Машина за хляб-31 част

  • 64 123
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • Мнения: 1 336
Илето днес правих пълнозърнест хляб с това брашно: Стана много вкусен, но в процеса на месене тестото ми се стори много мокро и добавих още малко брашно.
Ани Бани, баба Станислава и аз съм с Мулинекс 3000, имам програма само за кейк/козунак. Кейка го правих няколко пъти, става хубав, със стафиди и орехи особено, и слагам повече захар отколкото в рецептата. Но за кекс не знам ...  newsm78 Може би на тесто без втасване и после програма за печене?

# 106
  • Мнения: 3 453
 Ето и моето произведение от днес.Да е жива и здрава Макс Мама, повече друг козунак няма и да направя.Не стига че е ужасно бърз, ами и ужасно вкусен!  bouquet Heart Eyes

 

# 107
  • Разград
  • Мнения: 3 114
Кашарелче,от кога те чакам  Hug .Четох,че ще правиш и все поглеждам.Ей,разкошни козунаци,браво на теб.  bouquet

# 108
  • Мнения: 3 453
  Макс маме, мъжо е очарован!Детето, мама и тати и те!Казаха че на Великден направо съм се изложила като опитаха твоите козунаци!  bouquet Чакам ти темичката, не съм забравила че обеща! Hug

# 109
  • Разград
  • Мнения: 3 114
  Макс маме, мъжо е очарован!Детето, мама и тати и те!Казаха че на Великден направо съм се изложила като опитаха твоите козунаци!  bouquet Чакам ти темичката, не съм забравила че обеща! Hug

 Hug
Утре ще я започна.

# 110
  • Мнения: 767
Браво, Кашарел! Спря ми дъха при вида на козунаците ти smile3501 И аз откакто ги направих, знам, че това са Моите козунаци!  Благодаря, маме! newsm51

# 111
  • София
  • Мнения: 10 212
Ето и моето козуначено руло,във форма на козунак,по рецепта на Макс мама Hug
http://valenceto.snimka.bg/family/moeto-kulinarno-carstvo.63251.18250291

Стана разкошотийка просто,аз не го опитах де,но според домочадието е най хубавия козунак,който съм правила.Сложих плънка от конфитюр и смлени орехи.Коричките ги обичаме поизпечени,затова са така. Grinning

# 112
  • Разград
  • Мнения: 3 114
Ето и моето козуначено руло,във форма на козунак,по рецепта на Макс мама Hug
http://valenceto.snimka.bg/family/moeto-kulinarno-carstvo.63251.18250291

Стана разкошотийка просто,аз не го опитах де,но според домочадието е най хубавия козунак,който съм правила.Сложих плънка от конфитюр и смлени орехи.Коричките ги обичаме поизпечени,затова са така. Grinning

Чудесен козунак,браво.  bouquet
Досега не съм правила с плънка от сладко,но май ще трябва да опитам.Много добре изглежда отвътре.Аз все се притеснявам,че ще стане клисав около плънката.Но,ще пробвам задължително.

# 113
  • София
  • Мнения: 10 212
Макс мама,въобще не ми изглежда клисав,никак даже.
Аз за първи път слагам мас в козунака и бях малко предварително настроена за провал.Обаче още като извадих тестото от машината се изненадах-преди усещах как пукат мехурчетата с ръцете си,а сега те даже се виждаха отгоре. Laughing

# 114
  • София
  • Мнения: 8 495
...Дядо Хаджия, линковете искат регистрация. Има ли вариант да се споделят без такава?

Ще видя тази вечер да го оправя.

Проблемът е отстранен.

Използвам случая да ви кажа, че е разкрит аккаунт в http://www.docs.google.com
Там ще "складираме" всички съвети, инструкции и други ресурси.
В тази връзка линковете са пренасочени към този аккаунт.
Ако някой има възможност да работи с този сайт мога да му предоставя потребителското име и паролата и да обновяваме заедно ресурсите.

# 115
  • Русе
  • Мнения: 12 208
  Един въпрос, извинявам се ако сте го дискутирали.
Правите ли в машините си хляб, без мая, а с някаква друга закваска

# 116
  • София
  • Мнения: 10 212
A m b e r ,мисля,че преди време някои от съфорумките правиха квас и с нея месеха.Ако не се лъжа мама Цоцоланка беше сред тях.Те ще пишат,но мисля и отделна тема имаше.Може да потърсиш с търсачката.

# 117
  • Мнения: 1 167
Не се намери една книжка за ТСМ и това си е! Не разбирам немски. Можете ли да ми кажете коя каква степените на изпичане на кората е-  L, P и H?

Да се повторя  Crazy

# 118
  • Мнения: 7 779
Не се намери една книжка за ТСМ и това си е! Не разбирам немски. Можете ли да ми кажете коя каква степените на изпичане на кората е-  L, P и H?
и аз не разбирам , но мисля че L,P,H са  ниско,средно и високо ниво на препичане.
предполагам, че при пускане на дадена програма винаги ти тръгва от средното ниво , а ти
може да го променяш на слабо или силно препечена коричка.

# 119
  • Мнения: 780
Момичета благодаря за отговорите...ще следя темата с интерес  Peace
Определено машината ми има проблем и утре ще я нося в сервиза....уффф голяма досада няма и две седмици работа........300 лв платих за нея, а сега трябва да тичам в магазина за хляб smile3511

Общи условия

Активация на акаунт