*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 753
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 615
Оооо еличка, нов модел цици  Peace

Да взема да направя проект ... ммм какви идеи ми идват самоо  Whistling

...
Ей ако съм те вдъхновила аз много ще се зарадвам  Sunglasses

Иначе да благодаря за прекрасните модели и мнооого хубави надписи Simple Smile
Малкия ще го накипря с "имам проблем с кърменето..." а таткото мисля да го изненадам с Boobie monster  Laughing  Joy

Да се редактирам, какъв е горе долу размера на мъжките, че все пак поръчах на таткото и мисля дали няма да му е малка Sad
Той е около 95 кг., 185 см., обикновено има проблем с ширината на ръкавите на тениските, а понякога и ако е много стегнато около врата Sad Дали XL ще е добре...
Как го описах милия, като шопар Sad

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 11:56 от Elichka_mama

# 616
  • където си пожелая...даааа...
Моля да ме извините, ако е писано в темата, но нямам възможносто да изчета всичките страници - искам да попитам за дамските тениски отговарят ли си реално на номерацията, понеже аз имам дрехи и L и M, и сега се чудя кой размер е по-удачно да поръчам, какво ще ме посъветвате Praynig! Мерси Hug!

# 617
  • Видин
Ох, не  smile3514 Направо не мога да се позная! Не съм руса  Rolling Eyes Явно просто съм изтрещяла  Mr. Green
Първо бях написала 3 желаещи, после уж изтрих 3 и натиснах 4, ама не баш  Joy 4 са последно!

Моля да ме извините, ако е писано в темата, но нямам възможносто да изчета всичките страници - искам да попитам за дамските тениски отговарят ли си реално на номерацията, понеже аз имам дрехи и L и M, и сега се чудя кой размер е по-удачно да поръчам, какво ще ме посъветвате Praynig! Мерси Hug!
Ето тук можеш да погледнеш, измериш и прецениш - http://picasaweb.google.bg/iv4ovcite/2010#5473735275581850946

# 618
Дами, има ли файлче, в което да преверяваме дали всичко е ок с превода на парите, както в предните колекции?
Извинявам се ако е писано някъде, но не забелязах.

# 619
Първо бях написала 3 желаещи, после уж изтрих 3 и натиснах 4, ама не баш  Joy 4 са последно!
Ааа остават 3 желаещите .. аз отпадам, че съм с овална дръжка и не става за мойта каласка.  Tired

# 620
Ами и моята е такава , няма ли да стане  newsm78 ?

# 621
  • Видин
Освен ако няма друго място, на което да може да се закачи. Например на моята количка освен на основната дръжка (където не става) имам и отдолу едни допълнителни рамки и там слагах чадър. Но бързо се отказах от него, не ми вършеше работа.
Количката ми е такава - http://gallery.svatbata.bg/users//main.php?g2_view=core.Download … g2_serialNumber=1
Разгледайте и вие за допълнителни подходящи места  Grinning

# 622
Дами, има ли файлче, в което да преверяваме дали всичко е ок с превода на парите, както в предните колекции?
Извинявам се ако е писано някъде, но не забелязах.

Скоро ще има. Имам проблем с извлеченията по сметката, но надявам се във вторник всичко да е отстранено и да мога да покажа  Peace

# 623
Оооо еличка, нов модел цици  Peace

Да взема да направя проект ... ммм какви идеи ми идват самоо  Whistling

Хенриета-Анна , има бе душа, поне за мен М, Д и Т 5 са точно такива. А иначе имам останали от мин. година детски тениски с това лого, ако си нямате и искаш, казвай

Наистина има.Моля за извинение,явно повредата е в моя "телевизор"защото в темата за поръчки ми излизат моделите до четири,тези Д-5 изобщо не се виждат.

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 21:39 от Хенриета-Анна

# 624
Освен ако няма друго място, на което да може да се закачи.
Разгледайте и вие за допълнителни подходящи места  Grinning
Няма по мойта тънки кръгли пръчки... те са овални и дебели. Тц, не става - мислих го. Sad

# 625
  • Видин
Жалко. Изпадаш от списъка  Mr. Green

# 626
Хайде аз пак недоразбрала да питам - За артикулите ще се пуска ли тема или ако искам торбичка ( не хладилна чанта) да се записвам при Аманита?

# 627
  • До хладилника, който обичам
За артикулите ще се пуска ли тема или ако искам торбичка ( не хладилна чанта) да се записвам при Аманита?
Мисля да пуснем тук - след няколко дена най-късно? Да не стават хиляда теми?

# 628
  • където си пожелая...даааа...
За артикулите ще се пуска ли тема или ако искам торбичка ( не хладилна чанта) да се записвам при Аманита?
Мисля да пуснем тук - след няколко дена най-късно? Да не стават хиляда теми?
Да, става! Обаче предлагам още в първия пост на 1ва страница да пуснете линк към тях, а не да са по средата на темата Peace!

# 629
Наминавам да обявя обещаните намаления за членове на Ла Лече Лига  Peace
Като цяло намалението е 10% но за по- лесни сметки, цените за членове са:

Дамски - 10 лв.
Кърмачески - 13,50 лв.
Детски - 8 лв.
Мъжки - 9 лв.

Като основание при плащането пишете ник + ЛЛЛ

Бу, моля те, тури информацията в първия пост на темата за поръчките  Peace

Общи условия

Активация на акаунт