Всеки месец брънч да има за радост в темата любима! 44. австрийска тема

• 32 890
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Виена
Лошо... Миро не успя да се класира Sad

# 376
Мравки не трябва да има,иначе наемьт трябва да се намали или да се вземат мерки от собственика.
Иначе има лесен начин да ги ограничиш да не влизат в стаите,кухнята и тн.
Проследяваш пьтя им и намираш главаната им квартира и около нея на около 10 см слагаш редовно капки мед.Когато имат храна там,не ходят да тьрсят на друго място.
Медьт е по желание.Може да си ги гледаш и с друга храна Laughing

# 377
Добро утро
Съжалявам Кристиян, много те уважавам, но таzи идея с храненето на мравките с мед иzби рибата.
При нас са се появявали от балкона в кухнята, ако има трохи, а при малко дете, което непрекъснато влачи неЩа zа ядене, не е лесно да няма никакви трохи.
Много лесно сме ги отсранявали с напръскване с препарат против мравки и никакви трохи по пода.
Проблема с препарата е, че детето трябва да се паzи да не пипа по напръсканите места.

# 378
Нашите мравки се появяват поединично. Не са в индийска нишка. Просто тук -таме пълзи по някоя и не мога да определя къде е щабквартирата им.

Лошо, Дани от вчера е с  много висока температура измерих 40,6.

# 379
 HugПривет един хубав слан4ев ден и раzбира парво иzлиzане на ван.
Уомби какво го направи пак?Ве4е се радвах на сре6и другата седмиzа.Иzтрих си тел.zванни ми.
Да zа мравките има вал6ебното тебе6ир4е на мама.Ние при основен ремонт след нанасянето ни се появиха на рояzи.С праскалата имах 4увство 4е ги парфумирам.С тебе6ира надрасках стаите и иz4еzнаха.

# 380
Умби  Hug
За мравките си купувам едни кутийки от ДМ.Слагам я на скрито и недостъпно за децата място.Те са с отрова,която не е мигновенна и мравките си я занасят в къщата си и така измират всичките. До другата година и така. При нас още ги няма  Whistling
Лошо... Миро не успя да се класира Sad
Ели аз не разбрах за кво иде реч  Embarassed  ААА да не е за евровизията  newsm78

# 381
много ми е тъжно за дани, дано се оправя бързо. не знам вече как издържаш

момичета, аз имам 3 въпроса. събирах, събирах и сега ще ги изложа Simple Smile

1. някой знае ли добър логопед. и има ли стойност една консултация тук, при положение, че детето не знае немски. лекарите ми казват да изчакам, но не ми се чака вече. искам да посетя някой самосиндикално

2. дали съществува услуга - гид из виена на български. на една приятелка родителите и идват, но тя е на работа и иска някой да ги разведе из града за няколко дни

3. на същата приятелка, пристига и племенницата на около 10-11 години. дали детето може да се присъедини към някоя детска група, вместо да обикаля с баба си и дядо си. позлва английски език. нещо интересно за нейната възраст и да не е необходимо присъствие на родителите за няколко часа на ден

благодаря предварително

# 382
feather, твоето дете не беШе ли около 2 години? Тук препоръчват логопед след 4. АЗ съм водила моята дъЩеря около 1,5 година на логопедка беЗ особен успех, Затова и не ти я препоръчвам, но работи с касата и ако имаШ направление не е необходимо да плаЩаШ на частно. Ако искаШ координати кажи. Освен това моето мнение от опит е да се иЗчака. На 4-5 години децата нямат необходимата мотивация, която е необходима, За да се постигнат добри реЗултати.
Все пак ти си ЗнаеШ състоянието на детето, ако Ще си поъспокойна консултирай се. Ако детето не zнае немски на какъв еzик Ще ги говорят с логопеда? Детето по принцип е само, ти не присъстваШ на сеансите.

# 383
Привет, и ние ще тръгваме на логопед от септември.Логопедката е към детската градина ,всяка седмица по по половин час.При вас какви са проблемите?

Илиана от утре съм всяка събота на курс, ако си и ти там можем да пием по едно кафе.

Имам гутшайни за геокс,делка и стиефелкиониг 20% намаление на немалените стоки,важи до понеделник.
Някой иска ли.Пишете ми на лични Емайл , за да ви ги пратя.

# 384
Защо трябва да ходите на логопед? Децата ви са малки. Нямат 4 години дори.
Нина , моите курсове започват през септември, до тогава много неща може да се случат  Wink
Овладях температурата с паркемед. От 13.00 Дани не е вдигал температура и спа цели 4 часа. С мексален на втория час след приема беше с 38 и нещо а на третия вече с 40С. По-слабо температуропонижаващо лекарство ли е  или просто на различните хора и действа различно силно  newsm78

# 385
мексалена се дава според килограмите, да не сте слагали от по/малките свещички.И на мен Влади ми беше с висока тем. всяка неделя и след 2дни нищо,сигурно е от времето.

# 386
# 387
момичета, за какво сте хукнали всички на логопед? ако децата не говорят, моля ви направете тест на слуха при УНГ. Алекс до 3 год и мама не казваше, докато не ни светнаха че е полуглух, една операциика за изчистване на събраната гадост зад тъпанчето му даде страхотен напредък в говора, за една седмица проговори смислено и на 2та езика...

федър
не съм чувала за детски туристически групи... може би е ниша в пазара.

нинче
какъв курс почваш? аз вчера свърших един, дето го почнах на 12 януари и съм много щастлива, взе ми здравето и времето...

аз пак събирам багажа... в сряда отивам за 1ви път във франция и монте карло, много се вълнувам. дрехите на децата ги пращам утре по мъжо с  кола, да не влача багаж по самолета.

# 388
  • Виена
Торбестото, много интересен сайт! Благодаря! Срам ме е да си кажа как съм забравила руския  Embarassed Ама се мъча да чета  Crazy
Покрай отказа на Филип да махаме памперса, попаднах на тема във форума за трудно или късно проговарящи дечица. Там прочетох, че на 4 години е малко късно да се обърне внимание, ако детето все още не говори. Първо се проверявал слуха... Много информация имаха момичетата. Ако намеря темата, ще дам линк.
Мравките бягали от готварска сол. Не съм си отглеждала такива любимци и не знам лично дали действа  Peace
Опс! Ди ме изпревари!

# 389
Добро утро  kaffeetrmker_2

Евровизията тази година ми се видя слаба, нищо не ме впечатли. Миро много го харесвам, но песента много блюдкава  Rolling Eyes

У нас постоянни домашни любимци няма, но често влизат бръмбари, гъсеници  Rolling Eyes

Feather, не мога да помогна. По повод късното проговаряне гледах страхотно предаване, много синтезирана информация, сега обаче не мога да си събера мислите да го обесня накратко, затова който се интересува може да прочете за индигови и кристални деца  Peace

Хубав уикенд  Hug

Общи условия

Активация на акаунт