Спирала за мигли 6

• 104 260
  • 771
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Спиралите от които изобщо не съм доволна са на Мейбълин-сърбят ме очите,подуват се и ми се ронят,другите са на Римел-ужас.

Най-доволна съм от Лореал-Лаш Архитект 4Д.
Ще опитам някои от спиралите,които хвалите тук-дано и при мен имат същия ефект!

bouquet
И от Мейбълин,и от Римел съм много доволна,не знам дали ще ти понесе спиралата на Лореал,защото с Мейбълин се произвеждат от една фирма,и на други хора съм чувала,че им щипят

# 301
Спиралите от които изобщо не съм доволна са на Мейбълин-сърбят ме очите,подуват се и ми се ронят,другите са на Римел-ужас.

Най-доволна съм от Лореал-Лаш Архитект 4Д.
Ще опитам някои от спиралите,които хвалите тук-дано и при мен имат същия ефект!

bouquet

Не знам коя спирала ползваш на Мейбелин ,но аз съм адски доволна от водоустойчивата ( Define a lash ).
Имам чуствителни очи, но тази определено не м дразни и прави миглите много хубави.

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 15:56 от Troy

# 302
Здравейте, искам да се включа с отзив за тази спирала,

от 2 дни я купих и мога да кажа че не е лоша, но прави миглите ежедневни. Тоест,ако някой търси кукленски ефект да не го очаква. Аз досага бях с Мейбълийн волюм експрес и съм супер доволна, но реших да променя малко. Определено виждам разликата. Инече четката е много тънка и деликатна, силиконова е

# 303
http://www.bg-damma.com/krasota/parfyumeria-i-kozmetika/1214_Kol … mp;utm_campaign=0 Sexy Black Mascara е новата спирала на Golden Rose

никъде не съм я срещала във Варна , явно е съвсем нова , отзиви?

# 304
Аз ползвам спиралата на Ланком Virtuose Precious Cells High Definition Curves & Length Mascara в момента и съм супер доволна, четката е невероятна разделя всяка мигла и я удължава. Преди ползвах на Л'Ореал и винаги ми се слепваха миглите и сякаш много бързо ми изсъхваше спиралата и трябваше да си купувам нова.  Laughing

# 305
  • София
http://www.bg-damma.com/krasota/parfyumeria-i-kozmetika/1214_Kol … mp;utm_campaign=0 Sexy Black Mascara е новата спирала на Golden Rose

никъде не съм я срещала във Варна , явно е съвсем нова , отзиви?

Съвсем нова е. Не знам дали я има още по магазините. Май декември я пускат и ще струва около 8лв. На партито за рождения ден на BG-Mamma я раздаваха като подарък за гостите. Това е най-най-добрата спирала  на марката до момента, а аз съм пробвала всичките им. Четката ми беше много съмнителна в началото, но се оказа страшно удобна. Страхотно разделя, а в същото време дава много обем. Дали извива не мога да кажа защото моите мигли са трайно извити  Peace

# 306
  • Street of Dreams
Вчера ми дойде Драмата. Не съм доволна от избора си. Нямам снимка да видите какво имам предвид, но спиралата стои претрупана, миглите не са разделени и са различно дълги. Не ми стои красиво като за 50 кинта, може би защото е за обем, а на мен такъв не ми липсва. Thinking По-добър ефект постигам със спирали от среден клас. Сега какво да я правя? Rolling Eyes

# 307
  • USA, Steak State
Мятай я в размените. Simple Smile

# 308
OnDiNe_ , и аз не съм доволна от Драмата. При мен пък го докарва на дължина, а моите мигли са си достатъчно дълги - не искам да стигат до веждите ми. За сметка на това обаче наистина не разделя миглите добре и не се нанася равномерно.
Е, не че е кой знае колко зле, ще си я използвам докрай и може би след две-три седмици, когато вече няма да има толкова продукт, положението ще е по-добро. Но със сигурност няма да повторя тази си покупка.

# 309
  • Street of Dreams
Напоследък нямам никакво време да ида до куриерите дори, ама може да пробвам. Peace Може ли линк?

# 310
  • Street of Dreams
OnDiNe_ , и аз не съм доволна от Драмата. При мен пък го докарва на дължина, а моите мигли са си достатъчно дълги - не искам да стигат до веждите ми. За сметка на това обаче наистина не разделя миглите добре и не се нанася равномерно.
Е, не че е кой знае колко зле, ще си я използвам докрай и може би след две-три седмици, когато вече няма да има толкова продукт, положението ще е по-добро. Но със сигурност няма да повторя тази си покупка.
А ти къде беше, моме, докато разпитвах тука за нея и се чудех дали да се охарча толкова? Mr. Green

# 311
  • USA, Steak State
Напоследък нямам никакво време да ида до куриерите дори, ама може да пробвам. Peace Може ли линк?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=619447.0

# 312
А ти къде беше, моме, докато разпитвах тука за нея и се чудех дали да се охарча толкова? Mr. Green

Laughing
Не знам, пропуснала съм. Но пък аз я имам отпреди две седмици, така че може и да е било преди това.

# 313
  • Street of Dreams
Вдовичке, тенкю. Heart Eyes
Тони, миналата седмица беше  Mr. Green Виновна си!
Попаднах на някаква странна разновиднст на моята Голяма Любоф

Скрит текст:
Гати четката Shocked
Някой нещо да знае, да е подочувал? Rolling Eyes

# 314
  • USA, Steak State
Тази спирала ми я хвали преди време приятелка, каза, че ще ме сдобие с нея. Не съм проверявала по нашите ширини дали я имат. Беше очарована. Каза, че четката я уплашила в началото, но никога не е имала такива красиви мигли след ползването и.

Общи условия

Активация на акаунт