*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 719
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 735
  • Видин
Аз съм на линия отново! Семестриално завършила вече  Mr. Green Ама нещо нямам настроение напоследък... но ви чета  Hug
Имате ли инфо колко пари ще струва превод на пари от ПИБ към ЦКБ при положение, че имам сметка в ПИБ? И колко пари ще ми вземат ако ида направо в ЦКБ и преведа парите по сметката? Защото в Пиреос ми взеха 5лв преди време  ooooh! Shocked

# 736
Имате ли инфо колко пари ще струва превод на пари от ПИБ към ЦКБ при положение, че имам сметка в ПИБ? И колко пари ще ми вземат ако ида направо в ЦКБ и преведа парите по сметката? Защото в Пиреос ми взеха 5лв преди време  ooooh! Shocked

Отиди направо в клон на ЦКБ - няма такса за внос в техен клон. Аз така преведох парите.  Peace
Поздравления за успешното завършване. Peace

За цветове ще проверя и утре на едно място, но клоня към кафяво със синьо за потника и синьо или нещо друго за блузката.

Пак ще ни измодериш, Шаманич! Hug Mr. Green

# 737
Точно така, в клон на ЦКБ няма да ти вземат такса. Честито семестриално завършване! 

# 738
Ей ама не е ли по-добре нещо така по-светличко за лятото... newsm78

И аз така мисля. Ще се сварим с тъмни дрешки.

Ама, ако няма друг вариант...
  Wink

# 739
Момичета, за цветовете ще направя възможно най-красивата комбинация според наличните цветове на пазара в момента на купуването. Уви избора не е безкрайно голям. А и се налага да се съобразявам и с други фактори като цена, качество, количество и т.н.

# 740
  • София
Шаманке, ако си направите срещи за раздаване на стоката между седемнадесети и двадесет и пети юни ще ми напишеш ли на лични друг вариант за получаване, че отиваме дружно на море?
Иначе и аз ще съм най-доволна от синята гама.

# 741
Ей ама не е ли по-добре нещо така по-светличко за лятото... newsm78

И аз така мисля. Ще се сварим с тъмни дрешки.

Ама, ако няма друг вариант...
  Wink
И аз предпочитам по-непривличащ слънцето цвят,  ако може Flutter

# 742
Аманита, честито семестриално завършване!!! Simple Smile

Да повдигна пак темата за артикулите, и най-вече за хладилните чанти. Има ли нещо нова по въпроса, освен списъка, който беше изготвен неодавна??

# 743
amanitka отивай в ЦКБ без да му мислиш- и аз така си преведох паричките и не ми взеха такса  Peace Честито семестриално завършване   bouquet
tini-mini и нашата количка е в същите цветове, затова и аз имам пристрастие към тези цветове  Mr. Green
Шаманке в каквито и цветове да ни облечеш ще си носим блузките с гордост- направо нямам търпение вече  Hug Hug

# 744
Извинявам се, че чела-недочела, почвам да питам, но не мога да наваксам с четенето... Blush
Предполагам, че тук се обсъждат цветовете на кърмаческите блузки?
Шаманке, мислих си аз за цвета на детските блузки... Може би е мислено вече по въпроса, но колкото и сладки да са белите блузки, поддръжката им е мноого трудна с постоянно ядящо и пипащо какво ли не дете... В резултат на това аз рядко обличам тези блузки на сина ми, макар, че всеки път му поръчвам по една. Дали няма някакъв шанс за детски блузки в по-ярък унисекс цвят - оранжево, зелено, червено евентуално, които повече да "носят" на цапане?

# 745
  • Враца
Извинявам се, че чела-недочела, почвам да питам, но не мога да наваксам с четенето... Blush
Предполагам, че тук се обсъждат цветовете на кърмаческите блузки?
Шаманке, мислих си аз за цвета на детските блузки... Може би е мислено вече по въпроса, но колкото и сладки да са белите блузки, поддръжката им е мноого трудна с постоянно ядящо и пипащо какво ли не дете... В резултат на това аз рядко обличам тези блузки на сина ми, макар, че всеки път му поръчвам по една. Дали няма някакъв шанс за детски блузки в по-ярък унисекс цвят - оранжево, зелено, червено евентуално, които повече да "носят" на цапане?

ПОДКРЕПЯМ Peace
моята бяла от зимната серия вече на нищо не прилича, само за спомен я пазя Sad

# 746
Я, какво чисто дете съм имала - половината от всичките му тениски са бели Joy

# 747
  • София
Дали няма някакъв шанс за детски блузки в по-ярък унисекс цвят - оранжево, зелено, червено евентуално, които повече да "носят" на цапане?
smile3521

# 748
Шамаче идеята кафяво + синьо е върха  Wink Сигурна съм че каквото и да избереш ще сияем всички, които го носим Sunglasses

# 749
За цвета на детските ще кажа пак защо са бели.
Първо, върху бяла основа печата е по-възможен, цветовете стоят по-добре и не се оскъпява излишно.

Второ, ако всички, които сте поръчали детски се спрете на един цвят, щото сами разбирате, че ако имате различни желания ще лудна, аз съм ок, да са в различен от бялото цвят.

За лятото според мен бялото си е екстра  Peace

Общи условия

Активация на акаунт