*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 716
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 795
Шаманче защо не пуснеш нова темичка да не ни се скарат  newsm78?

# 796
Лейдис, няма да пиша на всяка, че поръчката и е приета, просто ще напиша на първия който не мога да приема в темата. За тези до тук, хващате последния влак Peace
Така, това ясно!
Да тичам ли в банката да пускам превода, докато не си размислила  Grinning?

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 10:16 от DeiziL

# 797
  • София
Тъкмо проклинах де що има институции, че времето за плащане изтича, а никакви пари не ми пращат и видях, че са дошли някакви парички!!! Money

Шамане, къде да те засека да ти ги дам? Ако не ти се занимава с мен ще отскоча до банка.

# 798

Щото имам позволение свише  Mr. Green

Дейзил, тичай  Peace

Кумико, днес до Заимов мисля да намина

# 799
  • София
О, ми да вземем и ние да бръмнем тогава натам. Сигурно следобяд ще сте там? Ако успеем ще се дотъркаляме

# 800
  • Чехия
Aу, ако знаете как се радвам на тези блузки, дано докарат и по топло време към Европа...

# 801
Снощи преведохме с ипей, Шаманче, пак съм с ник без долната черта, не я иска тая черта и това е, да взема да се прекръстя май  newsm78  hahaha

# 802
Шаманке, преведох днес допълнително 15 лв за допълнитено поръчаната блуза К1 /за която се навих като те видях с нея Wink/, та да знаеш, че преводите от мен са 2 бр.  Peace

# 803
 Преведох парите. Не знам защо реших, че ника ми е на латиница Embarassed, платила съм като " TIKVEN TSVIAT".

# 804

Щото имам позволение свише  Mr. Green

Офф олекна ми, бях се притеснила  Mr. Green

# 805
по всяка вероятност ще идвам на кърмаческата лекция в събота, може ли там да дам паричките, вместо да ги внасям?

# 806
Елеа, няма проблем, но лекцията е в неделя!

# 807
  • Mediterraneo
Днес ще преведа и моите парички  Peace

Аз малко нещо, ама да попитам- с цветовете как се процедира  newsm78

# 808
ъъ, да, нещо съм се объркала Laughing
имам някакъв проблем с ипей, ако не успея да ги преведа там, ще ги донеса в неделя  Sunglasses

# 809
ВАЖНО!

Таблица за проверка на поръчките! Моля всеки да си провери какво е поръчал, ако има грешки да пише!

Общи условия

Активация на акаунт