Спирала за мигли 6

• 104 244
  • 771
  •   1
Отговори
# 240
Супер! И миналата година го имаше това  Flutter Може да се възползвам. Дали приемат спирали на ГР, имам една на свършване  Mr. Green Другия вариант е една на Пупа, която откара над 4мес вече, но май има още малко живот в нея  Rolling Eyes

# 241
  • София
Супер! И миналата година го имаше това  Flutter Може да се възползвам. Дали приемат спирали на ГР, имам една на свършване  Mr. Green Другия вариант е една на Пупа, която откара над 4мес вече, но май има още малко живот в нея  Rolling Eyes

И аз имам една на свършване, както и няколко, с които скоро се презапасих (Дебора, от промоцията на Лили), но Коледа е близо, ще им намеря място на всички...  Mr. Green

# 242
това само в софия ли е , да беше във варна щях да им върна 5 спирали

# 243
Тази домашна рецепта за подхранване на миглите дали ще има ефект според вас?

Скрит текст:
Wash an old mascara or nail polish container and fill with: 1/4 of the container with castor oil, 1/2 vitamin E oil, 1/4 aloe vera gel. Mix together as well as you can with your mascara wand, and apply a light layer to lashes every night before bed. Castor oil thickens your lashes while aloe vera gel lengthens. Vitamin E accelerates length. After one month, youll notice stronger, longer, more beautiful eyelashes.
[/i]
Какви ли пари би излезнала?

# 244
  • София
това само в софия ли е , да беше във варна щях да им върна 5 спирали

Представа нямам, защо не попиташ вносителя директно?

# 245
  • София
Миналата година въобще не гледаха какво пускаш, то е една кутия като кашон с дупка отгоре, така че няма значение каква куча марка е спиралата може да се възползвате. Wink

# 246
Имам питане, по принцип не се гримирам, рядко и имам 2 лореалски спирали за случая, но смятам да започна и се колебая между спирала на Ланком и на Диор, какво ще ми препоръчате?

# 247
Да споделя: използвам спиралата с блестящи частици. Отделно отгоре слагам false lash effect водоустойчива, защото очите ми сълзят доста, за да избегна размазване, а и дооправям миглите. Много хубав резултат се получава.

# 248
  • Street of Dreams
И мен нещо ме е осенила идеята за Ланком - я ми кажете - коя е най-страхотната? Rolling Eyes Flutter

# 249
Имам питане, по принцип не се гримирам, рядко и имам 2 лореалски спирали за случая, но смятам да започна и се колебая между спирала на Ланком и на Диор, какво ще ми препоръчате?

Аз определено съм за Ламнком   Peace
От Диор изобщо не съм впечатлена  Crossing Arms

На Ланком съм ползвала Precious Cells и Dall Lashes. И двете ми харесаха, но първата повече.
Мисля скоро да си взема за проба някоя друга на Ланком  Thinking

# 250
Аз съм за Dior - златната,но дори и сребърната е по-добра от тази на Ланком.Абслютен фен съм на тази спирала.Моя приятелка наскоро се опита да ми докаже,че има и по-добра спирала,но накрая самата тя се убеди,че Спиралата на Диор е #1.  bouquet

# 251
  • София
Някой ползвал ли е Hypnôse Star Mascara на Ланком?
 Преди малко си я поръчах и ми е много любопитно Simple Smile Обикновено хората питат преди да си вземат нещо,аз правя обратното  Laughing Доста се колебаех между нея и Doll eyes,но сетчето наклони везната в посока  Star Mascara  Mr. Green

# 252
  • Street of Dreams
 ooooh!

# 253
Аз имам 2 на Диор, обаче голяма чернилка, много са ми течни и като си сложа не трябва да мигам докато изсъхнат Tired. Иначе имат добър ефект http://prikachi.com/images.php?images/636/5471636h.jpg

# 254
  • Велико Търново
Аз съм "за" Ланком Peace Имам Хипнозата,и мисля да поръчам и Star,но първо ще изчакам отзиви от  *Bubble* Wink

Общи условия

Активация на акаунт