*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 747
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 690
моите фаворити са 5, 8, 10.

# 691
4, 6, 8 и 10  са страхотни! А дано да има различни цветове, щото аз си поръчах общо 4 кърмачески и ще е хубаво да са ми в различни цветове. Mr. Green ако има и 4те цвята за всяка май ще поръчам още 4... Embarassed

Шами, много ми харесаха моделите! Май с тея блузки ще си изкарам лятото! Heart Eyes

А какво стана с хладилните чанти? Колко парички ще са те, за да знам колко да превеждам? newsm78

# 692
Цвят 4 е най-добрият, ще се съчетава страхотно с всякакви цветове дрехи!  Praynig

# 693
# 694
  • София
Преведох паричките, но служителката беше една дръпната и май не ми записа ника, въпреки че я помолих.
Та Шаманке, Христина Борисова е Pinki_81- сумата е 20 лв Peace

# 695
# 696
Аз съм за 4 и/или 5  Wink

# 697
Стига да не е бяло всичко ме устройва Simple Smile

# 698
  • До хладилника, който обичам
Я анкета, докато я няма Шаманката да ме удуши като верблюд с голи ръце!

# 699
Я анкета, докато я няма Шаманката да ме удуши като верблюд с голи ръце!

Бу те са 7 цвята, обаче не са номерирани от 1 до 7, а от 1 до 10 с пропуснати номера... може би анкетата трябва да отразява номерата като на снимката?

# 700
Шаманке, направо си невероятна и явно двамата помощника ти действат благотворно, тъй като не си спомням до сега да си предлагала по 5 модела детски и  7 модела дамски дрешки! Пък и избор на цветове предлагаш..... Евала, бубо Маро! Hug Laughing

За цветовете гласувах за 4, 5, 6, но ще си поръчам, пък каквото мнозинството реши, все пак мисля, че Шаманката няма да успее да изпълни всички желания!

Ще помоля атрибутите, когато са готови, да ги качите на първата страничка, за по- лесно намиране! Благодаря.

# 701
Благодаря за анкетата, Бу, знаеш, че те волим  Heart Eyes

Днес имах прозрение за потниците, мога да опитам да ги направя в два цвята, кафяво или сиво-зилино + тюркоаз, много свежа комбинация  Peace

Идеята на питането какво ви харесва е да добия по-ясна представа кои са цветовете фаворити. После ще импровизирам според наличностите и според тоталитаристичната ми природа  Mr. Green

# 702
Аз съм за 6, 8 и 10. Обаче в анкетата няма 10... не съм гласувала още заради това.

# 703
Бу, моля те промени анкетата с номерация по снимката, че е малко непонятно, как от 7 възможни цвята (на снимката), в анкетата са 8 възможностите   Grinning Последния (8-ми) да не е различен от всички посочени, по собствен избор  Laughing

# 704
Гласувах за 6, защото ми допада най-много, иначе ги харесвам в такава последователност: 6, 2, 5, 8, 1, 10, 4

Общи условия

Активация на акаунт