С грейнали от радост очички, скоро ще видим две чертички! еп.17

• 21 497
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Визи, мила, честито, прекрасна новина, толкова се зарадвах! Hug Много късмет и едно сладко бебенце след 9 месеца да гушкате!

Биби, прекрасни сте, бъдеге много щастливи.  bouquet  Снимките на Лита не се отварят. Sad

Лейди Н, къде се записа на ЖК?

Плодче, key, успех в лова, с вас сме! Praynig

# 721
Здравейте миличкииии! Hug
Визи разказа ти е страхотен,както винагиии,все едно бях тамм  Hug Мн се радвам за теб милааа,баща ти има най-прекрасния подарък Crazy  Praynig всичко да е все така добрее Heart Eyes
Пуфпаф браво милооо,ще имаш най -хубавата принцеса подарък за Коледа! Hug
Литаа  Hug честити сини гащи,да се все така активнииии Mr. Green Наистина не можем да видим снимкитееее  Crossing Arms Опитай пак Praynig
Аманита за пореден път да кажа че имаш страхотен садурррррр  bouquet
Лейди Н никакви лошиии мислии,ааааа Naughty всичко ще е наред,бременей си и не се занимавай с глупости  Hug
Кюестер страхотна двойка стееее  Heart Eyes Винаги бъдете така влюбени newsm51
Тони  Hug и всички, които се интересуват от моята особаа  Mr. Green Нищо интересноо,правя ову тестчета,ловуваме активно и пак чакане  Whistling
Ети,Плодче,Тодорче,Сузан и за всички останали Hug Хубава вечер и вадете седвашата магистралкааааа   bouquet Hug

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 19:57 от polito_84

# 722
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30771367&id=1433735545#!/album.php?aid=2039173&id=1433735545

сега стана ли?

# 723
amanita Габчо е голям сладкиш Grinning И аз си мечтая за един такъв малък, синеок мъж Blush
LITA Честити сини гащи Hug Аз пак не мога да отворя снимките Rolling Eyes

# 724
LITA и аз не успявам да отворя снимките... Sad

Момичета, искам да ви се оплача...че ме избива на рев в момента, а знам, че вие ще ме разберете. Днес ми е овулацията, а нашия кандидат-татко реши, че не можел по график... не искал днес и толкова! А аз дори се измъкнах от работа по терлички, по-раничко...
Хем ми иде да го  #2gunfire, хем в моменти на здрав разум си казвам, че е прав Thinking и това,че на мен ми е станало фикс идея не значи,че и на него трябва да му е... Ама не мога да се преборя с това - правя, струвам, като дойдат дните за бебеправене, все това ми е в главата...Вие как се разсейвате?

ПП  Извинявайте, че оспамих! Имах нужда да споделя с някого...

# 725
Key  Hug
Няма спасение от тая ситуация освен едно - изобщо да не му казваш кой ден е днес. Е, и той може да смята, но все пак няма достъп до непосредствена информация като тестове за овулация например. Просто не му споменавай за овулация и точка. А пък, впрочем, вечерта далеч още не е свършила - може и да му доде меракът, нищо че уж не ще. Wink

Змейче, виждам те, че четеш - да ти е жива и здрава малката бъдеща кака!  bouquet Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 21:11 от caritas

# 726
Key, и аз много се дразня на такива неща, овуто е веднъж в месеца и трябва да го "хванем", но те  ( мъжете ) май не го много проумяват. Сякаш им е на шега цялата работа, мислят си, че ще стане лесно, но уви, не е така.
Не зная какво да те посъветвам, защото ако съм на твое място няма да постъпя по правилния начин, най - вероятно ще му се разсърдя. Но добре, че моя е душичка и нещата бързо влизат в релси.  Wink

# 727
  • Пловдив
Визииииииии, страхотно се зарадвах, миличка!!!! Лека и безпроблемна и докрая така да те глези мъжлето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честито и на трите булки - Лита, Биби и Крис!!! Дълги години да се обичате и да се радвате на много дечица  Heart Eyes

Каритасче, много благодаря  Heart Eyes От снощи имах забрана от мъжи да разкръстосвам краката и не пускам бебето да излиза днес, зада не са на една дата  Mr. Green Ето и почерпката ни от тази сутрин

http://zmeikovica.snimka.bg/children/rojden-den-4-g.495967

Останалите снимки после ще ги добавя, че сега се върнахме от тържеството  Laughing

# 728
Змейковица, много сладка калинка си имате вкъщи.  Hug Hug Hug Да ви е жива и здрава и винаги така усмихната.  Hug Hug

# 729
Key, бързо измисли някакъв десерт, сервирай и се умилквай, кажи, че си се объркала за овулацията. Успех!

# 730
Визи, чак сега влизам и какво да видя  Heart Eyes! Пожелавам ти най-леките и приятни 9 месеца, пълни само с мечти и приятни емоции ... и на финала, естествено, най-сладкото съкровище!
Имах нужда от такава новина, нека поне на вас се порадвам, че както са се сдухали нещата при мен ми иде да се гръмна просто...Не искам да развалям приятния дух на темичката, ще чета без да се включвам, поне докато не ми просветне малко.
Много  Hug и стиснати палци за всички!

# 731
Змейче, честит празник на малката голяма кака! Да е много здрава и послушна й желая! Hug А на теб, стискай още малко кълки, въпреки, че ако е решила да излиза госпожицата, няма кой да я спре. Wink Но все пак трябва да издържи още малко де. Praynig Както и обратното важи, колкото и да се опитват понякога да предизвикат раждане с разходки и т.н., на бебето му се седи вътре. Аз лично в 9-тия месец 2 вечери подред се качвах до 8-мия етаж,милото горкия инфаркт щеше да получи от притеснение. ooooh! Laughing
Key, и моят е така. Когато бебеправехме активно, точно в дните с предполагаема овулация, най-бягаше. Въпреки че аз предвидливо си траех. Thinking

# 732
Ждеси, Змейче, Полинка, Аманитка, Лейди Фрост, Лита, Джиджи, Каритасче, Кафенце, Кимбарли, Новичка,много ви благодаря за милите думи, за хубавите пожелания, за всичко! Прегръщам ви Hug!

Змейче, честит празник на сладката калинка Калинка Heart Eyes! Да е жива и здрава, и най-щастлива кака!
Аманитка, Габко е така вълшебен Heart Eyes! Влюбена съм в очите му! Дано не го тормозят дълго зъбките.
Лита, честити сини гащета  bouquet!
Етичка, статията е страхотна Grinning!
Лейди Н, всичко ще бъде наред. Стискам палци да излязат по-бързо резултатите, за да си напълно спокойна Hug.

# 733
  • Gone with the wind
Змейче, честит рожден ден на Кали   bouquet
Да расте здраво и засмяно дете и много, много да те радва  Simple Smile
Все пак Кали не позна за това, че малечка ще се появи преди рождения й ден, а  Laughing

Момичета и аз да почерпя - сестра ми днес има рожден ден.

Визибълче, толкова хубаво разказваш, такива прекрасни емоции споделяш. Много гушки и продължавай да ни радваш така   bouquet

amanita , Габчо е толкова прекрасен, става все по-хубав и по-хубав  Heart Eyes

# 734
Кучо, да е жива и здрава сестричката ти!  bouquet  bouquet  bouquet

Визиииии, айде ти да пуснеш новата тема! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт