*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 715
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 375
 И аз се нареждам да следя с голям интерес Simple Smile Усещам как ще олекне семейния джоб като се появят новите модели  newsm53

# 376
Запис   bouquet

# 377
И аз искам... за мен и за децата...   bouquet

# 378
Цоп и аз тука като часто от Бургаската групичка!!! Peace

Шаманче, ти си нашата гордост ей!!!И всичките ти пчелички!!! Hug  bouquet

# 379
  • София
Аз пък да питам за стикерите. От коя страна ще е "лепилото"? Защото едното място, за което имам разрешение от управителя, е с прозрачна витрина, там ще е добре да се лепи отвътре, както и на повечето заведения, магазини и т.н. - т.е. лепилото да е като на стикерите за кола от предната колекция.
За педиатърката обаче е добре лепилото да е от другата страна, защото лекарските врати са дървени и непрозрачни в общия случай... а е добре стикерът да е отвън, да се вижда от повече хора, вкл. случайно минаващи покрай кабинета...
Има ли опция за двата варианта?

# 380
Съвсем скоро ще се постарая да пусна тема с цени, сметка и обяснения кое как ще стане

Чакам с нетърпение!   bouquet

# 381
  • 2 етажа над тавана
Тоя път и аз се цопвам тук, че зимната колекция я проспах.

Шаманке, адмирации  bouquet

# 382
  • София
Много са хубави новите моделчета!  Peace

Аз от миналата година си нося "млечния бар"и много си му се радвам  Hug , но искам само да вметна, че според мен ще е по-добре надписите просто да са по-набиващи се на очи. Нещо, с което като се излизе на улицата и да забива погледите на всички минувачи.

Един ден в работата ни разрешиха да се облечем спортно и аз естествено се изтипосах с кърмаческата си блузка, но от всички, които ме видяха, надписът беше прочетен само от една колежка  ooooh! след това останалите чак тогава се сетиха да видят, че "наистина" това пише на блузката.

# 383
....надписите просто да са по-набиващи се на очи. Нещо, с което като се излизе на улицата и да забива погледите на всички минувачи.

Купувала съм от всички колекции,излезли до сега,никой не е имал проблем с разчитането. Peace

За да е по-набиващо на очи,не ти трябва надпис-изрежи 2 дупки "там",па да видиш как ще им окапят белтъците Mr. Green
(Тогава надписа трябва да е на гърба )

# 384
.. надписите просто да са по-набиващи се на очи. Нещо, с което като се излизе на улицата и да забива погледите на всички минувачи.

И аз съм на същото мнение!!! Peace

# 385

За да е по-набиващо на очи,не ти трябва надпис-изрежи 2 дупки "там",па да видиш как ще им окапят белтъците Mr. Green
(Тогава надписа трябва да е на гърба )
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 386
Дювойки, аз съм деликатна натура (вервайте ми), обичам леко завоалиранките неща. Може пък да не съм деликатна, а подмолна  Mr. Green
Първия денонощен бар, прочетен от обикновен клиент на печатницата, където печатах се подразбра просто като ново заведение дето сервитьорките вероятно ще се обличат така  Wink Та май повредата не е във вашия телевизор, просто хората са на друг канал  Mr. Green

# 387
 hahaha Ей, какви хора, ееееей.....!!!! Joy

# 388
Дювойки, аз съм деликатна натура (вервайте ми), обичам леко завоалиранките неща. Може пък да не съм деликатна, а подмолна  Mr. Green
Първия денонощен бар, прочетен от обикновен клиент на печатницата, където печатах се подразбра просто като ново заведение дето сервитьорките вероятно ще се обличат така  Wink Та май повредата не е във вашия телевизор, просто хората са на друг канал  Mr. Green

Спомням си миналата година, отивайки на тренировка по танци и събличайки се, едно момиче от групата се загледа в Денонощния млечен бар. Прочете го, замисли се и каза "Денонощен млечен бар... хммм, къде е това заведение?" .

# 389
И аз съм за "по-агресивни" надписи  Peace
Хубаво е да има за всеки вкус.

Общи условия

Активация на акаунт