ДБМ - Русе 12

• 11 134
  • 233
  •   1
Отговори
# 195
тези словесни войни могат само да отблъснат съмишлениците ви.

# 196
тези словесни войни могат само да отблъснат съмишлениците ви.

Които стават все по-малко с всяка изминала седмица....и проблемът за това отблъскване определено не идва от липса на желание в хората...

# 197
Моля ви не превръщайте темата в нещо,което не е!

Ако сте свободни,този уикенд,ще се видим на работна среща.Карло и Ерик спомена за какво ще е срещата в София - все за неща,които касаят всички ни. Така че ще има какво да обсъждаме.

# 198
  • sofia

Hug

Напълно съм съгласна с вси4ки ви  bouquet
Усмихнат ден Hug

# 199
Жалко,че за една от най-ползотворните срещи до сега съм била извън града  #Cussing out
Относно новите кадри-хората знаят ли,че имаме нужда от такива  newsm78 Ние май никъде не го казваме това Rolling Eyes Мисля,че трябва на всяка наша акция,малка или голяма,да подесетваме,че имаме нужда от помощ и подкрепа,било то малка или голяма,финансова или не  Peace
Ще направя всичко възможно да присъствам на срещата  Hug

# 200
Остава само да решим в събота или неделя ще е направим срещата,за да се съберем възможно в най пълен състав . Hug

# 201
Аз съм на линия и двата дни! Peace

# 202
Този път ще пропусна,
ще бъда извън града за 2 седмици.

# 203
Ще мога и двата дни .

# 204
Преди малко видях Мария има момченце Юлиян на 6 дена е.
Като ми каза признавам си не се зарадвах ама пък тя изглеждаше толкова свежа и щастлива и припряно взе да ми показва снимки на малкия сладур та се надявам неговата съдба да е по-различна от нейната.
Бащата е с тях ,но работел в Гърция ,а тя ще живее тук със свекър и свекърва каза ,че всичко е наред и дано да е така.

# 205
Преди малко видях Мария има момченце Юлиян на 6 дена е.
Като ми каза признавам си не се зарадвах ама пък тя изглеждаше толкова свежа и щастлива и припряно взе да ми показва снимки на малкия сладур та се надявам неговата съдба да е по-различна от нейната.
Бащата е с тях ,но работел в Гърция ,а тя ще живее тук със свекър и свекърва каза ,че всичко е наред и дано да е така.
Дано  Praynig
Какво става със срещата?Пак ли в последния момент ще се уговаряме?

# 206
  • Русе
Не мога и двата дни,семейни празненства.

# 207
Неделя 10-10,30ч . примерно?

# 208
Неделя 10-10,30ч . примерно?
или 11  Mr. Green Но съм за  Peace

# 209
  • Русе
И аз съм на линия...на същото място ли? Да кажем 10.30...а Аничка,ти ела в 11...,че предния път на децата 3 часа не им стигнаха да беснеят Simple Smile
А искте ли на Дунавски кът? Там е добре уредено за игра на децата Peace

Общи условия

Активация на акаунт