С грейнали от радост очички, скоро ще видим две чертички! еп.17

• 21 497
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте момичета  Hug
И аз като Иринка трябва с чистене да се захващам  Rolling Eyes
Сакси радвам се да те видя  Hug
Честита 1 година брак на Неземната, ех как бързо минава времето  Joy
Пейотка колкото лекари, толкова мнения  Rolling Eyes Аз съм склонна обаче да повярвам че ако може без кюретаж е по-добре да няма Sad Ей виж ме мен, безпроблемно абразио, без условнения ама сега и без пропускливи тръби  Confused Лекарите не са ли склонни за ин витро с ПИД , при него би трябвало да се избегне проблема, Кременски какво ви каза за ПИД  Rolling Eyes Варианта за донорски винаги го има ама..
Иси  Hug
Гледам и Прасковката тука  Joy Пете как си  Hug
Абе старите познайници никакви ви няма повечето  Whistling да направим една среща поне на живо да се видим  Mr. Green

Хубава неделя от мен на всички  newsm51

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 12:37 от Lailah

# 601
Абе старите познайници никакви ви няма повечето  Whistling да направим една среща поне на живо да се видим  Mr. Green

Е айде де! Heart Eyes

Пейотка, странна ми е лекотата, с която казваш - абе ще пробваме още няколко пъти... Докога така? Всяко абразио крие риск - както от инфекции, така и от проблеми с тръбите, от проблеми с шийката на матката... Не ме разбирай криво, сигурно е много тежко да си изтеглил късата клечка от генетичната лотария... Не мога да ти дам какъвто и да било съвет, явно и лекарите се колебаят, но помислете добре какво би било най-разумното не само с оглед на придобиване на поколение, ами и на собственото ти здраве.
Прегръщам те и ти пожелавам да намерите верния път! Hug

Ако не се лъжа, сватбата на Биби е днес, дано да изкарат незабравимо! Grinning

Неземната, честита годишнина! Да се обичате все така и скоро да ставате повече! Hug

A vagabond, добре дошла, но и аз ти пожелавам да не се задържаш дълго тук!  bouquet

Сакси, ха дано да се окаже пророчески сънят ти! Peace

Хубав ден на всички, момичета!    bouquet

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 12:51 от caritas

# 602
Много сте мили момичета!! Благодаря ви много за топлото посрещане!   bouquet

Иначе аз съм си направила всички изследвания вече, по принцип се храня здравословно, така че с това няма какво да променям... може би е време вече да започвам да пия фолиева киселина, стига да намеря тук в Италия - но със сигурност има по аптеките.
И разбира се най-важното - приятелят ми да не се отметне от думите си след 2 месеца и да стане бързо!  Praynig  Praynig

# 603
  • София
Абе старите познайници никакви ви няма повечето  Whistling да направим една среща поне на живо да се видим  Mr. Green

Е айде де! Heart Eyes
За да спрем да се подпитваме съм пуснала тема  Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=492961.new#new
Каритас, Миле, Пейотка, Сакси, Неземната, Биби, Бъги, Прити, Ети, Визи, Прасковката, мисля че доста хора пропускам  ooooh! + всички прясно и не толкова прясно пишещи тука  Party

