Всеки месец брънч да има за радост в темата любима! 44. австрийска тема

• 32 890
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Виена
Добро утро Simple Smile

Аз да се "похваля" - ангина с антибиотик, от който получих алергия Simple Smile Прелест Simple Smile И понеже ми изписаха един антибиотик и едни таблетки за смучене (пак с антибиотик) сега незнам какво да спра и ще трябва и дватааааа  ooooh! Отиваме в болницата  bowuu

# 406
  • Виена, Австрия
Привет!

Ей ме на и мен   smile3539

Черпя по едно следобедно  Coffee Coffee Coffee

Най накрая "сколасах"  Laughing и аз да се разпиша в темата  newsm08

Този глагол го използвах по повод питането на Ели за думата "пазаря".
Като чуя някой да я използва, вместо правилната "пазарувам" и направо ми се обръща нещо  noear
Да не се обиди някой, но аз нали си падам малко "българичка", както мъжо се бъзика и много държа на правилното писане и изговаряне на думите.
Не съм против диалектите, но има думи като тази, които ме карат да настръхвам  Mr. Green

Ели, на теб скорошно оздравяване!

Перце, мисля, че детенцето ти е още малко, за да се притесняваш, че не говори, а освен това е и момченце, а много от момченцата проговарят по- късно. Освен това, има и деца, които просто "попиват" думите, без да ги употребяват и в един момент неусетно проговарят като латерни.

Уомби, надявам се, че Дани вече е добре!  Praynig

За Евровизия и аз съм на мнение, че тази година беше гола вода  newsm11
А що се отнася до Миро, мисля че просто сбърка с избора на песен, с която да се представи.
Като цяло конкурса доста се опорочи и не виждам скоро да имаме макар и минимален изглед за успех. Австрийците са прави, че бойкотират и вече втора година нито го излъчват, нито пращат участник.

Усмивка, пък аз се чудех къде изчезнахте  Thinking  Колко време изкарахте в БГ?

Ро, съжалявам, но не мога да ти помогна с инфо  Confused
А всъщност защо сте получили подобна покана?

Ди, мерси от името на мъжо за поздрава!   bouquet
Ходихте ли в Лаксенбург?

Хлебарки и аз досега не съм срещала, а се надявам и занапред да не ги срещам  Mr. Green

Скоро и ние ще забягваме към БГ, та ако случайно ви липсвам, да не се чудите къде съм  newsm53

Лека вечер и успешна нова седмица!   bouquet

# 407
  • Виена
Хоп, пак аз Simple Smile

Момичетаааа, да ви разказвам... Днес отиваме в СМЦО, че ни е най - близо и чакаме за дематолог в спешното. От кабинета излиза един доктор, който изглежда поне като модел... Казах на мъжа ми "Ето този си е моя доктор, докато не се върне няма да влизам Wink" Чакаме, но по някое време ни казват, че трябва да се качим на 4-тия етаж и аз започвам да мрънкам, че си искам доктора. Отиваме и ни посреща една жена, вкарва ни в кабинета и там... моя доктор! Simple Smile Казаха ми, че не било алергия към антибиотик, а "суха кожа", но на мен ми беше все тая Wink Да съм си пиела лекарствата спокойно, ама ако утре съм цялата червена, да отида пак... Е, то аз и двойна доза ще пия, ама утре летя! Къде е справедливостта, питам аз Simple Smile
Някой да знае къде се продава коприва или нещо подобно? Така де, трябва ми повод Wink

Оххх, цял ден се лигавя, ама ще ме прощавате  Hug

# 408
Eли, ела към нас и охлюви и коприва има и жаби  Laughing

# 409
  • Vienna
Ели, zасрами се. Женена жена си. Как се каzваШе барем и ние да идем...

# 410

хихи облак, ти като не си женена и летиш вече а. аз мислех че смцо за тебе вече е черна дупка в картата на града.

Жени
ходихме в лаксенбург, 2 пъти ни пра дъжд днес там Laughing към обяд отидохме по къс ръкав и панталонки, таман платихме входа и заваля. върнахме се мокри в колата, обратно у дома, обядвахме и към 15ч пак отидохме, вече екипирани с якета и туристически обувки и децата на колела, че таз огромна градина пеша не се ходи. пак се намокрихме здраво, децата караха колело поне час под дъжда, рицари не видяхме, само купихме по един меч и боздуган, беше страшна кал...
и сега заспаха в  19.30ч Mr. Green рай

# 411
  • Виена

Joy

Облак, аз съм женена, а не сляпа Simple Smile При това съм женена за най-най-най-страхотния мъж, а този беше само страхотен, но пък реших ако някоя дама от форума има нужда от красив дерматолог ...  Peace
А и да не говорим, че аз си ходя на прегледи с мъжа ми, така че всичко е станало под негов надзор  Joy

