ДБМ - Русе 12

• 11 139
  • 233
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Аз съм за акцията- харесва ми , а и най-сетне е нещо различно от стандартните атракции, с които да се забавляват децата, защото развива тяхната креативност . Макар, че сигурно съм единствената, която си няма представа, за какви фигурки говори Джаста EmbarassedМога да се включа с помощ при закупуването на фигурките и боите, и с няколкочасово присъствие на щанда. Само не ми стана ясно, децата ще си плащат ли , за да им се даде фигурка за да оцветяват или ще е напълно безплатно, щото някой беше писал по горе за цени по морето на такава дейност. А и да се реши , дали ще е със състезателен характер или само за удоволствие, щото малките винаги питат, какво ще получат , ако са първи и т.н.
Уф , май много станаха въпросите ми, ама да питам за още нещо, с Джаста си бяхме говорили за събиране на парички за две момиченца, за творческия лагер, гледам че и скорпион е питала за това, та кога ще ги събираме тия парички, или сте се отказали да ги пращаме момичетата?

p.s. Джас, покрай всичко друго забравих да ти честитя малкото пораснало момче, да ти е жив и здрав, кипящ от енергия, даващ и получаващ мноооооого любов. Весело изкарване на купона през уикенда.  bouquet

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 16:43 от peziru

# 61
Привет момичета  Simple Smile
Искам само да споделя с вас - днес посетихме дома за деца в Стърмен.
Страхотни дечица, бяха подготвили невероятни стихове,  с които разбиха на пух и прах сърцето и душата ми!
Неописуемо преживяване!

# 62
За неделя кой е на линия,освен мен и Илианка?

# 63
  • Русе
Здравейте, аз не се включвам много в темата защото на този етап изобщо не мога да кажа как и дали ще мога да се включа.
Идеята на Джаста е добра мисля, че ще има интерес на същия щанд можем да осъществим и идеята на Аничка, която беше да продаваме балони с надпис  АЗ ДАРИХ.
peziru, ще се плаща естествено нали целта е да съберем парички а мисля, че няма как да стане като състезание.
Djasta, с голямо закъснение да ти е жив и здрав  юнака   bouquet желая му щастливо детство и само радост да ви носи.http://www.keramikcenter.com/xhtml/BG/katalog.html#tab4- ето за такива фигурки става въпрос тук има голямо разнообразие имам и оферта с цени на тази фирма.

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 13:29 от луси

# 64
Джас,
Да ти е живо и здраво момчето! ЧРД на патерици!

Този уикенд го играя участник във "великото преселение на народите" и няма да мога да се включа никъде.

Идеята за щанда е чудесна. Само ме притеснява, че е се пада делничен ден. Надявам се, че ще мога да се включа с присъствие, но вече не смея да обещавам толкова от рано.

# 65
Явно тази седмица няма да се ходи до Брестовица ще трябва да слеем април и май рожденниците и ще трябва да отидам по-голяма банда .
На сладкия Иси пожелавам здраве и щастливо детство пълно с игри и бели ,а утре да получи страхотни бентенски бакугански и макуйнски подаръци

# 66
и аз ще дойда в неделя,ако ще се ходи  Peace

# 67
Други желаещи има ли?Не е оправдано да ходим само две-три.

# 68
  • Русе
А добър ден! Laughing
Благодаря на всички за пожеланията Hug
   От снощи разглеждам каталога с фигурки,харесаха ми безброй неща.Трябва да пусна поръчка до фирмата за изработването на фигурките до 2-3 дни,за да са готови в края на месеца.
   Бих искала да знам кой с какви финансии би могъл да се включи,за да си направим сметка колко можем да поръчаме.
Повечето фигурки,които са много атрактивни-популярни анимационни герои са с цена 2лв и нагоре,но са прекрасни.Разбира се,че ще вземем доста мънички фигурки с цена под лев,но съм сигурна в успеха на по-големите и по-скъпичките.Те ще са атрактивни и за големи деца над 10години.Ако останат можем да повторим щанда в началото на учебната година.
  Яд ме е да пиша в темата,защото сме извор на идеи,но това е положението-нямаме избор

Жени-Герб,които организираха чудесното мероприятие "Цветни изнензди" в помощ на каузата ни за закупуването на кувьоза(Кабзи,кога ще качиш снимките Flutter ) ще са организатори на детски празник за Гергьовден в парка.Много интересни идеи за забавление са измислили.
Обадиха ми се с молба да им помогнем физически в уреждането на игрите,тъй като не им достигат хора.Мисля,че около 3-4 от нас ще са достатъчно.Аз на свой ред ги помолих за подкрепа за нашата инициатива за 1 юни.
  Ето афиша за детския празник на 6 май.
    Тук

# 69
В момента сме май 6 човека,които имат възможност да извършват някаква дейност и са по-редовни  Peace Нека да се помъчим да се съберем тази седмица и да обсъдим какво ще правим  Peace Сигурна съм,че все ще намерим 1 час удобен за всички  Hug Работещите мами кажете кога сте свободни  Hug

# 70
В момента сме май 6 човека,които имат възможност да извършват някаква дейност и са по-редовни  Peace Нека да се помъчим да се съберем тази седмица и да обсъдим какво ще правим  Peace Сигурна съм,че все ще намерим 1 час удобен за всички  Hug Работещите мами кажете кога сте свободни  Hug

Съгласна съм с Аничка.Трябва да сме сигурни ще можем ли да направим първоюнската акция или не.Ще трябват хора,които да стоят там.Само двама-трима човека няма да могат.Засега аз,Джаста и Аничка ще можем да стоим,но не за цял ден.Ще трябва да съберем пари,за да купим фигурките и балони.

# 71
Не съвсем по темата, но понеже доста от вас се ангажираха лично с проблема на бебето Искрен.
Току-що ми се обади майка му - операцията е минала успешно, до половин час ще го събудят.
Засега Господ е на тяхна страна.

# 72
Не съвсем по темата, но понеже доста от вас се ангажираха лично с проблема на бебето Искрен.
Току-що ми се обади майка му - операцията е минала успешно, до половин час ще го събудят.
Засега Господ е на тяхна страна.
Чудесна новина!Дано всичко е наред после  Praynig

# 73
  • Русе
Ели,страхотна новина,много,много се радвам Heart Eyes

Моля пишете ми на лични кой колко парички може да отдели,защото до петък трябва да пусна поръчките за фигурките.5лв дори да са,нека да мога да сметна.За момента имаме около 50лв.
Днес получих колет от Антом Heart Eyes,в него има няколко боички за акцията и разни неща за Ваня и Мариса.
  За акцията няма да са необходими мноооого хора,спокойно PeaceАз ще се погрижа да осигуря присъствието на една или две приятелки,на които им се отдава рисуването и биха могли да помогнат за 2-3 часа.Освен това ако "работното Време" е между 10 и 17часа няма постоянно да е навалица,а ако свършат фигурките по-рано,значи и ние ще свършим по-рано. Mr. Green
  Виждам,че се броим на пръсти и това никак не ме радва,но насила хубост не става,така че колкото сме-толкова.Ще се справим.Това е последният влак до есента,който можем да хванем,за да организираме нещо. Wink

# 74
Тази седмица мога да се включа и събота и неделя, ще се радвам да се съберем повече хора.
За съжаление останах без гледачи и се налага да се съобразявам със смените на мъжа ми.

За акцията /да не ми мине котка път/ съм на линия, макар че не мога да рисувам хич Embarassed Съмнявам се че до тогава ще съм започнла работа, така че ще направя всичко възможно да съм там!

Общи условия

Активация на акаунт