# 604
A_vagabond, добре дошла...но скоро да се отправиш към друга тема  Hug Както и всички пишешти тук  Hug
Неземната, честита ви първа годишнина   bouquet Пожелавам ти на следващата да сте поне трима  Hug
Кате, напълно съм съгласна, че без кюртаж е най-добре. То си зависи и кой/как ти прави кюртажа де  Rolling Eyes Аз вече имам два...първият ми го прави близка лекарка в Тина Киркова, а сега пак ми го прави този лекар лично. Иначе...общо взето спомените ми от Тина Киркова са, че е рутинна процедура и ги минават жените като на конвейр  Rolling Eyes Сега /в Майчин дом/ определено съм с по-добри впечатления. За ПИД...за съжаление тестерите, които се ползват не хващат моите хромозоми. Правят се стандартни и повечето клиники /а те не са много/ работят само с тях. Проучих една генетична лаборатория в Чикаго, в която правят тестери по поръчка, но Ганева от Щерев нищо не можа да ми каже - трябвало да говори с ембриоложката. До колкото разбрах от Кременски клиника Малинов са поръчвали различни тестери, но там имам записан час чак за май 2011г.  Rolling Eyes Иначе...генетичните проблеми са нещо ново за българските лекари - така ми се струва  Flutter Според Механджийски с ПИД има голям риск за увреждане на ембриона, а и качеството на процедурата в България било много лошо. Иначе, американската клиника има филиали в Гърция и Турция, та евентуално може да мислим за инвитро там  Rolling Eyes
caritas, душа, вече съм претръпнала...за това го казвам с лекота  Flutter Определено мисля да не се подлагам на повече кюртажи, освен ако не се наложи. Хубавото при мен е, че се случва в много ранна седмица и всъщност е почти като цикъл. За здравето ми опасност от абортите няма. Само хормоните малко играят  Flutter Единствената опасност е да не се натоварвам психически. Според Кременски...думите му бяха "Ако не се стресираш от абортите - продължавай докато стане" Rolling Eyes
Странно, но не съм стресирана...дори вярвам, че ще стане  Mr. Green

Искам да ви кажа, милички, вярвайте и не спирайте да се надявате   love001
За срещата съм ЗА  Heart Eyes

# 605
Пейотка, психиката ти направо ме хвърля в музиката! Crazy

Дано пък да имате късмет! Peace

Ще се радвам да те видя на срещата.  Hug

# 606
  • Бургас
Неземната, честита годишнина, пожелавам ви да сте заедно задълго и винаги да се чувствате като в първите дни от романа ви   bouquet

# 607
Привет!

Момичета в голяма чуденка съм Rolling Eyes Онзи ден бях на лекар заради едно пищене в дясното ухо, което се появи преди известно време и вече доста ме тормози. Направиха ми аудиограма и се установи, че слуховия нерв е слабо засегнат и не чувам звуковете на 8000херца, най-вероятно в следствие на прекарана настинка. Изписаха ми Бетасерк, Табокан и Милгама, които освен че са ужасно скъпи лекарства, трябва да се приемат минимум 3месеца, през които не трябва да бебеправим Sad Поизчетох доста в интернет и почти не срещнах мнение на някой да се оттървал от пищенето в ушите  Rolling Eyes И сега незнам какво да правя - да ги почвам ли тези лекарства или да си продължим бебеправенето и просто да се опитам да свикна с шума Crazy Не искам да губя още 3 месеца, в същото време се притеснявам загубата на слуха да не прогресира Rolling EyesЗапочва да ми писва вече, чуствам се като някоя баба на 70години - все ми изкача някакъв здравословен проблем. То не бяха бъбреци, то не бяха зъби, а сега и това  Crazy

# 608
Благодаря ви момичета за топлото посрещане  Hug  .
На Биби пожелавам да изжевее със съпругът си много красиви моменти и щастлив семеен живот   bouquet .
Неземната, Честита Годишнина. Пожелавам ви много щастие, любов и разбирателство дълги години и разбира се съвсем скоро едно ново попълнение в семейството ви  baby_neutral .

# 609
love is in the air , Аз имам същия проблем, само че при мен не е пищене, а пръщене - особено при по-високи честоти на звука ми пръщи дясното ухо (като не добре настроена станция на радио). Аз също ходих на лекар преди година и ми казаха, че е от лошото оросяване. Аз си имам проблем с оросяването по принцип, но явно е доста сериозен, щом е почнал да ми дегенерира ушния нерв. И на мен ми изписаха Тебокан и ми мина за няколко месеца. Той тебокана реално е висока концентрация на Гинко Билоба.
От тогава взимам едно друго, което е по-евтино - Bilobil мисля, че се казваше и го взимам през няколко дни, колкото да поддържам оросяването иначе пак почва да ми пръщи ухото.
Не вярвам заради Гинко Билобата да не можете да бебеправите. Може би в някое от другите лекарства, които ти е изписала има някакви вредни съставки.. Питай дали не можеш само него да го пиеш, защото доколкото знам Гинкото не пречи на бебеправенето.

