гледна точка най-вече на съоръженията за игра  ooooh!

# 49
  • sofia
Записвам се да чакам, дано успея да си взема. Падам си по провокативни надписи!

# 50
Шамянче, още не съм си взела блузката от адашката ти, че е много заета  Rolling Eyes, но още една ми се иска, че да си ги менкам  Mr. Green А за идеи ще мислим  newsm78

Бу, във Варна не се пуши в детски клуб "Невеляшка".

# 51
Аз също се надявам да се вредя за блузка или потниче. Не зная как ще е лятото, само като ме види по потник и ми бърка в деколтето : "АМ АМ АМ" . Дори да не е гладен. Зимната блузка е ползвам нон стоп. Много е удобна и е страхотна. А в нашия квартал не се пуши във Верди , но на етажа където е детския кът. Всички майки , които съм виждала , се качват на горния етаж, за да пушат. Отделно димът от горе все пак се усеща и на долния етаж, но не е толкова зле. Иначе навън навсякъде се пуши, дори и навън не ми е приятно да пушат около мен. Кварталът е Кичук Париж. Не зная колко правилно го написах. Бу , каквото и да си намислила те подкрепям напълно.

# 52
  • До хладилника, който обичам
Относно идеята, заради която питах за заведения (кафенета, ресторанти, детски клубове и прочее), в които не се пуши: може (ако се хареса идеята) който има желание, да вземе стикер (ще е срещу някаква минимална сума, покриваща печата и дребно ресто за кърмаческата кауза, примерно) и да го подари на заведението, като, разбира се, преди това ги поощри подобаващо и им 'промие' мозъка  Laughing Въпреки че повечето хора нямат нужда от промиване, подкрепят кърменето без проблем.

С такъв стикер на стъклото заведението веднага би привлякло погледите на минаващи кърмачки, кърмачи и малки кърмаченца, които да влязат за по кафе и за по мляко  Grinning

Отделно, стикери с други 2 слогана за всеки, който няма заведение за непушачи, но иска да изрази подкрепа и/или либоф Heart Eyes към кърменето - за слагане и лепене кой където му душа сака  Laughing Коли, колички, офиси, магазини... добавяйте възможности Simple Smile

Ето какво имам предвид:

Какво ще кажете  Flutter

п.с. това ще се съчетае прекрасно и с предстоящата ЛЛЛятна офанзива за бейби кафе  Mr. Green ама повече все още не казвам!

# 53
Бу, харесва ми идеята! Аз веднага бих лепнала на нашата количка (въпреки че все по- рядко я използваме) и на колата на мъжа ми.  Peace

# 54
Бу, идеята е страхотна! Hug
Чак ме е яд, че не съм в София. Освен на колата и количката, щях да залепя на входа на блока и с удоволствие да си сложа на бюрото в работата - не че много хора ще го видят, ама  пък има и професии, дето са "по-общителни" от моята.

# 55
Особено много ме радва оранжевия стикер, но искам специална серия за мен, за да ми отива на фасона на колата! Трябва да ми го направите син или червен. Зелен също е опция.  Mr. Green А в оранжево ще ми отива на количката.  Grinning

Бу, Шамане, майстори сте, личи ви от разстояние!  Heart Eyes

# 56
  • София
Чудно, чудно, а ако лепилото е "отзад", може да се ползва за корекция на неправилно надписани илюстрации в детски нижки (нарисувано шише и отдолу пише... "мляко", а не "шише" или "биберон"  Mr. Green )

# 57
  • Пловдив
Браво, браво интересен замисъл.И аз ще си лепна на количката и на колата (ако има и в червено ще е супер).А за заведение за непушачи в Тракия не се сещам, има някакъв детски център в комплекс "Сани" трябва да го видя.

# 58
Непременно ще си залепя на количката такъв стикер  Peace

# 59
  • До хладилника, който обичам
Освен залепяне по колички и коли, идеята, която все още се обмисля, разбира се, е да се поощрят възможно най-много заведения, магазини, офиси и прочее (помагайте!) да се присъединят и да сложат такъв стикер на видно място Grinning

Може отсега да се помисли кои биха били тези заведения, магазини, офиси и прочее Grinning

Общи условия

Активация на акаунт