Всеки месец брънч да има за радост в темата любима! 44. австрийска тема

• 32 429
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Ей и на мен ми е дерт този облак  Tired Нали съм си алергична към праха  #2gunfire Пък и за децата с чувствителни бели дробове май също може да е проблем  Thinking То да не излиза6 2 дни най пак не е решение,щото облака си стой  Whistling Слагам скафандрите и след това само дето мога  да пиша от Baumgartenhöhe  Crazy
Усмивке ти пак ли някое торте ще въртиш  Flutter Аз така се изнервих последния път,че си заземих всички такъми  Whistling
Ди на тенис ходя сама. Нали все пак е за удоволствие,а не за помеждутък. За децата има и групи,но според мен до 6-7 г. им е рано. Нямат още добър усет към топката, а и е много скъпо само за ей така. Аз и на двамата съм им купила ракети и годим на една бетонова площадка до блока и си играем на тенис.  Peace
Габи мерси за кафето  Hug И на мен ми се ходи в БГ,но да видим кога ли ще ме огрее.
Иначе при мене нищо ново    wait
Хубав Weekend   bouquet
А и забравих Mr. Green
    МЕНОВИН!  МЕНОВИН !  МЕНОВИН   !  МЕНОВИН ! МЕНОВИН !  МЕНОВИН

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 09:54 от Sunny...

# 61
Уф, тоя облак не до 1 май, ами до 1 юни може да си седи ако не го духнат нанякъде или да завали и да падне на земята.

Съни - голям проблем са ми тия торти, Алекс се научи да държи миксера, кефи се като чупя яйцата и слагам и той бърка, по 2-3 на седмица правим и крайната цел е той да "забие" една свещ в средата на тортата и да си я духа. После тортата се отнася от таткото на работа, защото аз не искам и да вкуся торта, така се лепи на дупето  ooooh!

Габи - ти винаги отслабваш в Дебелариум България, айде ще се върнеш пак като мома фиданка.  Peace
лек ден

# 62
Добро утро и от мен!
Усмивке, недей така, моля те - какъв 1ви юни??? Нашият татко си е разместил напълно смените, за да се освободи за 4 дена и си е купил вече билет за 5 май - ще правим кръщене на Дани и не може да го пропусне. Да измислят някакви духалки, че не знам  #Cussing out Гостите са поканени, църква, ресторант - всичко е запазено и капарирано, този облак как я мисли тази работа?!?!? Иначе още не е стигнал до нас. Дано да не е вреден, както казват по телевизията!!!
Иначе ние сме добре - много неща трябва да се свършат, че малко време остана до голямата сптъпка (местенето във Виена). Бях на ултразвук преди една седмица и от тогава ходя с усмивка на лицето - първо, защото бебето е здраво и второ, защото този път ще е момиченце Simple Smile
Тези неща за отслабването, които пишете, аз ги пропускам, защото в момента аз вървя в обратната посока и си скубя косите всеки път като видя с каква скорост наддавам Sad

# 63
Опитах се да намеря някакъв линк към статия за  колите с бълг. номера в Австрия, който е бил пуснат докато ни е нямало в темата, но нещо недовидях май и не мога да го открия. Бихте ли го пуснали пак.

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 15:37 от fat.wombat

# 64
Коригирам се, намерих линка. Може ли някой да ми услужи със списанието "Българите в Австрия", където е публикувана статията? Може и един .jpeg на мейла ми за по-лесно.

# 65
manim - незная какво ще става с полетите и кога ще има, дано да е скоро, следете новините и то най-вече немските

Може ли някой да ми услужи със списанието "Българите в Австрия", където е публикувана статията?
давам ти списанието, то и без това не е много интересен този брой.
виж и тук http://portal.wko.at/wk/format_detail.wk?AngID=1&StID=503974&DstID=756  потърси в гугъл има и други статии

# 66
Рокси, Маним, имайте предвид и автобусите като резервен вариант, ако няма полети.

Съни, Nina Eichinger е в LA и няма полет за Европа. На нейно място ще е днес Sylvie van der Vaart.. Иначе моя Standpunkt го знаеш:

Mehrzad Marashi

П.П. Sylvie пусна феноменална фраза: Stell ein paar Kinder auf die Bühne und ich bekomme ein Weichei..  Joy

П.П.П. Някой разбра ли какъв точно тeхнически проблем имашe при последното изпълнение на Mehrzad?