# 610
A_vagabond колко време пи тебокана? За разлика от Гинко билобата на Walmark или Др Тошков, Тебокана е лекарствен продукт а не хранителна добавка и в листовката му пише, че няма достатъчно данни за влиянието му при бременност и кърмене, поради което трябва да се прилага с особено внимание и добре преценен риск полза/вреда. АЗ се замислям дали да не си взема само Милгамата (която е витамини от група В)+някаква Гинко билоба като хранителна добавка (вместо Тебокана) без Бетасерка, който е категорично противопоказан при бременност newsm78 А и като че ли ми се иска да повторя прегледа при друг специалист, за да чуя второ мнение. Защото в интернет пише, че аудиометрията се прави в шумоизолирана кабина, а на мен ми я правиха в обикновен кабинет и през цялото време чувах колите навън и други странични звуци, та незнам доколко са достоверни резултатите Rolling Eyes
Ти в софия ли ходи на лекар? Можеш ли да ми препоръчаш някой добър специалист?

# 611
Аз трябваше да го пие 2 месеца май, но реално ги пих месец и нещо... така поне 5-6 месеца нямах никакво пръщене. После обаче пак се появи и ми препоръчаха този Билобил Форте, който пак е висока концентрация на Гинко Билоба, но е по-евтин - май към 15лв.
Иначе Тебокана се води лекарствен продукт именно заради високата концентрация май... не мисля, че би имало проблем при бременност, т.к. единственото, което той прави е да подсили оросяването, а и няма химии в него, но аз не съм лекар....
Аз ходих при един млад лекар в ИСУЛ, но съм му забравила името..веднага от входа вдясно му е кабинета, много е внимателен и съвестен.

# 612
Неземната-честита годишнина-още 101 години да се обичате и да сте здрави и съвсем скоро повече!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug
Добре дошли на новите момичета- и скоро към отчетните! Praynig Praynig Praynig
Ние с моето момче се прибрахме от разходка-изморени,но приятно....голям кеф беше Laughing Laughing Laughing
За всички хубава неделна вечер! :hug
: Hug Hug Hug

# 613
  • София
Пейотка, мила, радвам се на оптимизмът ти, въпреки всичко. за съжаление докторите рядко са на едно мнение, но ти слушай сърцето. дано скоро се сбъдне мечтата ви!  Praynig

неземната*, честита годишнина и следващата да я празнувате в увеличен състав!   bouquet

Jozyy, само ти знаеш може ли да свикнеш с пищенето или не.. мисля, че бих пробвала лекарствата на твое място. Три месеца няма да са голяма загуба. Дано се махне пищенето и да няма други пречки пред вас вече.  Hug

Много се радвам, че сте пуснали тема за срещата!

# 614
Здравейте момичета! Много Ви моля за някаква помощ или само успокоение. На 14.04 ми свърши.На 15 и 16 с приятеля ми правихме секс..на 15 още си  го имаше онова леко кафяво течение и след това спря.От 5 дни ям като за световно.Честа смяна на настроенията,подут корем...все едно ПМС,но е изключено.Сега като бях до тоалетна.Видях кръв Shocked Shocked Shocked
Снощи ме преболя ниско долу,но си мислех,че си внушавам.От време на време и кръста малко ме наболява.Дори и сега я усещам леката болка,както си седя.
Възможно ли е това да е имплантационно зацапване?

Забравих да спомена,че овулацията ми е различна.Не всеки път е на 13-14 ден.Понякога се мени.

Общи условия

Активация на акаунт