Всеки месец брънч да има за радост в темата любима! 44. австрийска тема

• 32 890
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • На Дунава
Привет на всички! Търсейки забавления за малки момченца, открих ето това - особено подходящо за мамите в 21. и 22. бецирк. Звучи ми много добре. И е безплатно.
Лека вечер и хубаво прекарване на празника и дъъъългия уикенд!

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 22:47 от Bibiana_

# 286
Това е съвсем до нас, но е за деца от 6 години нагоре.
Облак, за теб специално

# 287
Днес черпя аз, моето момиче вече е голямо, днес Кати става на 7.
 babydust7 4470  party023
Черпя с домашна шоколадова торта и шампанско.

# 288
Melicat честито ти пораснало момиченце. baloni Желая и щастливо детство и безоблачно бъдеще. bdbaloni

Честит имен ден на всички Спаски и Спасчовци.

# 289
  • Виена
Меликат, честит рожден ден на Кати   bouquet
Ние днес празнуваме две години от сватбата  married Ако някой ми беше казал, че е толкова забавно да си омъжена, щях да го направя преди 20 Wink Плановете ни са чудесни (първо "Травиата", после купон), но нещо Кати май се опитва да се разболее и може и да си останем вкъщи  Cry
Прекрасен ден на всички   bouquet

# 290
честит ти ройден ден на малката госпожица Меликат,да ти е здрава и щастлива  bouquet Grinning Grinning Grinning

# 291
  • Виена, Австрия
Привет и от мен!

Ние днес прекарахме един чудесен ден във зоологическата градина. Имам чувството, обаче, че всички виенчани, а и не само те, бяха решили, като нас да прекарат деня си в Шонбрун.

Честит рожден ден на Кати на Меликат!  newsm59  party023  Gift
Да е жива и здрава! Да расте щастливо и безгрижно дете и да има детство изпълнено само с игри и веселие!
Аз и Тали и пожелаваме незабравим празник днес и да получи мечтаните подаръци!

Ели, честита годишнина!
Пожелавам ви да сте  още много, много години заедно, да се обичате и да сте истински щастливи!

Честито и на всички именици днес!

Лек ден и приятни почивни дни!

# 292
Честит Рожден Ден на Кати и годишнина на Елица!

аз водих децата на рицарски замък и игри. адски съм уморена вече, беше на 100 км от нас. снимки после във феисбук.

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 20:21 от di-to

# 293
Честит рожден ден на Кати!  newsm59

Аз днес съм в  настроение да се оплаквам и ако започна няма да спра. Даниел е отново с бронхит и на антибиотик. Кашли ужасно Sick От седмица не съм спала по повече от 4 часа на нощ. За капак и аз взех да подсмърчам и имам температура... Стахотен празник!!! освирепяла съм за сън и мразя всичко и всички.

Ди, къде е тоя замък? Да не е Агщайн?

# 294
Аз днес съм в  настроение да се оплаквам и ако започна няма да спра. Даниел е отново с бронхит и на антибиотик. Кашли ужасно Sick От седмица не съм спала по повече от 4 часа на нощ. За капак и аз взех да подсмърчам и имам температура... Стахотен празник!!! освирепяла съм за сън и мразя всичко и всички.

Ди, къде е тоя замък? Да не е Агщайн?

Оле уомби, пак ли. аз на Виктор последния бронхит го пренебрегнах и по съвет на хомеопатката не купих антибиотика. да чукам на дърво за сега се крепи.

Замъка е Розенбург, близо до Хорн. До неделя има рицарски игри, на децата им беше интересно, но като гледам как пере дъжд... ние успяхме да се класираме преди дъжда.
http://www.rosenburg.at/?ID=veranstaltungen&sID=historisches_burgtreiben

# 295
Ами при нас равносметката е 1 седмица има , една седмица няма. Като се върнахме от България издържа на заразата в детската градина  точно 1 седмица и се разкашля страшно. Спасихме положението без антибиотик, само чай, сиропи и вапо руб. После издържа една седмица здрав и пак се разкашля, но ужасно. Има хрипове, може кашля по цял час до повръщане, чак ме боли да го слушам и взе да поддържа темпераура... и антибиотикът не му се размина. В градината всички са болни и кашлят като туберколозни. Направо е кошмар. Аз се правех на непукист до сега и го пусках на градина, но сега ми се връща тъпкано.

# 296
Ами при нас равносметката е 1 седмица има , една седмица няма. Като се върнахме от България издържа на заразата в детската градина  точно 1 седмица и се разкашля страшно. Спасихме положението без антибиотик, само чай, сиропи и вапо руб. После издържа една седмица здрав и пак се разкашля, но ужасно. Има хрипове, може кашля по цял час до повръщане, чак ме боли да го слушам и взе да поддържа темпераура... и антибиотикът не му се размина. В градината всички са болни и кашлят като туберколозни. Направо е кошмар. Аз се правех на непукист до сега и го пусках на градина, но сега ми се връща тъпкано.

гадно, Виктор няма Т и кашля точно 2 пъти на ден, след събуждане. иначе няма да каже човек че е болен/ яде, спи спокойно, тича и играе. само сливиците му са големи, за тях ми дадоха антибиотика, но аз не го взех... няма гной по тях... да видим докога.

# 297
  • Vienna
Дръжте се Мами, идва лятото и тогава децата са по здрави. При Мира поне беше така. Ние също изкарахме един отит с антибиотик. Втория сезон в детската като че ли е по добре.

# 298
Мели, 4естит рожден ден на Кати. Да е весела и zасмяна, с много радостни моменти.

Ели 4естита годиШнина с много лÜбов и Щастие.

Уомби, стискам палци да оzдраве по_бърzо.

какво Ще правите преz уикенда при такова гадно време?

# 299
 nbirthday на Кати, много здраве и усмивки  newsm67

Честита годишнина на Ели, много любов и щастливи мигове  married

Общи условия

Активация на акаунт