Не запомних как се казва, но е рус със зеленикави очи и много готина усмивка Simple Smile  Отиваш в дерматологичното отделение (така ли се казва), на 4-тия етаж, 74 кабинет.   smile3508

# 412
Ох, добре, че сподели. Ди-то вече си оперира бенката, обаче на мен ми се появи една до носа, която хич не ми харесва и може и да се възползвам от информацията. Виж на Долче зъболекаря ми идва далечко, но СМЦ  ми е на 2 крачки...
От друга страна пък си падам по един детски хирург в АКХ и ме е срам малко, че не мога да остана моногамна  Mr. Green

Преди малко постригвах Даниел и за малко да си отрежа пръста. То голямо въртене падна. Докато го уцели човек... По едно време направо не знаех къде режа  Mr. Green

Защо има толкова много гости newsm78 Хора, регистрирайте се, логвайте се, заповядайте!

# 413
  • Vienna
Ми точно това е, аз за красиви колеги от дерматологията не си спомням, пък и аз не съм сляпа.... Един го наркотизирах, пред втори се събличах като ме хвана една шарка от Мира, ама да са били върховни.... не! Ем ги знам всичките. Да не би да е бил някой младеж от турнуса?
Ди, аз винаги си летя.... Нали знаеш, апетита го събирам на вън, ям си в къщи (поне никой не ме кани на вън....).
Уомбат, да не би за Ребхандел... ми той е на мойте години. Стегни се моля те.

# 414
Здравейте!
Ето ме и мен след дъълго отсъстване. Не че съм ви забравила, но се заредиха ангажименти след ангажименти и като сложа малкия да спи вечер - направо и аз лягам, че сили не ми остават за друго. Правехме кръщене на Дани, после започна едно опаковане на покъщината ни (около 10 дена се мъчих с това), в крайна сметка вече всичко е във Виена, а аз долитам след 10 дена Simple Smile Като се поосъферя (извинявам се за изкълчения глагол Simple Smile ), започвам да следя за евентуални срещи, които ще организирате. Ако има нещо запланувано, пишете, че не съм чела темата назад и няма как да съм го видяла! Но ще съм много по-редовна след 9ти юни Simple Smile Имам и някои въпросчета, но като стъпя на австрийска земя, тогава ще ги задавам.  Hug

# 415
уомбат що си рискуваш пръстите, в ДМ постригват деца до 3 год безплатно. аз съм толкова доволна, че с алекс и след 3 год. останах при каката в 3ти бецирк, че от време на време и аз сядам при нея. ходя с децата мин. веднъж на 2 месеца.

# 416
  • Виена
Ми точно това е, аз за красиви колеги от дерматологията не си спомням, пък и аз не съм сляпа.... Един го наркотизирах, пред втори се събличах като ме хвана една шарка от Мира, ама да са били върховни.... не! Ем ги знам всичките. Да не би да е бил някой младеж от турнуса?
Ди, аз винаги си летя.... Нали знаеш, апетита го събирам на вън, ям си в къщи (поне никой не ме кани на вън....).
Уомбат, да не би за Ребхандел... ми той е на мойте години. Стегни се моля те.

Да ти кажа "турнус" не знам какво е, но със сигурност беше млад Simple Smile

# 417
Oблак, ъхъ, същия. Какво им е на годините ти? Ти всъщност на колко години си?  newsm78 Млад, стар, голям сладур е  Crazy ( то аз да не съм млада!!!)
Ди, нямам гаранция, че ще седи кротко и че ще позволи на някой който не е мама да му прави нещо с косата. Рискът да го допостригвам в къщи е голям.
Преди да заспи синът ми ми каза "Мамо, колко си добричка!" Направо се разтопих  Grinning Heart Eyes

Облак, сега го видях кога е роден. Та той е само 11 години по-голям от мен. Хубав зрял мъж  Sunglasses Embarassed

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 23:35 от fat.wombat

# 418
Илианка много хубава лентичка си имаш  Hug Хайде лека да ти е!
Днес и мен ме събудиха с целувка от малкия маймун. Аз усетих, че влезе в стаята,но не мръднах и той се качи на главата ми ме цунка по бузата.Много гот. Heart Eyes
Аз като вляза в болница и направо ослепявам. Никой не искам да видя, освен външната врата  Crossing Arms

# 419
Ели, бързо оздравяване  Hug и лек полет утре  Hug
Жени, весело и на вас в Бг  Hug
И аз съм много доволна от фризьорките в ДМ, имат подход, Вико се раздели с къдриците с кеф срещу един плик подаръци уж от лелята. От тогава повтаря, че иска да стана йейа золка  Laughing
И нас днес ни заваля точно на входа на зоологическата, та минахме само през аквариума.

Редактирам, Уомби, как бледичко си спуснала след кандидат-президентския лозунг  hahaha честито и леко бременеене

Общи условия

Активация на акаунт