Спирала за мигли 6

• 104 215
  • 771
  •   1
Отговори
# 135
А дали ако повториш и потретиш...т.е , ако понатрупаш, няма да се получи обем? newsm78 Аз по принцип така действам със спиралите за дължина
Ще се получи, да. Аз слагам 2-3 слоя, тъй като харесвам по-обемни мигли. Не изглеждат нито напластени, нито спластени. 

# 136
Това е озаряващата на Макс фактор с няколко слоя, за да постигна обем:

# 137
уау......супер   Peace

# 138
kati_v
Ефектът е страхотен! Определено и аз ще си взема тази озаряваща спирала, дори вече нямам търпение да я пробвам. Simple Smile

# 139
  • София
Да ви споделя, че до края на октомври спиралите на Макс Фактор са с 30% намаление.
Сдобих се с озаряващата спирала за 10 и нещо.

# 140
Да ви споделя, че до края на октомври спиралите на Макс Фактор са с 30% намаление.
Сдобих се с озаряващата спирала за 10 и нещо.

Това намаление само в Лили ли е или навсякъде?  Rolling Eyes

# 141
  • София
Забравила съм да напиша, в Лили е!

# 142
Аз днес си я взех за 10.49 лв от Карфур.

# 143
  • София
Навсякъде важи намалението за спиралите на МаксФактор. Вече в 4 козметични магазина го видях  Peace

# 144
Еее а аз я взех точно преди намалението...но поне е страхотна

# 145
Извън България спиралите на Макс Фактор са вече опаковани в найлон и са на по-висока цена. Поне няма как да се отварат в магазина.

# 146
Навсякъде важи намалението за спиралите на МаксФактор. Вече в 4 козметични магазина го видях  Peace

В ДМ дали ще ги намалят? newsm78

# 147
  • София
Аз вчера в бях и в ДМ и в Лили. В Лили бяха намалени, а в ДМ - не!

# 148
  • София
ДМ правят всичко по-бавно... и миналия път имаше намаление на червила пак на МаксФактор и в ДМ го пуснаха със седмица закъснение  ooooh!

# 149
Привет,
не знам дали сте коментирали, но влизам да се оплача от тази спирала - Rimmel Scandal Eyes Show off
Скрит текст:
Ужасно се рони под окото и изглеждам като пребита, като се погледна ..
Бях отписала и предшественика й - оранжевата с голямата четка, но като поизсъхна малко и почнах да се справям много по-добре с нея и да постигам по-добри резултати Wink

Това е от мен, дано да съм била полезна Hug

Общи условия

Активация на акаунт