*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 753
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 630
Шаманче с доставка до Враца как ще бъдат нещата? И проблем ли е ако сега направя поръчката, а парички преведа към 28-ми  Rolling Eyes

# 631
  • София
Шамане, над-платените суми и закръгления ще останат като дарение за ЛЛЛ както предния път, нали? Щото аз нарочно първо платих дрешките, а после членския внос....

# 632
Герганчето, с куриер или по пощата, ще преценявам в движение. Ако сте повече в града, ще пратя на един отговорник. За парите няма проблем, щом се налага  Peace

Зеленото, разбира се, че ако някой плати повече, тази сума се добавя към дарението за ЛЛЛ

# 633
Записваме се семейно да чакаме  за хладилната чанта Grinning и евентуално пазарска торба. Ох, само много сме се ошушкали и се надяваме цената да не е много... Embarassed Ще следим Simple Smile

# 634
Чакам аз да видя за кърмаческите блузки какви платове ще избере Шамането, че да заявя и аз кърмаческо облекло  Crazy Laughing Инак съм харесала вече доста нещица Flutter

# 635
  • Видин
Аз утре заминавам за Благоевград за 3 дни. Дано да не пропусна нещо съществено. Ще се опитам да ви следя  Rolling Eyes

# 636
Шаманич, видях че още няма файлче с отразени пари... ама ще почакам де... просто ми е леко притеснено, че служителките в ЦКБ в нашия клон бяха нещо отнесени, та....дали са пристигнали моите пари по твоята сметка?!?! Вече ще следя по-често темата... дано няма проблем, то не че от тук няма да преведа пари пак, ама пътуват до София 4 дни. #Crazy

# 637
Тони, не мога да си активирам банкирането, но утре ще звъня и ще им се карам  Rolling Eyes

# 638
Само да вметна и аз, че чакам инфо за цветовете, за да поръчам  Flutter. Детските тениски ще са си в бяло, нали? Както и мамешките блузи, не кърмаческите, а другите?
И в този дух - Шаманке, дали ще имаш това инфо преди крайната дата за поръчване?

# 639
Само да вметна и аз, че чакам инфо за цветовете, за да поръчам  Flutter. Детските тениски ще са си в бяло, нали? Както и мамешките блузи, не кърмаческите, а другите?
И в този дух - Шаманке, дали ще имаш това инфо преди крайната дата за поръчване?

Да, на първия въпрос.
Ще дам инфо, ако се забавя по някаква причина, ще удължа срока за записване  Peace

# 640
Тони, не мога да си активирам банкирането, но утре ще звъня и ще им се карам  Rolling Eyes
Joy С кавга нещата ще се наредят...Simple Smile

# 641
Малко съм затруднена с размера въпреки че гледах табличката която сте публикували, а искам да си поръчам и двата модела кърмаческа (след като днес се престраших да кърмя навън мисля че ще са ми доста полезни), но се притеснявам да не си сгреша номера...Та ако може малко жокер от някой с подобни мерки -гръдна обиколка около стоте, може и малко по малко, 160см и 65кг (приблизително)  Rolling Eyes

# 642
Давам джокер  Mr. Green Аз съм към 167 см. 75 кила нейде и гръдна 105, нося размер Л. Според мен ти и в М можеш да влезеш.

# 643
Давам джокер  Mr. Green Аз съм към 167 см. 75 кила нейде и гръдна 105, нося размер Л. Според мен ти и в М можеш да влезеш.

Смятам и аз да заложа на Л  Rolling Eyes  Laughing Нещо израза "може да влезеш" ми звучи като едвам едвам да се навра в нея  Grinning

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 21:58 от Анонимен

# 644
Не знам Герганче, зависи как предпочиташ да ти седи блузата, а и дали имаш уникални паласки като моите  Mr. Green Имам приятелка, която тежи колкото мен, подобен бюст, но е по-висока и изглежда чудесно в М

Ето ТАБЛИЦАТА ЗА ПРОВЕРКА НА ПЛАТЕНИТЕ

Общи условия

Активация на акаунт