Всеки месец брънч да има за радост в темата любима! 44. австрийска тема

• 32 890
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Габи, Честит Рожден Ден на патерица!   cook 

Свити, честито! Пожелавам ви дълги години в любов и респект (май не звучи подходящо на български, но се сещаш какво имам предвид).

Лейдис, с най-голямо уважение, но като ви чета тревогите по водата просто физически не съм в състояние да взимам участие в толкова тъпи разговори, дори и да са виртуални! И на виенската вода намерихте кусур! На някой хора изобщо им се чудя от какъв зор живеят в Австрия  Rolling Eyes

Взимам си отпуска от форума, че иначе ще взема да кажа и други неща та съвсем ще нагазя лука...

# 256
мацки, я кажете някой чувал ли е нещо за фирмата никкен, японска. продава филтри за вода въздух, разни магнитни матраци и бижута и обещава лек за всичко дето съществува. аз си падам брутално скептична Rolling Eyes, но след като виктор от 4 седмци влачи бронхит и последния му предписан антибиотик просто не го купих, съм на път да повярвам и в непорочното зачатие... та дайте инфо ако имате Praynig.

долчеса, не се нервирай, а гледай в сряда следобед да минеш към нас по възможност Wink

# 257
  • Виена
Ди, пуснала съм ти имАИл  Wink За непорочното зачатие... хм... Ама ти досега се съмняваше ли  Mr. Green
С риск да докарам Долче до отчаяние, да си кажа, че виенската вода я давам  на сина си откакто пие вода, т.е. от 7 месечен, от чешмата направо. И кашите му забърквам без да я преварявам. Само в ютията не я слагам, а ползвам дестилирана за тая цел (ама не защото много гладя  Embarassed ). Детето ми е здраво, благодаря на Бог, и относително рядко се вкарвам в притеснения от някакво неразположение. Иначе на вкус ми напомня водата на София от детството ми. Тук със сигурност почти няма хора, които да са били родени тогава  Mr. Green
Кристиян, аватарът ти чупи скалата на тъпометъра  Joy Отивам да се забавлявам с другите подобни картинки в другата тема, че през телефона не мога да ги разглеждам  Flutter
Габи, да си жива и здрава! ЧРД!!!
Свити, много любов, много топлина и щастливи дълги години семейно благополучие ви пожелавам! Радвам се, че двете мацки един ден ще заяждат братчето си как не е присъствал на сватбата на мама и тате и колко е пропуснал  Whistling Всъщност... точно това ви пожелавам от сърце  Hug

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 00:50 от Renny

# 258
Долче, изказах мое мнение без да го натрапвам или обиждам някого от аудиторията.

# 259
като ви чета тревогите по водата просто физически не съм в състояние да взимам участие в толкова тъпи разговори

Долче, това е публичен форум и всеки потребител може свободно да изказва мнението си, ако не е в разрез с правилата на форума (например - обида).
След като се навъртяха няколко страници за пране и гладене, въпросът за водата, която пием ежедневно, мисля, че не е по-маловажен.
Лека нощ  Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 02:46 от Emi.

# 260
Добро утро!  Вчера след като си намери една връвчица из къщи, синът ми заяви, че е магаре и иска постоянно да го връзвам някъде. Joy

Долче, не се пали Sunglasses Кой знае каква вода пиете там на село  Joy

# 261
Ето нещо весело,което майка ми прати по майла Simple Smile)

# 262
Sunny   Laughing така съм се смяла, много добро!!!

# 263
Айде и от мен нещо цък

# 264
  • На Дунава
Някой да има желание за среща тези дни?

# 265
Di-to, не съм чувала за тази фирма.

Съни, Ани, много добри попадения, мерси  Joy

Бибияна, в петък съм свободна за среща  Peace

# 266
Здравейте!

Първо да се похваля, че вече и аз станах мама на едно прекрасно момиченце на име Даная.  Grinning

Искам да ви питам някой ще ходи ли на Konzert Bulgarische Rhythmen http://www.bulgarischerhythmen.at/info-pages/konzert_2010.html
Предполагам, че ще е интересно...

# 267
Делта,честито,ати е жива и здрава момата.

# 268
  • На Дунава
Делта, честита дъщеричка! Много гушкави щастливи мигове, бързо възстановяване и всичко най-най-хубаво!   bouquet

Ние си мислим да идем на Workshop-а. Миналата година беше много готино! Да видим на Деян ще му хареса ли  Party

# 269
Честито! Много хубаво име! Да е много щастлива и само радост да ви носи!  nbirthday

Добре, че от време на време се ражда някое детенце, за да живне темата  Joy

Аз днес надминах себе си. Подгънах 5 панталона, които от много време само прехвърлям насам натам. Домакиня !!! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт