Алтернативни продукти за дамска хигиена 3

• 57 974
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Супер си, Дори, много ти благодаря!
И чашката не е такава философия, каквато изглежда, за 2-3 пъти слагане-махане ще свикнеш.
 Hug

# 601
Завръщам се с пълна сила на вълна "чашки"  Tired . Трябва да поръчвам нова, че хем съм вече над 25 години, хем родих слонче  Joy . До преди да забременея бях с Лейди къп малък размер. Сега се чудя от коя марка да си поръчам, има ли някакви новости в областта в последната година?

Да се отчета, че си поръчах Люнет, модел 2, бялата . Днес я получих, на пръв поглед, по-точно на първо пипане ми се стори доста по-твърда от Лейди къп, а дръжчицата определено е дооооста по-къса  Thinking . Дано това не се окаже проблем, че дори и  с доста дългата дръжка на Лейди къп имах екшъни с ваденето, при мен шийката е ( беше  newsm78 ) много високо и чашката ми се качваше някъде към сливиците  Laughing . Сега не знам как са ми чарковете. Скоро ще докладвам как е в действие ( за съжаление след раждането ми идва на 3 седмици  Tired (егати късмета), та голямо чашкоползване ще падне  ooooh! ) .

Яйцата ги имам още от най-първата поръчка и само събират прах, още не съм ги тествала  Blush .

# 602
Завръщам се с пълна сила на вълна "чашки"  Tired . Трябва да поръчвам нова, че хем съм вече над 25 години, хем родих слонче  Joy . До преди да забременея бях с Лейди къп малък размер. Сега се чудя от коя марка да си поръчам, има ли някакви новости в областта в последната година?

Да се отчета, че си поръчах Люнет, модел 2, бялата . Днес я получих, на пръв поглед, по-точно на първо пипане ми се стори доста по-твърда от Лейди къп, а дръжчицата определено е дооооста по-къса  Thinking . Дано това не се окаже проблем, че дори и  с доста дългата дръжка на Лейди къп имах екшъни с ваденето, при мен шийката е ( беше  newsm78 ) много високо и чашката ми се качваше някъде към сливиците  Laughing . Сега не знам как са ми чарковете. Скоро ще докладвам как е в действие ( за съжаление след раждането ми идва на 3 седмици  Tired (егати късмета), та голямо чашкоползване ще падне  ooooh! ) .

Яйцата ги имам още от най-първата поръчка и само събират прах, още не съм ги тествала  Blush .

Koлко ти излезе Лунет? Май са им паднали цените, преди помня, че бяха най-скъпите, а сега в един сайт ги гледам за 20 евро, колкото Fleur. newsm78

# 603
Еее, супер, Клерет, най-накрая някой като с моята  Laughing На мен ми е супер удобна, дано и ти се справиш лесно  Grinning
Иначе още са по почти 30 евро, доколкото виждам в леастор.

Момичета, вижте какво сладко филмче намерих : http://www.youtube.com/watch?v=PeT45BELVzY  Grinning

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 23:10 от Еовин

# 604
Juiciness, аз съм в Щатите, $40 ми излезе  Peace .
Ео, ще докладвам  Wink .

# 605
хора, вече 3-ти ден тренирам с това яйце и .... нищо не мога да схвана, то не беше стягане, то не бяха опити да го придвижа някак си и ..... резултат: помрадна 2 см.....  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Има ли някакви хитрости, тънкости....нещо, каквото и да е  smile3506 smile3506

Въпреки всичко аз нямам намерение да спирам с въпросните тренировки .....

а колко време трябва да се тренира дневно ?

# 606
То зависи с кой размер яце си, ама то си е остижение и само да го задържиш, пък ти си го и преместила!! Евала!!
За тренировките - няма ограничения - колкото повече, толкова повече Simple Smile

# 607
Добре,че сте вие да ме подсетите да си стегна гащите,че съвсем съм с е отнесла. Laughing
Иначе със средното яйце нямам проблем,но малкото ми е зор да задържа...

