*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 718
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Каквото има - такова ще нося, с искрена гордост  Peace

# 751
И аз мисля, че бялото е супер подходящо за лятото. 
А комбинацията кафяво+синьо, малко......  Thinking Thinking  newsm78  Ама както мнозинството реши, нали сме демократичен форум  Big Ups

Шаманке, а кога мислиш ориентировъчно, че биха могли да са готови блузките, че нямам търпение.........  Simple Smile
(впрочем вчера преведох паричките, сигурно днес вече са при теб)

# 752
Seagirl,
След като пусна поръчката, времето зависи от производителите, които често ме мотаят. Много ми е трудно да кажа кога ще са готови нещата. Но ще е след средата на юни със сигурност.

# 753
Аз пък чакам и чантичките, за да преведа пари, стига да не се забавят, иначе може би на два пъти да преведа, знам ли  newsm78

# 754
  • Силистра
Имам нужда от едно рамо, малчо е 75 санта, кой размер да избера, 86 или 92?

# 755
86, мисля, е напълно достатъчно.

# 756
Здравейте, момичета!

Направих поръчка за кърмаческите блузки, но сега като чета се разколебах за размера. Пишете, че с гръдна обиколка около 95 сте с размер М. Аз измерих мои блузи и като размер са 42 см, което пак е М, но моята гръдна об. е 90-91. Дайте съвет кой размер да поръчам, че искам да ми стои добре. Нормална съм като телосложение, ако има значение.
Благодаря ви много!

# 757
Мацки, и аз с молба за съвет... Искам на една приятелка да поръчам кърмаческа блузка. Обаче размерите нещо не можем да уточним. Тя си е измерила собствена блуза - 58 подмишници на 68 дължина на блузата. Купува си блузки Л, а тукашният Л като че ли малък  newsm78. Та, помощ, моля  Simple Smile

# 758
Преведох вчера паричките в ЦКБ,но вместо little angel са написали lityale angel,да се знае че съм аз  Wink

# 759
Има ли обновяване на таблицата? Flutter Да съм спокойна, че са пристигнали паричките.

# 760
За таблицата, обновила съм до петък, сега ще гледам от вчера
Ето и до 30.05 http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AnsgjYcwTed7dEdJaFd3bmFo … ZnJQRWc&hl=en

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 10:30 от Шаманката

# 761
  • Чехия
Благодаря за обновлението, на табличката...    bouquet

# 762
Шаманке, в табличката не е отбелязано ЛЛЛ членството ми  =) И мерси за бързата реакция   bouquet

# 763
Не съм видяла Дарлин, ще поправя  Peace

# 764
Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт