Спирала за мигли 6

• 104 599
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
Хайде и аз да се изкажа за озаряващата на Макс Фактор  Grinning
Понеже я хвалите доста, а и си загубих моите спирали (заедно с цял куп други гримове  ooooh!), реших да я взема уж за първо време, докато ми пристигне новата спирала, която поръчах. А тя взе, че се оказа много хубава спирала и определено ще я ползвам с удоволствие и след като ми пристигне другата.

П.П. Взех тази за кафеви очи

# 151
  • При елфите ...
Коя от спиралите прави по-плътен обем и извива добре миглите?    newsm78

Скрит текст:

# 152
Аз съм със жълтата на Голдън Роуз и съм много доволна..засега, от две ползвания. Simple Smile  Нямам размазвания, не ми се рони, миглите ми стават огроооомни..Аз по принцип нямам проблем с дължината де, но някои спирали ми ги правят ужасни и не могат да подчертаят дължината. От тази съм доволна, мисля дори да взема и лилавата за проба. Приятелка е взела оранжевата и е много доволна, но на мне нещо не ми вдъхна доверие четчицата....май няма да ми допадне. Confused

И аз съм била винаги с тази спирала. Супер доволна съм! Но за разнообразие реших да пробвам една за по - обемни мигли на Oriflame. Ами..страхотна е !

# 153
  • Бургас
Аз тествах оранжевата и лилавата на Голдън Роуз.
Лилавата не ми допадна, сплъстява ми някак миглите.
Оранжевата ми харесва. Даже много. Единственото, което не ми допада е, че много трудно се премахва.  Rolling Eyes
Но, и при двете забелязах лекинко ронене към края на деня.

Засега си оставам фен на Max Factor False Lash Effect Fusion (лилавата).  Peace  Дължина, обем, без ронене и размазване, лесно премахване. Дори и Ланком не се държа толкова добре при мен.

# 154
Аз съм със жълтата на Голдън Роуз и съм много доволна..засега, от две ползвания. Simple Smile  Нямам размазвания, не ми се рони, миглите ми стават огроооомни..Аз по принцип нямам проблем с дължината де, но някои спирали ми ги правят ужасни и не могат да подчертаят дължината. От тази съм доволна, мисля дори да взема и лилавата за проба. Приятелка е взела оранжевата и е много доволна, но на мне нещо не ми вдъхна доверие четчицата....май няма да ми допадне. Confused

И аз съм била винаги с тази спирала. Супер доволна съм! !

Дайте линк за тази спирала моля, и аз си търся голям обем Grinning

# 155
Здравейте, реших и аз да си споделя предпочитанията. По принцип съм голяма фенка на спиралите на Мейбълин, особено на лилавата False Lash ефекта. Но последната, която си купих ми се стори различна. По принцип обичам ефекта WOW, който оставя и обикновено когато сложа няколко пласта миглите ми стават огромни, но последната не успя да постигне този ефект. Като фаворит за момента бих посочила . Миглите ми стават страхотни, обемни и дълги. И в интерес на истината издържа доста дълго без да изветрее, което не мога да кажа за тази на Мейбълин.   Simple Smile

# 156
  • Бургас
Здравейте, реших и аз да си споделя предпочитанията. По принцип съм голяма фенка на спиралите на Мейбълин, особено на лилавата False Lash ефекта. Но последната, която си купих ми се стори различна. По принцип обичам ефекта WOW, който оставя и обикновено когато сложа няколко пласта миглите ми стават огромни, но последната не успя да постигне този ефект. Като фаворит за момента бих посочила . Миглите ми стават страхотни, обемни и дълги. И в интерес на истината издържа доста дълго без да изветрее, което не мога да кажа за тази на Мейбълин.   Simple Smile

И аз си взех от тази спирала, само че е черна с оранжева капачка. Ползвала съм я два-три пъти, но нещо не съм очарована.
Преди нея ползвах оранжевата спирала на ГР. Ронеше се ужасно и след час все едно нямах никаква спирала, но за сметка на това под очите ми имаше множество черни "трохички".
Преди оранжевата спирала на ГР пък ползвах жълтата - пак на ГР и  беше много хубава. 

# 157
  • Велико Търново
Аз съм много доволна от спиралите на Макс фактор Peace Последната,която имам е озаряващата-много ми допада,вече писах за нея Wink, но интерес ми породи и новата L'Oreal Telescopic False Lash -някой пробва ли я вече Thinking

# 158
  • София
Аз съм много доволна от спиралите на Макс фактор Peace Последната,която имам е озаряващата-много ми допада,вече писах за нея Wink, но интерес ми породи и новата L'Oreal Telescopic False Lash -някой пробва ли я вече Thinking
8стр Wink

# 159
  • Велико Търново
~Étoile~ Embarassed  bouquet

# 160
Аз съм от фенките на спиралите на ГР- лилавата наистина е страхотна като се изключи факта за лекото изронване към края на деня, както вече се спомена. Иначе прави миглите разкошни и се премахва уникално лесно на фона на всички други спирали. Другата им спирала, която страшно много обичам е " х4", която дава наистина добър обем, четчицата не е силиконова, не се рони, а цената е много малка като за спирала с такъв ефект. Другият голям плюс за мен е че спиралите им като ги отвориш не са толкова воднисти като другите и не се налага да се изчаква те да по изсъхнат, за да дават нужният резултат Simple Smile

# 161
  • София
Момичета, препоръчайте кафява спирала, по възможност да не е със силиконова или гумена четка. Предпочитам кафява спирала, защото съм с бледа кожа и черният цвят още повече го подчертава.

# 162
От днес и аз най сетне съм горда собственичка на озаряващата спирала на Макс Фактор.  Grinning Взех си тази за лешникови очи... Страхотна е!!! Heart Eyes  Но честно да си призная аз и не съм очаквала друго от марката. Обичам техните спирали!  Heart Eyes

# 163
Sassie  и аз имам същата и с всеки изминал ден я заобиквам все повече  Mr. Green
Много лесно се маха и не ми се рони!   Heart Eyes

# 164
Sassie  и аз имам същата и с всеки изминал ден я заобиквам все повече  Mr. Green
Много лесно се маха и не ми се рони!   Heart Eyes

Ооо,да,и аз мисля,че тепърва ще се "обичаме" много с нея. Laughing
За махането ще я видя довечера.  А относно обема...при мен след 2-то нанасяне и има много хубав обем. Освен това ми харесва как удължава,извива и подрежда миглите. Абе...тя е всичко,което мога да искам от една спирала. Peace

Общи условия

Активация на акаунт