*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 755
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 585
  • StZ
Благодаря, Шаманке! Hug

# 586
Шаманке, a скоро ли ще има и плащане по пей-пал, че аз него чакам, за да платя...

# 587
  • Германия
Пейпал е добра идея, НО....ако плащаш отвън, бг банките си вземат своята лепта, не като у Германско да е безплатно всичко.. Rolling Eyes Това по информация на съфорумка, на която исках да пратя парички през пейпал, тя е към ПИБ и са и казали, че удържат такса.

# 588
В момента го мъдря Tink

# 589
Аааа аз ще го уредя с Пепеляшка, разбрахме се! Hug

# 590
  • До хладилника, който обичам
и..... с гръдна об. 95 и дупе 100 М или Л да взема?
М, според мен. Аз съм с подобна гръдна и бая по-голяма задна (ама тя, надявам се, не е от значение) и нося М. И в С влизам, като наденичка Mr. Green

Нахално ли ще е да попитам за стикерите за кола! Blush Ще има ли? Идеята с "внимание кърмачка" беше супер!
Да бе, вярно  Grinning Забравих за тях. Ще гледаме да има значи - хл. чанти, чанти и стикери Simple Smile

# 591
ъх, Бу, обърка ме сега.

# 592
Бу, Шаманке, има ли някъде пикчър на тез хл. чанти ко представляват?

# 593
Нахално ли ще е да попитам за стикерите за кола! Blush Ще има ли? Идеята с "внимание кърмачка" беше супер!
Да бе, вярно  Grinning Забравих за тях. Ще гледаме да има значи - хл. чанти, чанти и стикери Simple Smile

А трябва! Колко пъти до като кърмя на шофьорското място идват да ме питат ще изместя ли колата и като видят остават тъй  Shocked
Друго си е да са предупредени  Laughing (сори за офф-а)

# 594
  • София
 offtopic Коооолко съм заблеяна... едва сега се зазяпах в оформлението на заглавието на темата и онемях... колко тематично! Чудя се дали да не си го плесна и на ника,  hahaha много ще му отива  Joy

# 595
Оффтопик и аз: зелено човече - готина идея! Аз си го сложих в статуса у фейсбуката, ама в ника е трепач  hahaha Ще плагиатствам и аз  Peace

П.П. Ейй яката работа  Party

# 596
Оффтопик: може ли и аз да го крадна? Blush

# 597
Мацки, след почивните дни ще могат да ми дадат оферта за отпечатване на стикери, ако има интерес  Peace

# 598
  ooooh! лелееее,за малко да изпусна блузките!Добре,че се сетих да погледна.
 Ние от една седмица вече не се кърмим,ама то това не пречи и това лято да се накиприм.Остава само да си избера,че тази година надписите са супер!

# 599
offtopic Коооолко съм заблеяна... едва сега се зазяпах в оформлението на заглавието на темата и онемях... колко тематично! Чудя се дали да не си го плесна и на ника,  hahaha много ще му отива  Joy

Оффтопик и аз: зелено човече - готина идея! Аз си го сложих в статуса у фейсбуката, ама в ника е трепач  hahaha Ще плагиатствам и аз  Peace

П.П. Ейй яката работа  Party
Оффтопик: може ли и аз да го крадна? Blush

И аз да се включа в офф-а Simple Smile Ама като използвате Y, тогава изглежда че гърдите  са увиснали, дайте като зелено човече със скобите  Mr. Green

Иначе, добре че беше Съни да ме светне, че има блузки Simple Smile
Другото, Шаманке може ли да те питам, размерите на тази блуза, като есенната кърмаческа ли са? Предполагам въпроса е задаван неведнъж, но нямам възможност да чета Sad

Общи условия

Активация на акаунт