Жената ЛЪВ-25 част!

• 26 060
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Пак ли ще метете нещо?
И пак има гост в темата. Ей и мен взеха да ме дразнят анонимните съгледвачи. Колко пъти да ви казвам да озаптявате нездравия интерес на ухажорите си? Joy

Ками, значи дразниш HR-ите, а? Ако знаеш аз пък напоследък как започвам да ги недолюбвам хората с тая професия. Само им дай тимбилдинги, лафчета, така-онака... Аз затова като писах мотивационното писмо на моя не можах да се въздържа да не намекна за симпатиите си.

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 06:51 от Stefka.b.k

# 106
Чочке, как си триеш постовете? Thinking
На самия пост има опция изтрий, в дясната част отгоре  Peace.

Сега видях, след като публикувах преди това. Обаче има условие - поста да е последен. Значи трябва да си много бърз Thinking.

# 107
Стеф, какво стана с Лукойл?

# 108
  • София
Хм, Поли, не е задължително да е последен. Сега си погледнах предишните мнения (постове) - мога да ги изтрия. Мисля, че има ограничения във времето. Да речем, могат да се трият постове, писани последните 24 часа. Това е само пример, не зная дали е толкова валидността. Сигурно трябва да прочета правилата на форума Blush.

# 109
О, Полин, разговаряхме вчера като се прибрах от работа и... неудобно ми е да ви го кажа. Знам и как ще реагирате, а знам и че е основателно... Каза ми, че такова той нямало да работи.  Confused Blush Ужас. Свикна толкова години с лъскавите намазани глобулски офиси и сега... Embarassed

# 110
  • Пловдив
Аз съм трила пост, който не е последен.

# 111
  • Пловдив
Ох, Стеф. Толерантен човек съм и търпя много, но твоичкия просто ми идва да го наритам   bash. Ма явно ти си по-търпелива и от мен  Rolling Eyes

# 112
Хм, Поли, не е задължително да е последен...

Да, сега видях, че е така. Заблудих се, щото не съм си гледала мойте постове. Пък как да трия ваште например Crazy, няма начин hahaha.

Стефче, ми то не е много престижна работата като се замислиш, ама пък за директори му кажи, че местата са заети Crazy.

# 113
Исках да отговоря на Хаяси,ама не съм обърнала внимание,че не пиша на кирилица  ooooh!
Хаяси,тава,което те накарах да погледнеш,е система минус 60-прочети темата  Peace
Поли,можеш да си триеш постовете,както вече са ти обяснили,независимо кой подред ти е поста-стига да не е в заключена вече тема  Peace

# 114
Да, разбрах, Чоч Peace. Но ограничение във времето няма, така ли?

# 115
Исках да отговоря на Хаяси,ама не съм обърнала внимание,че не пиша на кирилица  ooooh!
Хаяси,тава,което те накарах да погледнеш,е система минус 60-прочети темата  Peace

Имам си хранителен режим, който си спазвам.

# 116
Да, разбрах, Чоч Peace. Но ограничение във времето няма, така ли?
Няма ограничение!  Peace

Имам си хранителен режим, който си спазвам.
Извинявай-не съм знаела

# 117
Вени, да ти е жив и здрав Марти! Много успехи и късмет! Hug
Може и да ходя на фризи Thinking да се боядисаммммм...
Нямаме топла вода от сутринта #Cussing out Авария на главен топлопровод... не наминавайте днес насам Mr. Green

# 118
Нямаме топла вода от сутринта #Cussing out Авария на главен топлопровод... не наминавайте днес насам Mr. Green

Уф, аз пък отивам да мия банята. Sick

# 119
А аз съм отегчена, още от сутринта. Чудя се с какво да си направя интересно. Пфуу, и форумни войни няма та да се включа малко там да похейтърствам.  newsm68

Обаче  Thinking вие знаете ли, че веднъж написал мнението си в даден форум, авторът не е баш собственик над него. Собственик е форумът. Ето затова е и направено това дето одеве го обсъждахте - кога може да се изтрие един пост.

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 15:01 от Stefka.b.k

Общи условия

Активация на акаунт