Спирала за мигли 6

• 104 206
  • 771
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз също съм много доволна. Моята е за сини очи. Озаряване не виждам, но миглите ми изглеждат прекрасно с нея, не се рони и размазва, а вечер я махам с едно движение буквално. Никога не съм имала по-лесна за почистване спирала  Crazy

# 106
И аз точно за сини искам  Flutter
Благодаря за мнението, явно е сполучлив продукт

# 107
Много бях скептична към тия спирали. Ще взема и аз да "блесна"  Mr. Green

# 108
  • При децата ми
Момичета, кой са тези спирали? Може ли снимка? Simple Smile

# 109

Това са спиралите, аз вчера се сдобих с тази за лешникови очи и от едно ползване, мога да кажа, че многоми хареса.
Като цяло харесвам спиралите на Макс фактор, не са ме разочаровали досега  Heart Eyes

# 110
Аз вчера доста се чудих над въпросната спирала, но ме спря фактът, че продавачката твърдеше, че прави обем, но не удължава....Помолих я да ми я сравни с False lash \която имам неразопакована вкъщи\ и каза, че за мене е по-добре втората...Много се изкушавах, но имам точно 4 отворени спирали и две неразопаковани (които да кажем стават за подарък) Flutter...
Ще чакам още мнения, все на някой няма да му хареса.  Laughing

# 111
  • София
mamaLina, аз имам и Фолс Лаш и озаряващата. Определено втората удължава повече. Като цяло, за мен е по-сполучлива от Фолс Лаш и дори от най-любимата ми Мастърпийс

# 112
Мисля, че открих своята комбинация: max factor false lash effect waterproof и Max Factor Eye Brightening Mascara for Brown eyes. Получава се страхотно, няма го паренето на очите и вида се запазва по - дълго.

# 113
Купих си, сложих си, но засега не ми харесва това че не прави голям обем, а повече удължава, а аз имам проблем с обема, а не с дължината
Ще видим след няколко дни като й свикна  Thinking

# 114
Днес като си свалих спиралата( озаряващата на Максфактор), забелязах едни малки блестящи частички. Доста се изненадах, защото като е нанесена изобщо не личат. Харесва ми и лесното и отстраняване, защото съм спиралите на Буржоа ставам като панда и доста труд полагам, за да отстраня всичко.
Може би наистина повече удължава, но поне не ми слепва миглите. Май ще ми стане любима  Heart Eyes

# 115
Моля, ако някой е ползвал новата Телескопик на Лореал да помогне. Взех си я от Лили - беше на касите и баркода беше на една пластмасова пластина, която предотвратяваше отварянето й. Още в магазина отворих леко спиралата и личеше, че е отваряна и то няколко пъти - имаше туш по ръба. Поисках да ми я сменят - отказаха, била последната, а и управителката я нямало. Извадиха ми от девет кладенеца вода да ме убедят, че е ок спиралата - била на касата, запечатана, нямало кой да я отвори и т.н. Прибрах се у дома - спиралата е адски суха и се слага много трудно Иначе придаде обем и дължина, но се нанася, сякаш е ползвана. Та питанката ми е - толкова суха ли е спиралата или аз изтеглих късата клечка?
Бясна съм, това не е спирала за два лв. все пак.

# 116
  • София
Моята не е суха, ок си е. И аз си я взех от касата и имаше същата пластинка.
Като цяло ми харесва спиралата за прес деня, издължава и разделя, няма слепване, леко извива, четката е много удобна, но за вечерния ми грим искам и обем, а тя не придава такъв.

# 117
Аха. При мен пък, ако сложа втори пласт, прави страшен обем и напластява много с ефект "кукленски мигли". Чак прекалено за дневен грим.
Изобщо поуката ми от случката е да не си купувам лореалски спирали на промоция. Същия проблем имах с Лаш Архитект 4D, но от ДМ. Там я върнах, обаче се поразправях. Пак тъкмо, когато излязоха. А хем са уж нови продукти.  newsm78

# 118
Аз имам принцип никога да не купувам нищо от купите на касата, винаги има нещо съмнително в тези продукти Crossing Arms Иначе в Лили видях, че през октомври всички спирали на Макс Фактор са - 30%, така че тези дни ще си взема озаряващата Hug

# 119
Ами последна бройка беше в магазина и не беше в купа, а на поставка. Онази в ДМ не беше от касата, а пак не беше редовна.

Общи условия

Активация на акаунт