първи детски обувки- актуална информация???

• 23 212
  • 125
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Елефантен всъщност са много стара немска марка за обувки,с добри традиции и много добро качество.Свекърва ми носеше на малката такива от Германия преди Дайхман да отворят тук и имам впечатления за обувките им.Единственото,което не ми харесва е,че като дизайн са по-грубички,"по немски", така да се каже.

да, не са лоши. То всичко немско е слабо в дизайна, НО пък за сметка на здравина и качество  Peace

За здравината гарантирам LaughingНоси ги вече два месеца непрекъснато, тича, катери се, пада, става.....Дизайна го бива.Важното е, че са и удобни и са с много гъвкава подметка, отдад са по-високи и отпред на пръстчетата са затворени и не може да ги ожули. Peace

# 76
  • София
важното е да са ви удобни  Peace

# 77
Момичета - някакви отзиви за обувки Бефадо? Полски са, видях ги наживо в техен магазин - да си призная, приличат на пантофки, но ми допадна как добре се огъва подметката. Ако сте ползвали или сте чували, споделете мнение. Цената е между 25 и 30лв. Поне на моделите, които видях.

# 78
  • София
Темата е за КиК, но като говорим за пантофки последно купих от Карфур някакви полски за 18 лв. Приличат на гуменки и детето не ги сваля изобщо, явно са му доста удобни. 

Привет, само да направя едно уточнение. Simple Smile))
Марката  е "Бефадо"- това е най-стария завод в Полша. Изцяло памучни материи, тройна ламинация на плата и дишащи подметки.

само това май знам за тях.

# 79
  • София
не съм ги чувала  newsm78

# 80
Хм, интересно, явно има доволни Thinking Наистина са като пантофки и изглеждат удобни, както вече писах, мисля да взема един чифт, така и така още не сме дорасли за сериозна обувка, тези са мекички и леки.
Интересно, че тук в Смолян имат цял официален магазин, т.е. вътре има само техни неща.

# 81
Преди няколко страници е коментирано за детските обувки на Чипо - та да си кажа за тях (инфото ми е от първа ръка така да се каже). Обувките се произвеждат в Китай, от естествена кожа са и са наистина с гъвкава подметка. Цената също е добра. В Пловдив съм ги виждала в магазина БейбиЛенд на ул. Младежка.

# 82
Тук в Смолян, където съм в момента, някакви почти никакъв избор на обувки, като най-често срещаните са именно Чипо - разгледах доста модели, всички са с ужасно твърда подметка, ужасно неправилно изработени (според моите разбирания). Не знам как децата ходят с тях Rolling Eyes
Дори в един магазин имаше намаление, като модели от 24лв. бяха намалени наполовина. Общо взето цената е достъпна, да, но за същите пари Бефадо са доста по-удачен избор, да не кажа че за предлаганото, цената е подозрително ниска Laughing

Кампанула - само споделям какво видях, не че те контрирам, да не си помислиш нещо Heart Eyes

# 83
  • София
Бефадо пробвахте ли ги всъщност, купи ли? кажи ако има вече някакви впечатления?

# 84
Тук в Смолян, където съм в момента, някакви почти никакъв избор на обувки, като най-често срещаните са именно Чипо - разгледах доста модели, всички са с ужасно твърда подметка, ужасно неправилно изработени (според моите разбирания). Не знам как децата ходят с тях Rolling Eyes
Дори в един магазин имаше намаление, като модели от 24лв. бяха намалени наполовина. Общо взето цената е достъпна, да, но за същите пари Бефадо са доста по-удачен избор, да не кажа че за предлаганото, цената е подозрително ниска Laughing

Кампанула - само споделям какво видях, не че те контрирам, да не си помислиш нещо Heart Eyes
Няма проблем  Wink  Hug
Явно имат тогава и кофти модели. Аз имам 2 техни модела, които много харесвам и са с доста по-гъвкава подметка от Капчица и Колев и Колев.

# 85
Можеш ли да му пуснеш снимчица на обувките, моля те, искам да видя кои са точно, щом казваш че са с гъвкава подметка, значи е така, просто докато съм тук, мога да погледна конкретно за тях Praynig Мнението и опита на другия са по-важни от личното впечатление, небазирано на личен опит Mr. Green

Ейндълче - да, купих един чифт на Бефадо, страхотни са. Огъват се сравнително добре, предназначени са за прохождащи лапета, тъй като отзад не пречат на глезена и не го държат в изкуствено изправена форма (аз съм привърженик на ортопедите, които съветват докато детето не проходи съвсем стабилно и добре, да не му се "пречи" с обувка, която е прекалено твърда и за ходилото, и за глезенчето). Другото, което много ми хареса, е че са с лепки - което при нас е важно, защото крачето на Ивайло е дебело и широко, и малко обувки му стават, освен ако не се регулират по този начин. материята е приятна, имат еко сертификат, закачен на обувките, документи ми дадоха дори, които още не съм изчела Laughing И така...за скромната сума от 28лв. се сдобихме с обувки, които в пъти превъзхождат КиК за 49.90 ooooh!

като цяло са от този тип, но различен цвят и други шарки: http://www.befado.com.pl/baza_pli/tmp_foto/pro1748_pli1879_907P029.jpg

# 86
  • София
дайте сайт тези Бефадо, сега ме гложди любопитството  newsm78

# 87
# 88
  • София

не изглеждат зле. В Сф и Вн не съм виждала такива  newsm78

# 89
В тази тема майчетата коментират за магазини в София: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476177.0
А това е сайтът на официалния представител за БГ: http://www.ilinor.com/about.html

Общи условия

Активация на акаунт