*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 726
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 465
Направих си поръчката.
Жалко, че този път няма да има Млечен бар.  Cry
Но пък ще има други красоти.
Шаманке,
  Hug  bouquet

# 466
Само питам, има ли шанс татковските тениски да са (и) черни? Ако няма, и бяла ще носи, ама...

Присъединявам се към въпроса, че нашия татко е доста едричък (да не кажа друго) и на ръст и на ширина и бяло много не носи. Ама ако няма, и бяло ще носи.

# 467
А чанти няма ли да има  newsm78

# 468
  • В чуден свят с четири Слънца
Шаманче, дали ще може да се направи за баткото тениска Д3, в размер 122, че я няма в офертата тази големина? Ако не може, ще го натикам дребния и в 116  Mr. Green

# 469
Ще намеря Галка

# 470
  • В чуден свят с четири Слънца
Благодаря, Шаманче    bouquet

# 471
Аз имам въпрос за цветовете - вече направих моята поръчка, но ако има различни цветове от кърмаческите ще си поръчам повече. Надявам се няма да е късно като излезнат цветовете да преправям поръчката?

# 472
  • До хладилника, който обичам
Само се чудя тия ХЛ и ХХЛ на каква номерация отговарят. Някой знае ли немският еквивалент? 44-46 може би?
Аз имам блузи от предни колекции. Ако приемем, че моите М отговарят на немския размер 36/38 (UK 10/12), които нося, смятай от там насетне какво се явява XL - XXL.

# 473
 И аз имам въпросче, тениските и кърмаческите блузки дали са еластични. Като си меря блузите , които не са много еластични са около 45 см., това значи ли че трябва да поръчам ХL. И освен кърмаческит, от които ще има цветове тениските и децките са само бели, нали така?

# 474
  • благоевград
Имам въпрос беб4о е 70см дълъг как да преценя боди 74 ли да поръ4ам или тениска 80 ?? Как да го премеря ?И още един въпрос тези които не сме от софия как ще ги получим?

# 475
ina_maria, според мен по-добре му звеми 80, ще може по-дълго да я носи. В другите градове се изпращат на отговорници и се раздават на място.

# 476
Аз един тъп въпрос да задам- как се превежда boobie monster?

# 477
Може ли да си запазя правото да си коригирам размера на блузките, след като излезе таблицата с реалните, летни размери?  Embarassed

# 478
  • До хладилника, който обичам
Аз един тъп въпрос да задам- как се превежда boobie monster?
Свободен превод - Цицено чудовище Mr. Green

# 479
Само се чудя тия ХЛ и ХХЛ на каква номерация отговарят. Някой знае ли немският еквивалент? 44-46 може би?
Аз имам блузи от предни колекции. Ако приемем, че моите М отговарят на немския размер 36/38 (UK 10/12), които нося, смятай от там насетне какво се явява XL - XXL.

Благодаря! Това ми дава ориентир и си промених поръчката.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт