Спирала за мигли 6

• 104 213
  • 771
  •   1
Отговори
# 120
Разбирам, не го казах с лошо, а просто като опит Wink Да попаднеш на хубава, неотваряна и неизсъхнала спирала се оказва истинско чудо напоследък за жалост..

# 121
  • На остров
Аз преди няколко страници публикувах снимка на озаряващата, ама никой тогава не и обърна внимание  Laughing.. Моята е за лешникови очи и съм много доволна. Да и аз съм забелязала блестящо частички, които не си личат при нанасяне но явно те озаряват Simple Smile.

# 122
Имате ли представа дали спиралите на Oriflame и Avon също са отваряни? Някакси си мисля, че е по-малко вероятно и те да са отваряни, защото нали са само чрез дистрибутор, но пак не пречи пък дистрибуторите или друг по веригата /преди да стигнат до консултанта/ да ги е отварял Rolling Eyes Те не са запечатани, в кутийка са и може да се вадят, разглеждат.
Офф, аз затова последния път си поръчах спиралата от feelunique и си дойде перфектно запечатана, вече така съм решила да правя, за да не го мисля постоянно отваряна ли е, не е ли и какво има вероятност да и се е случило допреди да си я купя. Но много ми се иска да пробвам една орифлеймска и една ейвънска спирала, та се чудя дали са "безопасни".

# 123
На Ейвън са запечатани с целофан.
Последно си взех Макс фактор пак от Лили и нямаше проблем.

# 124
  • София
Ооо тази озаряваща спирала голям хит е станала  Simple Smile Моята май скоро ще свърши.

Много ми е неприятно и на мен че спиралите,червилата и.т.н в магазини от типа Лили и ДМ постоянно се отварят,дори и пробват Tired

# 125
И на мен ми е адски неприятно, като видя, че няма тестер или питам за такъв или просто не бутам нещата. Доста често ми се случва да не виждал тестери и явно заади това хората си позволяват да отварят всичко наред, но като решиш да си купиш нещо и видиш, че всичко е омазно, хич не е приятно.Уж има някаква охрана, която също е доста неприятна, ако реши да те следва из целия магазин все едно си престъпник, чудно ми е как допускат всичко да е отваряно и ползвано.  ooooh!

# 126
AQUА, на Ейвън мога да ти препоръчам ето тази:

От нея съм много доволна и досега съм си я вземала 4 пъти. Придава обем и дължина, не слепва, оформя миглите добре.
Тази: също е хубава - дава обем и извива, но не "тежи" върху миглите както другите спирали за обем.

За озаряващата да кажа след един месец ползване - доволна съм. Удължава, не слепва миглите. При мен ефекта е малко по-малко обем, отколкото ми се иска, но слагам по два пласта. Наистина има някакви блестящи частици - личи си, когато застана под силна светлина, която идва отгоре. Изглежда леко сива на цвят, но подчертава очите добре, на което държа, защото моите мигли са светли. За дневен грим е идеална. Мисля да повторя покупката.

# 127
  • Варна
Моля, ако някой е ползвал новата Телескопик на Лореал да помогне. Взех си я от Лили - беше на касите и баркода беше на една пластмасова пластина, която предотвратяваше отварянето й. Още в магазина отворих леко спиралата и личеше, че е отваряна и то няколко пъти - имаше туш по ръба. Поисках да ми я сменят - отказаха, била последната, а и управителката я нямало. Извадиха ми от девет кладенеца вода да ме убедят, че е ок спиралата - била на касата, запечатана, нямало кой да я отвори и т.н. Прибрах се у дома - спиралата е адски суха и се слага много трудно Иначе придаде обем и дължина, но се нанася, сякаш е ползвана. Та питанката ми е - толкова суха ли е спиралата или аз изтеглих късата клечка?
Бясна съм, това не е спирала за два лв. все пак.

Моята не е суха, ок си е, но не беше от касата, а от щендера и то по-отзад. Доволна съм, разделя добре, не слепва за дневен грим е ок за мен. Нищо "false" не виждам обаче като ефект.

# 128
Толкова зарибително пишете за тази озарителна спирала на Макс Фактор,че се чудя,дали да не отскоча днес до Лили и да си взема. Crazy
По принцип мислех да купувам на Лореал 4D-то,но сега ме разколебахте. Rolling Eyes  Laughing

# 129
  • София
Ето на тази снимка съм с въпросната "озаряваща" спирала за сини очи - https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/255450_36 … _1532113156_n.jpg
Моите са сивкаво- пъстри по принцип и не виждам особена разлика в това отношение, но наистина много удължава и разделя хубаво миглите  Peace

# 130
Ето на тази снимка съм с въпросната "озаряваща" спирала за сини очи - https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/255450_36 … _1532113156_n.jpg
Моите са сивкаво- пъстри по принцип и не виждам особена разлика в това отношение, но наистина много удължава и разделя хубаво миглите  Peace

Страхотна дължина  Peaceуау. А дали ако повториш и потретиш...т.е , ако понатрупаш, няма да се получи обем? newsm78 Аз по принцип така действам със спиралите за дължина

# 131
  • София
Не съм пробвала защото не харесвам напластени мигли, но не виждам защо да не стане. Единствено това, че четката е твърда и добре разресваща може да попречи на прекаленото наслояване. Ще пробвам утре и ще снимам с два и с три слоя. Тук е само на един и то пестелив Peace

# 132
kati_v , благодаря ти много  bouquet
Точно Supershock мисля да пробвам следващия път, гледах снимки и четох ревюта и много ми хареса как стои.

# 133

Точно Supershock мисля да пробвам следващия път, гледах снимки и четох ревюта и много ми хареса как стои.

Супершока на Ейвън не е лоша но след 2 часа вече ми оцветяваше в черно под очите. Новата Драма пак на Ейвън е по - добра в това отношение, не ми пуска черно.

# 134
Драмата я имам, но не съм я разпечатвала. Отдавна не съм пробвала орифлеймска спирала и сега съм се нацелила на тази /майка ми я има и ми хареса как седи/:

Общи условия

Активация на акаунт