С грейнали от радост очички, скоро ще видим две чертички! еп.17

• 21 497
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Олееееееее, как ме зарадвахте рано сутринта  newsm44 newsm44 newsm44 Вярно ли е това??? Визиииии, честито, мила!!!!!!! Лека и безпроблемна бременност и най-прекрасното бебче на финала!!! Настръхнах цялата! Толкова се радвам!

И колко красиви булки!!! Биби 76, страхотни сте!!! Пожелавам ви дълъг съвместен живот, изпълнен с любов, разбирателство и детски смях!!!

# 691
Визи, прекрасна новина! Ще имаш най-хубавия коледен подарък, пожелавам ти лека и спокойна бременност!
Честито на булките, Куестер, Биби - много сте красиви! Чакаме снимки и от Лита, аи хубави новини за бебчо.
Маги, прекрасен малък мъж си имаш, да е жив и здрав и много усмихнат!
Поздрави на всички, а и Визи сигурно иска да си има компания в отчертни, така че хайде милички, дано скоро още някоя от вас се похвали Hug

# 692
Ей здравейте и от мен  Hug Добрите вести в темичката продължават, ще се изпразни скоро тя знам си аз Simple Smile

Визибъл ЧЕСТИТО и от мен, лека бременност и красиво и умно бебче ти желая  smile3525

Биби Поздрави, вече си госпожа. Нека семейния живот да е изпълнен само с разбирателство, любов, здраве и много дечица.

Ние също оженихме сестра ми, сватбата беше весела и добре организирана. Сега заминаха на сватбено пътешествие, ох само как им завиждам. Аз ходих на преглед и всички изследвания са в норма.
Е това е от мен, желая на всички лек ден. Стискам палци на всечки, които имат нужда.....Иванджелин  newsm10 newsm10 newsm10

# 693
Скъпа Визи, много се радвам за теб! най-сетне! а и днес ще се видим и ще мога лично да те цункам и честитя! е, крайно време беше някоя от ветеранките да се похвали, а сега ще имаме и повод за празнуване на срещичката!

Биби, много ми харесват снимките! Simple Smile
Иванджелин, не се разстройвай, че я нама лелята! леко закъснение не е страшно, понякога ей така се случва...а и може все пак да има...хубав повод! Grinning Praynig
Кучо, много готина история!
сакси, днес с радост видях, че недалеч от нас са подновили две детски гладини и строят трета!!! много необичайно ми се стори...

Плана, хубаво нещо са добрите новини, така е1 дано продължат в този форум...

# 694
Милички, много ви благодаря Heart Eyes! Разплакахте ме от умиление и радост! Много, много, наистина ужасно много ви обичам!
Сю, Полинка, Етичка, Ивапче, Пейотка, Сакси, Кучо, Аничка, Девора, БгМамма, Катенце, Тоничка, Какче, Мишленце, Неземна, Олианка, Данили, Бибишка, Катуолк, Ивангелин, Бенджолинка, Джози, Кий, Лейди, Плодче, Бибито, Пуфпаф, Силвермист, Пете, Магинка, Галинаник, Плана, Hug Hug Hug!
Аз не знам какво да споделя, все още ми е пеперудено и все едно се гледам отстрани, а не се случва на мен Blush. Изненадата за татко не дойде за рождения му ден, а на следващия ден. То и за вас така, а и за нас, де Laughing.
Цикълът ми нали е от най-редовните и вече взе да се олива. Бях си решила, че няма бременност - по-рано правих тест и дори писах за него, че беше отрицателен. Мислех си за някоя кистичка пак, за някоя и друга глупост и за да потвърдя, че не е бременност изпратих половинката за тест. Върна се, аз го направих и той излезе... едно ужасно мазило - наситена контролна черта, суууупер бледа втора и една по-наситена напреки на двете Crazy. Половинката отиде за още един тест и на него вече си се видяха две нормални чертички Heart Eyes. Отидохме веднага на лекар, всичко е ОК, имаме си сакче (бебешка къщичка както казва половинката Laughing). Гинеколожката каза, че съм 5-6 седмица, но не беше сигурна заради нередовния цикъл - каза, че след няколко прегледа ще се уточни... Тъй или иначе няма тя да го уточнява, защото не мисля в тази клиника да се следя, но пък бяха най-удобния вариант за случая, без записан час и веднага. Каза след около 10-тина дни да отида на преглед, за да чуем сърчице; ако не ме притеснява, че може да е раничко каза, че и на 3-ти мога да ида. Определи термин - 12.12, но съответно каза, че и той ще се доуточнява с времето и следващите няколко прегледа.
Днес сутринта бяхме на изследвания за щитовидната жлеза. В понеделник съм при ендокринолога; трябва да си запиша час и при хомеопатката и... Доста ми е шашнато и си личи по писаниците Blush.
Симптоми никакви и за нищо нямам. Единствено кумът ни вчера констатира, че бюста ми изглежда пораснал, но какво ли му разбира главата на него Laughing. А и коремът ми е като подут - преди сватбата се снимахме с фотографката (близки приятелки сме) и аз й мрънках, че не го знам този корем защо е станал такъв, че трябва да се сложа на гладна диета и я помолих да изтрие снимките, на които го има hahaha. Хубаво, че тя не слуша Grinning.
На мама и татко взехме една бебешка книжка "Обичам те, бабо! Обичам те, дядо!", надписах им я и им я подарихме. Първата им реакция беше "Ама деца, защо си харчите за глупости парите? Кога сте ни видели да си четем бебешки приказки"... И както го изрекоха, така се и сетиха за какво иде реч Laughing. Бяха много сладки, щастливи... Heart Eyes.
Половинката се държи с мен все едно съм най-глезената принцеса. Чудя се кога ще му омръзне, не ми дава дори масата да преместя сама Crazy. Само се усмихва и е на седмото небе.

