Всеки месец брънч да има за радост в темата любима! 44. австрийска тема

• 32 890
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Делта, супер новина, честита дъщеричка! Да ти е жива и здрава и много да ви радва! Името е много оригинално.   newsm51

Фолклорният концерт звучи чудесно, но вечерта сме на грил парти. Харесвам много българските ритми, макар че наблягам на латино танците  dance

Бибияна, бих искала да се присъединя към workshop-а, но по това време съм на тренировка по езда  smile3540

# 271
Май на мен ми се ходи на тази workshop , аз не мога да танцувам народни танци  Embarassed Гледах снимки, то едни хора  ooooh! Ако дойда само ще се излагам  Blush Но искам децата да са чували бг. народна музика  Peace
Дали ще става за такива начинаещи  newsm78

# 272
Благодаря ви много за пожеланията!

А относно workshopа той е на 15.05. и до колкото съм запозната  е точно за начинаещи, а също и напреднали няма значение.  А на 14.05 ще има концерт в който ще вземат участие различни танцови групи.

# 273
  • На Дунава
Ееее, Sunny, то workshop-а не е изпит! В началото преди всяко хоро показват стъпките и се разучават. После всички се хващат и квото стане Simple Smile Много хора има, които не знаят хората! Няма никакво значение това, забавно е и създава страхотно настроение!
ПС: Освен това има антракт с ужасно вкусна баница....

# 274
  • Виена
Делта, честито момиченце Simple Smile Нека бъде здрава и много щастлива! Бързо възстановяване Simple Smile

Свити, честито радостно събитие! Нека любовта никога не напуска сърцата ви  Hug

Габи, честит рожден ден! С пожелания за много хубави моменти   bouquet

# 275
Здравейте дами,с интерес прегледах какво сте писали досега и съм приятно изненадана от цялата информация която споделяте.От доста време живеем със семеиството ми в Виена но чак сега се наканих да се включа.Надявам се приемате нови приятели.Ние имаме едно 5 год. весело момченце,Стефан,който маи за сега контактува повече с австрийчета,отколкото с българчета.А на мен ми се иска обратното.Така,че с една дума търсим си приятели.Сте се радвам ако ми отговорите.Макар,че съм новак ме заинтересоваха темите по/горе и ще споделя 2 мнения>От години ходим в на4алото на лятото по къмпингите около Венеция и много ни харесва,като цяло наи/ми допаднаха условията в Градо,бунгалата бяха супер на самия басеин.На къмпинг винаги е весело пълно с малки боб4ета и анимации за тях.Стефи е фен на детските дискотеки.А за водата във Виена,за мен е перфектна,по официални данни които съм чела питейната вода идва от Шнееберг,Алпите и Ракс и е единствената вода в света която от 2001г. е под конституционна защита.Така,че мисля,че смело може да се пие и от дечицата.

# 276
Делта, честито момиченце, много късмет и здраве му желая  bouquet

Joki, добре дошла   bouquet!

# 277
Delta_, 4естито моми4енце, да те радва много, да е весела и zасмяна.

Joki, добре доШла, моята голяма си пада по по_големи мом4енца, може и да ги среЩнем, в кой край на Виена живееШ? Ние сме в 23.бецирк.

Много ви благодаря zа пожеланията, моми4ета  Hug

# 278
Joki, добре дошла!
Търсим с Дани компания за излизане по площадки, паркове итн. Има ли кандидати за такива срещи?

# 279
  • Виена
Joki, добре дошла и от мен Simple Smile

Уомбат, по принцип ние следобедите гледаме да излизаме редовно, но сме сложни за организация(най-вече за точен час), защото Кати един ден спи 1 час, а на другия - 3.

# 280
  • Виена, Австрия
Добро утро!

kaffeetrmker_2 Coffee Coffee Coffee

Joki  welcome

Уомби, с удоволствие бихме ви правили компания с Тали, ама пусто като живеете на другия край на града е много сложно да го реализираме това упражнение  Mr. Green

Честит празник на всички мами!  mamma supermama
Бъдете здрави и винаги обичани!

Приятен ден  и успешна нова седмица на всички!

# 281
Ех, жалко, Жени! Дани си пада много по какички  Sunglasses Heart Eyes

# 282
Здравейте отново,мн. благодаря за посрещането,честит ви празник макар и местен Simple Smile, многоооо радост да ви донесе новото слънчице в къщи Делта!!!! С удоволствие бихме се комбинирали с още дечица за площадките.Ние живеем в 21 Бец. и след детската градина (след 16.00ч) или събота/неделя сме по васер парка,донау турма и т.н.(не знам как да ги изпиша на кирилица  newsm78)Ако имате и други идеии сме на линия.  bouquet

# 283
Joki, да не сте били случайно там миналия петък? Ние бяхме на площадката  на васер парка и там имаше едно момченце, което говореше на български с едно момиченце, но мисля, че не бяха заедно. Момченцето може да е било на около 5 годинки.

# 284
  • Vienna
Какво стана с вас дами? По едно питие няма ли?

Общи условия

Активация на акаунт