първи детски обувки- актуална информация???

• 23 217
  • 125
  •   1
Отговори
# 60
  • София
А тези Pablosky, къде в София ги има.
Виждала съм ги и купувала съответно единствено в Джуниърс Уей на бул. Витоша.
Ето и линк: http://www.juniorsway.com/

ние точно от там ги взехме за 54лв. и сме супер доволни. Досега имахме PAFI- от тях също сме доволни. Същност тук в темата ми препоръчаха няколко марки и благодаря. Наистина бяхте прави  Peace Разбира се за всяко краче пасва различен тип обивка.
На КиК и Капчица не ми харесват нито като материал, нито като модели  Rolling Eyes

# 61
На КиК и Капчица не ми харесват нито като материал, нито като модели  Rolling Eyes

И на мен. А по цени гонят действително качествените обувки.

# 62
  • София
На КиК и Капчица не ми харесват нито като материал, нито като модели  Rolling Eyes

И на мен. А по цени гонят действително качествените обувки.

абсолютно точно. Когато ме насочихте към магазина на "Витошка" отидох с нагласата, че там обувките ще са от 100лв нагоре, имайки предвид цените на КиК, но бях приятно изненадана. На PAFI пролетните ни излезнаха с 15лв по-скъпи от КиК, но като дизайн и качество неможе да става дума за сравнение  Peace

# 63
едно приятелско хлапе има два чифта обувки pablosky. едните струваха 90 лв, а другите ( те са като маратонки )- 60. много са хубави. купени са от junior's way. в има и страхотно изглеждащи кецове ( пак паблоски ), които много искам да пробваме.

# 64
Вече реших, че ще се ходи до София.
да ви питам - на лесно място ли се намира магазинът? Мъжът ми е почти на "ти" със София, но все пак, дано не е някое забутано местенце...И второ - мога ли да получа компетенти съвети от продавачите?
И последно: на тази възраст (година и 2,3,4,5м.) - през колко време сменяте обувчиците? Крачето много ли расте?

# 65
  • София
junior's way  си е баш на самата витошка...никак не е на забутано...общо взето срещу спридъра там се пада, никак не е забутан Simple Smile

Момичетат са много мили и приятни, на мен поне винаги са ми помагали, въпреки, че и аз самата всъщност винаги мн ясно знам какво искам....

Иначе....аз лично купувам всеки сезон...не само заради номера, естествено, но през самият сезон, до сега не ми се е налагало да сменям заради израстване. Даже миналата година понеже купувахме ботички съвсем в края на есентта си кара с тях и пролетният сезон. общо взето...може би на 6 месеца му израства с 1 номер на моят...т.е. зимата и пролетта обикновенно носи един номер, лятот и есента следващ и така...

# 66
А твоето детенце колко е голямо? Blush Нямаш лентичка и затова питам Embarassed
Мерси за упътването иначе Hug

# 67
  • София
на четири и половина е.

# 68
  • Sofia
И второ - мога ли да получа компетенти съвети от продавачите?
И продавачките са компетентни, но дано имате късмет да попаднете на собственичката (по-възрастната дама). Изключително мила и наистина много разбира от обувки Wink Помага за меренето и определянето на номера, абе въобще, супер е Wink

Успех!

# 69
  • София
на  КиК не всички модели са лоши имаме две модела пролетно -есенни  много удобни ,меки и с хубава подметка 

от магазина на Витошка който кементирате съм взимала турски обувчици  paqpa за  60лв  на външен вид са  красиви но  иначе са твърди  с тънка подметка не бях доволна

# 70
митко проходи с paqpa. смени три чифта техни обувки. пръвите носи ежедневно четири месеца и сега изглеждат в пъти по- добре от сандалите на колев и колев, които му ставаха за по- малко от месец. третият чифт наистина е яко износено ходило, но детето не слиза от колата и при това каране нищо не оцелява дълго. и пак те са му от есента, носи ги и на пролет, а са по- запазени от новите му примиджи ( делфи прим да съм точна ). мой приятел обущар работи близо до магазина на витошка и като ходим на пазар се отбивам при него, ще цитирам мнението му на специалист " страхотен набук. няма да те питам колко струват. заслужат си. "

# 71
  • София
едно приятелско хлапе има два чифта обувки pablosky. едните струваха 90 лв, а другите ( те са като маратонки )- 60. много са хубави. купени са от junior's way. в има и страхотно изглеждащи кецове ( пак паблоски ), които много искам да пробваме.
нашите ги взехме за 55лв. Ние сменяме обувки всеки сезон (засега), че бързо ни расте крачето. Тези от пролетта вече не ни стават  Rolling Eyes

# 72
  • Пловдив
Момичета, тези марки обувки, които сте изброили - за първи път ги чувам и не съм виждала никъде в Пловдив ( а няма как да няма) - моля ви, ако някой знае къде мога да погледна наживо моделчета и да мерим евентуално...
Благодаря Hug

Наистина в Пловдив нама от тези обувки, за които се говори.Търсила съм когато дъщеря ми беше на възрастта на детенцето ти.Има само Примиджи в Касида и то без голям избор.Аз следя в ЕССО, но тази година не получили сандали, защото трябвало да заредят двата нови магазина в София и за Пловдив не останали бройки ooooh!Така ми обясниха в магазина.Иначе аз купувам по-голям номер на 3-4 месеца.Сандалките на ЕССО вече са намалени в София на 69.90 лева, но не посмях да купя без дъщеря ми, нищо че сега е 21 номер и е с едни сандалки на Дайхман, които купих докато заредят ЕССО, но като гледам с тях ще си изкара.На Елефант са и са целите от кожа и много гъвкави и удобни за голяма моя изненада.Та така е в Пловдив с детските обувки Tired

# 73
  • София
Елефантен всъщност са много стара немска марка за обувки,с добри традиции и много добро качество.Свекърва ми носеше на малката такива от Германия преди Дайхман да отворят тук и имам впечатления за обувките им.Единственото,което не ми харесва е,че като дизайн са по-грубички,"по немски", така да се каже.

# 74
  • София
Елефантен всъщност са много стара немска марка за обувки,с добри традиции и много добро качество.Свекърва ми носеше на малката такива от Германия преди Дайхман да отворят тук и имам впечатления за обувките им.Единственото,което не ми харесва е,че като дизайн са по-грубички,"по немски", така да се каже.

да, не са лоши. То всичко немско е слабо в дизайна, НО пък за сметка на здравина и качество  Peace

Общи условия

Активация на акаунт