# 608
Ами ....купих си едно, което според мен е ДОСТА ГОЛЯМО , в диаметър е около 2- 2,5см .... използвах го точно 1 път и се отказах от него ..... Сега съм с едно друго , то е мъничко(дълго е 2 см и диаметърът му е около 1 см или малко повече от 1 см) ..с него ми е добре ....аз го задържам, това не ми е проблем никакъв, но това местене ....
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Аз останах с впечатлението (докато четох писанията във форума), че трябва да мога да си го мърдам нагоре-надолу както си пожелая .... ама не става   Sad Sad Sad успявам само нагоре да го придвижа и евентуално надолу, за да го изкарам и това е .

А на упътването пише че и настрани трябва да мога да го движа ....това  вече си е висш пилотаж според мен и ден и нощ трябва да тренирам, та се моля някой ден да се справя  Praynig Praynig Praynig

# 609
А на упътването пише че и настрани трябва да мога да го движа ....това  вече си е висш пилотаж според мен и ден и нощ трябва да тренирам, та се моля някой ден да се справя  Praynig Praynig Praynig

Ако се научиш и да го въртиш-блазе му на мъжа ти.  Wink
Никаква представа нямам-аз само нагоре малко мога да ги вдигам.Надолу си слиза или от гравитацията или от мускули,които не управлявам аз.
А вие как мътите яйцата-седнали,прави или в вдижение докато вършите някаква работа?

# 610
Ако се научиш и да го въртиш-блазе му на мъжа ти.  Wink

hahahaha ами уж това е идеята Simple Smile Иначе, аз лично се опитвам да направя нещо ПРАВА, като сам легнала се оказва, че е много по-лесно . А навън излиза с лек напън, просто така не пада, поне при мен такова е усещането ....

Но това с вървенето и мътенето е много добра идея .....мисля да се пробвам Simple Smile пък да видим какво пиле ще излезе  newsm78

# 611
Аз само права и в движение из къщата (се съм се престрашила да изляза така  Laughing); седнала никак не мога, направо го затискам това яйце; а за лягането - ми аз успявам да легна само нощем за сяколоко часа и съм труп тогава, какви яйца, какви 5 лева... Не ми е комфортно да спя с яйце затова и не практикувам легнала...
И съм стигнала до придърпване нагоре, кагото ми се струва ще е му се излиза  Laughing Толкова от мен...

# 612
Запис. Момичета моля пуснете линк за това тези яйца ..... стана ми страшно интересно.... каква му е мисията ...  Shocked
Благодаря предварително и се извинявам за информацията "снесена на готово". Нямам нерви да чета 3 теми.

# 613
Не е нужно да четеш три теми, има линкове в първия на темата пост, към края му. Погледни го. Peace

# 614
Ето ти линковете от началото на темата:

Китайски лечебни нефритени яйца:
http://www.healing-tao.co.uk/tao_of_shopping/Jade_Egg_online.pdf - на английски (непрепоръчително за отваряне в офис)
http://www.multi-orgasmic.com/jade-egg-exercise.html
http://jj-bg.info/saveti/articles.php?lng=ru&pg=207

http://kosioganchev.wordpress.com/2009/09/23/упражнения-на-кегел/

И на кегел упражненията вършат работа(аз се бях побъркала по тях по едно време) , но да ти кажа яйцето е ........убиец Stuck Out Tongue Поне до този извод стигнах след като установих, че след месеци упражнения на Кегел не съм постигнала кой знае колко .

Аз лично искам просто да поддържам тонус на мускулите си, пък да не говорим, че удоволствието и на двмата партнжора се очаква да е по-силно Simple Smile Имаш и друга алтернатива - лазерно вагинално подмладяване, ама тя е меко казнао скъпичка - около 3000 лв ..... а дали върши работа не знам ....но за мен най-добре е сам да тренираш мускулите си, трудно е, но пък си заслужава Simple Smile

Не знам ....след 3-4 месеца ще споделя има ли някакъв осезаем ефект Simple Smile нямам намерение да се отказвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт