*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 718
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 765
Мацки, и аз с молба за съвет... Искам на една приятелка да поръчам кърмаческа блузка. Обаче размерите нещо не можем да уточним. Тя си е измерила собствена блуза - 58 подмишници на 68 дължина на блузата. Купува си блузки Л, а тукашният Л като че ли малък  newsm78. Та, помощ, моля  Simple Smile

На мен тукашния Л на кърмаческите близи ми е добре, а съм с почти подобни мерки. Peace Ама пък потничето от миналото лято, което е Л ми е голямо, та си поръчах сега М. Май има разлика от материя до материя. Не знам дали не те обърках повече... Embarassed

melata7
, май S ще ти е по-добре, мисля... newsm78

# 766
Мацки, и аз с молба за съвет... Искам на една приятелка да поръчам кърмаческа блузка. Обаче размерите нещо не можем да уточним. Тя си е измерила собствена блуза - 58 подмишници на 68 дължина на блузата. Купува си блузки Л, а тукашният Л като че ли малък  newsm78. Та, помощ, моля  Simple Smile

На мен тукашния Л на кърмаческите близи ми е добре, а съм с почти подобни мерки. Peace Ама пък потничето от миналото лято, което е Л ми е голямо, та си поръчах сега М. Май има разлика от материя до материя. Не знам дали не те обърках повече... Embarassed

melata7
, май S ще ти е по-добре, мисля... newsm78

По правилно е да се ориентирате по зимните блузи, потниците са съвсем различен материал! Ето пак табличката, гледате гръдната http://picasaweb.google.com/iv4ovcite/2010#5473735275581850946

# 767
След малко си пускам поръчката, а утре сигурно ще внеса и парите.
Много станаха мненията и вкусовете, то е ясно, но... ще си кажа и аз.
Не ми се струва удачна комбинацията между два цвята за кърмачески потник, защото значително намалява възможността за комбинация с друга дреха. Та - аз съм ЗА ЕДНОЦВЕТЕН потник, независимо какъв цвят! Струва ми се по-практично.

# 768
Шаманич, права си! Аз затова написах, че кърмаческата Л ми е добре. Peace

iaae, досега все са били едноцветни. Peace Аз пък съм за 2 цвята - нека е нещо по-различно този път. Wink

# 769
Аз вече поръчах,без да знам какъв цвят ще бъде.Блузките са страхотни!  bouquet
Тъй като се запознавам тепърва с темата,може ли някой да ми обясни как става потвърждаването и изпращането на поръчката.Ще ви бъда много благодарна! Hug

# 770
Влязох да видя дали има решение за цвета (цветовете) на кърмаческия потник.
Защото, право да си кажа, ако комбинацията бъде кафяво + синьо или пък са само тъмни цветове, ще бъда принудена да се откажа от потника.....  Cry А моделът е толкова прекрасен!
Естествено, че никой не е длъжен да се съобразява с мен, но гледам, че има и други защитници на идеята за по-светли летни цветове.
Та, Шаманче, помисли по въпроса и не ме намразвай, моля.
  Heart Eyes

# 771
Феичке, ще стане хубав потника, но както казах, ще взема това, което има на момента в склада. Нещата се променят ден за ден.

# 772
Шамански, душо мене пак ме няма в таблИците на платилите  Rolling Eyes Парите са преведени на 25.05 (вечерта)/73лв от сметката на Александър Ябълкаров, писала съм всичко дет трябва  newsm78

# 773
Тони, мерси, Л ще й поръчам, пък ако не стане, все ще се намери кой да я купи Wink

Шаманке, то и ние пробвахме да се ориентираме по тези обмерни данни, но пък размер 58 за гръдна хич и не влиза в таблицата, затова се зачудихме с нея какво, що. Но ще опитаме с Л де Simple Smile.

# 774
Аз уви, този път ще пропусна. Но много бих се радвала, ако има и втора лятна серия.

Честит първи юни на всички!

# 775
Усмихнатото, виж ся, аз нося Л, стои ми ТАКА Висока съм 167 и гръдната ми левитира около 100 см., ако това ще те ориентира  Mr. Green

Теди, грешката е вярна, превела си в другата сметка в ОББ

# 776
Аз пък ще си поръчам И потник, ако ще е кафяво-син! Любимата ми комбинация в последно време  Mr. Green

# 777
Преведох най-накрая паричките, но по И-пей и предполагам чак след 2 дни ще стигнат.
  bouquet

# 778
  • 2 етажа над тавана
Успях днес да преведа паричките - 35лв, от Елица Иванова Спасова, през Сибанк Peace

# 779
Усмихнатото, виж ся, аз нося Л, стои ми ТАКА Висока съм 167 и гръдната ми левитира около 100 см., ако това ще те ориентира  Mr. Green

Теди, грешката е вярна, превела си в другата сметка в ОББ

Миии...мъжка му работа...помолих мъжа да ги прати и... ooooh!
Сега какво правиме при тва положение  newsm78

П.П. Шамански, може ли да добава още една кърмаческа блузка към поръчката или е късно  Embarassed newsm78

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 17:07 от Teddy*

Общи условия

Активация на акаунт