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 23:03 от Лили - Лу

# 67
Запис и от мен в новата тема!

# 68
Mehrzad Marashi

Черпя виртуално по чашка!!! Наздраве!!!

П.П. Уф, дано Menowin го преживее психически. В края на предаването беше развалина- психически съсипан и погледът му беше странен.. Дано не направи някоя глупост! В крайна сметка и Bohlen иска да подпише договор с него... Ако не го затворят пак заради последните обвинения, че е взимал наркотици и продавал дрога на Helmut, който изгониха заради това..

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 01:39 от Лили - Лу

# 69
А аз съм много разочарована от Германците  #Cussing out Е това не е истина. Но няма какво да се прави.  Tired
Но аз си мисля, че всеки чул последната песен изпълнена и от двамата може да види кой е звездата  Peace
А това с Weichei e  Whistling като лафа Ich habe fertig!
Е това за кокаин си е просто bad society. Тези от Bild го осраха тотално. А аз си знам моето ,че Мерза с това гадно зелено действа много на подсъзнанието на всички араби,турци и т.н. Просто не мога да си представя, че има хора,който го харесват като певец. Но за всеки влак си има пътник   Peace

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 01:51 от Sunny...

# 70
А аз съм много разочарована от Германците  #Cussing out Е това не е истина. Но няма какво да се прави.  Tired
Но аз си мисля, че всеки чул последната песен изпълнена и от двамата може да види кой е звездата  Peace

Е, как разочарована?! Аз направо си промених мнението към положително Laughing
Иначе не е толкова сериозно това предаване. От DsdS финалист едва ли ще стане някоя голяма звезда... А Меновин, ако наистина има желание, ще продължи кариерата си. Dieter му е фен! Виж австрийката Christina Stürmer- беше втора тогава, но тя единствено направи кариера...
Хайде, пий едно шампанско с мен за победителя в зелено  

# 71
Хайде, пий едно шампанско с мен за победителя в зелено 
Хайде наздраве  Hug  cheers

# 72

Наздраве!   Само ние ли сме по това време будни? За мен е изключение, де..

# 73
И аз се включвам в черпнята за Мерзад! Така скандирах, че заека щеше за малко да се гътне от страх.
Меновин имаше вид на кръвожаден убиец накрая. Все си го представях как след шоуто се нахвърля на Мерзад и го коли с готварски нож  eat newsm43

Ние днес бяхме с приятели на персийски ресторант. Ако е концерт по желание, искам в следващият си живот да се родя като богата персийка в Европа. Може и в Америка.

Ани, мерси за съобщението  Hug засега май намерих решение, но ще те имам предвид.

Уомбат, добре дошла - липсваше ми  Grinning

Маним, Честито! Simple Smile)

# 74
Меновин, ако не беше такъв мързеланко и непукистчо може би щеше да има шансове.
Но образа, който създадоха на Мерза е по- симпатичен- баща, отговорен, трудолюбив, нормално е той да спечели. А и всички се изказаха за него  Laughing Laughing
Честно казано като никога не симпатизирах особено на никой, но някак си се предчувстваше победителя Peace

За мен събитие беше първия ДСДС, чак ревах и то не само на финала hahaha  . Оттам нататък, само мяркам по око.
От победителите най въздействащ беше Томас според мен, но се загуби, за сметка на недоразумението Марк  Sick ooooh!

Маним- честито и от мен! Да си имаш женска компания в семейството. Hug

Общи условия

Активация на акаунт