Всеки месец брънч да има за радост в темата любима! 44. австрийска тема

• 32 890
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Ей може ли малко инфо за тоя рицарски турнир Praynig С преспиване ли ходите, Ди? Стоян е на вълна рицари-пирати и сигурно ще се изкефи.

http://www.schloss-laxenburg.at/cgi-bin/vkal/vkal.cgi?WHAT=VANZE … UP135-2010226.Dat

без преспиване, то е на 30 мин макс. от града. моите 2ма много се радваха на рицарите. ще се опитам да ида, въпреки че нещо програмата покрай децата взе да ми идва много...

# 362
Момичета, много спешно търся зидар (maurer) за 2/3 дни работа. ако някой има данни, моля на лични или по тел. който ми го има.

# 363
  • Виена
Здравейте!

Предполагам, че може и да е ставало въпрос за този музей, но аз нали съм на "Sie" с немския и съм пропуснала:

http://www.freilichtmuseum-elsarn.at/index2.html

Препоръчвам го. Беше много хубаво и се забавлявахме много. В определени уикенди (като този) във всяка колиба има някакъв занаят, който се демонстрира на живо. Имаше много дечица, които майсторяха различни неща.

# 364
Да не ви отнесе пороят? Няма вече сутришно кафе, няма запивки посред нощ, няма правописни джафканици, няма изхвърляния кой е по- по-най, поведите за поздравления клонят към нула
bishopMr. Green

И в Икеата никой не се среща вече Joy

# 365
ми няма, нали не е желано да има седянка, а само бюро справки. че иначе другите ги било страх да се покажат.... гледам че откакто никой не пише се е заринало от нови, дето са се престрашили Rolling Eyes

илианка, оздравя ли дани?

# 366
Di, нашата одисея с болестите няма край, обаче ако не е бронхит вече не ми дреме много. Дани изпи още един антибиотик, защото направи бронхит. Спря да кашли, но пък вади едни страшни жълти сополи и гурели...ужас. Мъжът ми и той е болен. Аз се самолекувах с хомеопатия и ми мина много бързо.

# 367
Ох, горките! Дано да се свършват болестите вече. аз да чукна на дърво, откак ходихме при хомеопатката, децата са антибиотикафрии Embarassed алекс вече 3 месеца, кико 2. последния антибиотик на кико за стрептококи по сливиците не го взех, вчера му правиха 2ра намазка, да видим има ли ги още... ако да, няма да се размине... ама карай, поне минаха 2 месеца от последния.
но мене ме тресе паниката вече ежедневно, след всеки излет насам натам треперя кой кога ще вдигне Т. ненормална работа.

Жени
празнувате ли?
ЧРД на мъжо  bouquet

# 368
Всеки месец брънч да има за радост в темата любима! 44. австрийска тема - диалог  Joy Joy Joy

# 369
Добро утро сладурките. Ето ви го и кафето  food010  food010  food010  food010
(под сладурки се разбира Ди-то и Илианка) единствените престрашили се да драснат по два реда newsm62.
Илианка заповядаи на гости при мен . Кошмарната зима още владее мислите ми . На Пипо му избиха 3 кътника за седмица без да ги усетя.

# 370
  • Виена
Aaaa, gabi3004, не съм съгласна  Naughty И аз мрънках за болестите и проблемите на Кати. Заслужила съм си и аз кафе  Hug

# 371
  food010 Може ли за мен едно безкофеиново, bitte  Sunglasses

# 372
Не мога да повярвам направо! В бетонно жилище, на 6ти етаж имам мравки в къщи Shocked И то два модела. Едните са в банята и са по-дребни, а другите в хола и са по-охранени. Вероятно от близостта с кухнята  Laughing

# 373
  • Vienna
Уомбат, честити ти съжители... Значи идва лятото
Мира днес и махнах един кърлеж. Гледайте си децата като са играли навън... И кажете как ги махате вие. Нашия беше в косата и с пинцета почти не успях.

# 374
  • Виена
Уомбат, това е страшна напаст...
Когато живеех в Ямайка за пръв път се сблъсках с този проблем и какво ли не опитвах - няма отърване (или поне аз не открих вариант за продължителен ефект).

Общи условия

Активация на акаунт