Бибинка, била си страхотна булка Heart Eyes! Желая ви много здраве, обич и топлина в семейството! С нетърпение чакам и професионалните снимки Grinning.

# 695
Визииии радвай се сега ! Всичко ще е наред ще видиш! Боже колко е хубаво да чете такива неща човек! Развълнувах се! Hug Hug

# 696
Визи - честито , мила, много хубава новина.
От поста ти личи, че много се радвате, желая ти една лека и безпроблемна бременност. А на финала едно пухкаво бебче.
Аз малко хапнах и сякаш съм по-добре, ей голямо гадене, голямо нещо, не го пожелавам на никоя бременна. Искам , като предната бремнност, без болки, без гадене, без повръщане, само едно коремче , някое ритниче и нищо друго  Crossing Arms , но ще търпим нали?

# 697
Ох, Визи! каква прекрасна ,трогателна история с книжката за баба и дядо...действали сте с импулс и въображение- затова е станало толкова мило!!! Hug Simple Smile ох, как мечтая и аз за тоя момент!!!! при мен обаче и да стане, няма да го има мисля този елемент на неочакваното...защото ще трябва да се тествам на точно определен ден след трансфера...ама важното е да стане, нали?
вече като разбера за някоя приятелка, че е бременна и даже не казвам на въжа ми, защото много се сдухва ,ч епри нас вече втора година няма нищо...чувстваме се толкова непълноценни в това отношение...
ето вчера една двойка -сина на наша позната и жена му- тя е на 23 - ожениха се преди има няма два месеца и тя е бременна. а те искали да се пазят една година, ама не се стигнало до това...Хем ми е хубаво за тях, хем ми е тежко, че това толкова естествено нещо за нас е напълно непостижимо...по естествен път...даже не мога да повярвам, че веднъж се е случило, макар и за кратко и неуспешно...
лелката още не е тръгнала както трябва, днес запапва като вчера, зцначи утре ще се развихри..и после броим 12 дни...и идва момента на истината- ще им али трансфер тоя месец....
междувременно съм благодарна на всички момичета тук за ведтрото ви настроение и споделените ви радости, то които чувствам вашето щастие и то ме топли...

# 698
  • Варна
Визи, разказът ти ме върна три години назад и толкова ми домиля и ми се прииска да те видя и силно, силно да те прегърна.  Hug Hug Hug

Ети, не трябва да се чувствате непълноценни нито в това, нито в друго отношение. И при вас ще дойде момента на очакването, на планирането, на първите трепети.

# 699
Визи, честито! Леки 9 месеца!   bouquet

# 700
Визи, влизам специално за теб!!! Искам да ти пожелая най-красивата и лека бременност, много усмивки с растящото коремче и всичко Най!
Feliz embarazo!!! Dias de amor, salud y grandes sonrisas..знам, че ти ще разбереш написаното..
besos

# 701
  • София
Визи, разплаках се като те чета! Толкова е красиво! Искам много да те гушна!  Hug

# 702
Ивангелин, Етичка, Уинд, Тоничка, Тирири, Теди, Сакси, Hug Heart Eyes Hug!
Уинд, неразположенията ще са до време Hug! Скоро ще отшумят.
Етичка, ще броим дните, ще стискаме палци, с теб сме във всеки един момент  remybussi! Съвсем скоро ще имате вашето съкровище Heart Eyes!

# 703
честито скъпя Визи
мале направо ме разплака.пожелавам ти наи леката и прекрасна бременност.Пък на финала...каквото господ реши Hug Hug
УИНД.....не се притеснявай мила....аз от вчера каквото хапна...е обратно навън.Адска работа...страх ме е да не се обезводня....и със сигурност съм отслабнала.Но знам че това е най-периода в който се повръща така...но и аз не го пожелавам на никои
и хапвам само по малко бисквити,,,ама и те.....абе от всичко....и да не ти говоря за миризми...
КРИСИ...СТРАХОТНА БУЛКА.....нека в очите ви завина ги го има този пламък на любовта
МАГИ...МАЛКОТО СЪКРОВИщЕ Е ПРЕКРАСНО
ТОВА Е ИСТИНАТА НА ЖИВОТА......ДА чУЕш СЪРЦЕТО...РОДЕНО ОТ ТВОЕТО СЪРЦЕ
КЪСМЕТ НА ВСИчКИ МОМИчЕТА
...И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ...СИЛНИТЕ ПЕчЕЛЯТ.
НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ.........щЕ БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕННИ ВСИчКИ...АКО ВЯРВАТЕ newsm51 newsm51

# 704
Oоооооо миризмите Джеси и аз ги усещам много бързо. Вчера нося малчко на контролен и какво да ви кажа по стълбите се разминавам с едно девойче еййй как миришеше ма пот  Sick иначе наточено, червисано  Mr. Green , а и куп други неща тука до офиса ни е фрашкано с манговци ееее само като видя, че ще се разминавам с някой от тях и увеличавам периметъра на разминаване до колкото е възможно, много са ми противни ви казвам - (циганите)!
И пак ме гони глад, ама какво да ям, като когато го погледна и........! Еххх какво да се прави.

Общи условия

Активация на акаунт