*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 718
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 780
Преведох 60 лева преди малко, ще следя в таблицата за пристигането им в скоро време....

# 781
Преведох 60 лева преди малко, ще следя в таблицата за пристигането им в скоро време....

Моля да ме ориентирате къде е тази таблица, защото нямам време да се ровя.

# 782

Моля да ме ориентирате къде е тази таблица, защото нямам време да се ровя.

Ето http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AnsgjYcwTed7dEdJaFd3bmFo … ZnJQRWc&hl=en

# 783
Така и не разбрах какво стана с прослувутите чадърчета и чанти  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 784
За чадърчета, чанти и останалите артикули отговаря Бу, тя ще пусне отделна тема когато има възможност

# 785
Шаманче, можеш ли да поставиш  линка към таблицата с преведените пари на първа страничка, за по- лесно откриване? Благодаря и в двата случая!

# 786
  • София
Аз май съм закъсняла... Има ли още шанс да се правят поръчки? Очаквах да има отделна тема и я очаквах също в подписа на шаманката  Blush

# 787
  • София
голям съм идиот, то си го има в подписа на шаманката, само че отстрани  ooooh!

# 788
Шаманче, можеш ли да поставиш  линка към таблицата с преведените пари на първа страничка, за по- лесно откриване? Благодаря и в двата случая!

Това само НВ Бу може да го направи  Hug

# 789
Някой ще ми каже ли кой е Димитър Флоров, по точно чий е записа получен от него  newsm78

# 790
Някой ще ми каже ли кой е Димитър Флоров, по точно чий е записа получен от него  newsm78
Ако е превел 43 лв. е за мен  Whistling

Не бъзикам сееееееее Simple Smile аз се надявам утре да се добера до банката Simple Smile ако не поне милото ще отскочи ако има възможност  Peace

# 791
Ей са стана семейния скандал, не можете да го поделите г-н Флоров  Mr. Green Превода е за 30 лв.

# 792
голям съм идиот, то си го има в подписа на шаманката, само че отстрани  ooooh!

И АЗ ТАКА Embarassed късно ли е да си поръчам?
За всеки случай си пуснах поръчка в темата за тениските

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 00:23 от DeiziL

# 793
Привет и тук! И аз пуснах поръчка! Ще следя дали ще бъде приета Wink Благодаря! 

# 794
Лейдис, няма да пиша на всяка, че поръчката и е приета, просто ще напиша на първия който не мога да приема в темата. За тези до тук, хващате последния влак Peace

Общи условия

Активация на акаунт